Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzsüz pislik herif ya.

Aaaaa aaaaa kıız resmen kuku suları demiş ya.
ben bi çingene kavgasında taraflardan birinin "kocamla s...tiğimi orana burana sürerim" dediğini duymuştum
kadına dönüp abla kendinden geleni mi heriften geleni mi sürcen, diyemediydim tabii (ya böyle çeşme demek ona buna sürüyorlar)
neyse demek bir de böylesi varmış bu lafın. bunu da öğrenmiş olduk.

ben bi çingene kavgasında taraflardan birinin "kocamla s...tiğimi orana burana sürerim" dediğini duymuştum
kadına dönüp abla kendinden geleni mi heriften geleni mi sürcen, diyemediydim tabii (ya böyle çeşme demek ona buna sürüyorlar)
neyse demek bir de böylesi varmış bu lafın. bunu da öğrenmiş olduk.
İnanılmaz bir fantezi dünyası.

O senin eşin degil sevgilin, dolayisiyla zaten ayrilmak arkani dönüp gitmeye bakar, ama belli ki buna niyetiniz yok, adam da acik iliski istiyor, o zaman ya ayrilmayi goze alin ya da paylasmayi ogrenin kimin kimle dusup kalktigini sorun etmeyin. Ama bu kadar ortalik malı olmus bir adamla iliskiye girerken mutlaka prezervatif kullanin, muhtemelen yattigi diger kadinlar da çok eşli oldugundan her turlu cinsel yolla bulasan hastaliga açık durumdasiniz.

3. Yüde yaparsın böyle böyle bir bakmışsın yaşlanmış gitmissin

Eşimle 18 yaşında ailemin rızası olmadan kaçarak evlendim suan 21 yaşında 1 kızım var ve 7 aylık hamileyim . Eşim bu süreçte beni çok kez farklı kadınlarla aldattı. Ben bakımlı güzel bir bayanım beni aldattıgı kadınlar ise benim tırnağım olamaz eşimde pek yakışıklı sayılmaz ama onunseviyorum Hepsini yakalıyıp yaptığını yüzüne vurunca kavga ediyorduk bana seni çok seviyorum ama tuttuğumu da ….. diyordu hatta biz kavga ettikten sonra kadınlara karımı seviyorum diyip bırakıyordu bi şekilde gönlümü alıyordu . Bende her defasında onu bırakamıyordum çünkü gidecek yerim yoktu . Bi ara artık bıkmıştım kadın sığınmaya gidecektim gözümü karartmıştım oda bunu duyunca 2. çocuğu yaptı yine elim kolum baglandı gidemedim. Suan cezaevinde ve bana yaptıklarını unutamıyorum bazen bırakmak istiyorum ama bu sefer beni ve ailemi rahatsız etmesinden korkuyorum çocukları bahane edip görüşmek isteyecek çünkü çıkınca ve suan herseyden çok pişman olduğunu soylüyor çıkınca yine aynı hataları yapıcana eminim 😒
Hikayeni bir kez daha okudum.
Bizim mahallede de aynı senin gibi bir kız var, hatta şuanda onunda kocası bonzai yakalattığı için cezaevinde. 2 3 aya mahkemesi var çıkacak büyük ihtimalle. Karısı hatta ikinci çocuğuna hamile defne koyacaktı çocuğunun ismini. Şuan kocasının ailesiyle yaşıyor, görümcesi falan hamile. Umarım o değilsindir çünkü onun eşi zamanında burada 3 kişiyle bir kıza tecavüz etmiş sapığın teki (ceza almadılar zira kız şikayetçi olmadı), kızı ne zaman görsem bu zavallı bununla nasıl evlenmiş diye acıyorum.
Sen oysan (ki bence o’sun bilgiler birebir örtüşüyor) sen bu salaktan kurtulamazsın, zira sende bu adamın çıkmasını 4 gözle bekliyorsun. Artık bu adamın elinde ölür müsün öldürülür müsün kaçar mısın bilmem ama bari doğumunda tüplerini bağlat. Bir sabinin daha günahına girme.

Israrla eşinizin neden hapiste olduğunu sorduk cevabınız yok mu bizden akıl istiyorsanız bu ayrıntıyı da vermeniz lazım ki doğru yorum yapalım

Hikayeni bir kez daha okudum.
Bizim mahallede de aynı senin gibi bir kız var, hatta şuanda onunda kocası bonzai yakalattığı için cezaevinde. 2 3 aya mahkemesi var çıkacak büyük ihtimalle. Karısı hatta Duygu da ikinci çocuğuna hamile defne koyacaktı çocuğunun ismini. Şuan kocasının ailesiyle yaşıyor, görümcesi falan hamile. Umarım o değilsindir çünkü onun eşi zamanında burada 3 kişiyle bir kıza tecavüz etmiş sapığın teki (ceza almadılar zira kız şikayetçi olmadı), kızı ne zaman görsem bu zavallı bununla nasıl evlenmiş diye acıyorum.
Sen oysan (ki bence o’sun bilgiler birebir örtüşüyor) sen bu salaktan kurtulamazsın, zira sende bu adamın çıkmasını 4 gözle bekliyorsun. Artık bu adamın elinde ölür müsün öldürülür müsün kaçar mısın bilmem ama bari doğumunda tüplerini bağlat. Bir sabinin daha günahına girme.
Omen Tanrem.😱

Bence o, eşinin 2 ay önce cezaevine girdiğini yazmış. Kızın instagram profilinde de 12 hafta önce girdiği yazılı. Tanınmamak için bilgilerini değiştirmiş olabilir. Yine de günah almayayım, umarım ayrılır bu adamdan.

Gerçekten çok acımasıssınız başınıza gelmediği için çok kolay yargılıyorsunuz ama sadece bu kadar değil yaşananlar yazılacak çok şey vardı ama kısa tutmam lazımdı
sizin yaşadıklarınızı yaşamamış olmamızın sebebi belkide mantığımızı kullandığımız içindir , tercihlerinizin bedeli yaşadıklarınız kader olmaktan çıkmış . bile isteye göz göre göre bu hayatı siz yaşıyorsunuz kendi isteğinizle. kendinize neden bunu yaptığınızı söyleyenler size sizden daha fazla önem vermiş yakıştıramamış bu yaşamı size , sizde vay efendim bını yırgılıyısınız

Muhtemelen sevgiliniz madde kullanımı ya da ticaretinden içeride ve yine muhtemelen zaten sabıkalı olan biri olduğu için tutuklu yargılanıyor. Bu kafaya başka bir suç bulamadım.

Kadın sığınma evine gideceksiniz, o sevgiliniz sizi maddeye alıştırdıysa bunu da belirtin devlet size madde bağımlılığından kurtulmanız için destek sağlayacaktır. İş bulup hayatınızı düzene sokana kadar devletten destek almanız gerekiyor aileniz arkanızda değilse.
Ne yazık ki çocukları kuruma bırakmayı düşünmeniz gerekiyor...
Elde avuçta yok, sevgilisiniz evlenmeyi düşünmüyorsunuz bu adamla, adamın ailesinde onun cezaevinden çıkmasını bekliyorsunuz... Ailesi nasıl davranıyor? Kendi başınıza ayakta durana kadar çocukların akıbetini düşünmeniz gerekiyor..
Ben Gül gibi bakıyorum çocuklarıma niye yurda bırakırım hiçbir eksiği yok çocuklarımın kendi ailem torunlarına destek oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X