Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocam dediginiz sahis tecavuz etmiyormus belki ama kendisi halis muhlis onune gelenle dusup kalkiyor. 1 adi var bu kisinin, kufre girdigi icin soyleyemiyorum. Anlamissinizdir. Cocuklarinizin
İstemiyorsan konunu kapattır. Mune Mune etiket yapip konuyu kapatın demen yeterli. Ama senin yaşadığın durumu durumları değiştirmiyor. kocan yanında bir saniye bile durulacak biri değil. İlerde daha kötü durumda değilim dediğin hallere bile sokacak birine benziyor. Çocuklarına yazık. Burdaki hiç kimse seni tanımıyor .senin düşmanın değil. En sert şekilde bir şeyleri yüzüne vuruyorlar ki belki idrak edebilirsin diye. Allah yardımcınız olsun
Konu kapatma nasıl yapılıyor çünkü konu benim hayatımın dışına çıktı baya herkes kendi kafasına göre yorumladı hatta biriside başkasının hayatını benim hayatımmış gibi bile gösterdi inanamıyorum gerçekten resmen başkasının hayatını yorumladılar benim konum yerine yardımcı olursanız sevinirim

Seviyorum çünkü başta hersey farklıydı 15 yaşında 3 ay başkasıyla dini nikahla evli kalma sürecim oldu çoktan ayrılmamıza rağmen o kişi beni rahatsız ediyordu o beni kurtardı ondan 1 sene sevgili olduk bu süreçte çok farklı davrandı diğer erkekler başka bişeyin peşinde olduğu İçin benimle sevgili oluyordu ama o farklı gelmişti bana o zmanlar
Bu ciddi mi 15 yaşın da dini nikahla birlikte oldunuz
Sizin evde anne baba yokmu akılları nerde bunların

Ben Gül gibi bakıyorum çocuklarıma niye yurda bırakırım hiçbir eksiği yok çocuklarımın kendi ailem torunlarına destek oluyor
Derdin ne o zmn evli değilsin boşan diyelim .ailen de bakıyormuş gir ise çalış çocuklarına ailen destek olsn bitti derdin ne onu anlamıyorum burda onca insan sana akıl veriyor her verilen akla bir itirazin bahanenen var yetmedi çillik suları diye hakarette ediyorsun ne diyelim sana ne istiyorsun.bak o uğruna öldüğün adam uyuşturucu satmiyorsa madde kulanmiyorsa ben birşey bilmiyorum adam yaralamaktan girmis içeri bulduğumu da s.kcem diyormuş bu adam seni satar o kadar net sende biliyorsun.siddet var madde var nikah yok ortada baba yok sen hala o adamın götünden kopamıyorsun .bu profildeki adam karısını da pazarlar zamanla ...yol senin yolun..yazık bunca insan akıl veriyor sana ..en iyisi senin gibilerine yorum yapmamak artik bende yorum yapmıyorum.

Bu ciddi mi 15 yaşın da dini nikahla birlikte oldunuz
Sizin evde anne baba yokmu akılları nerde bunların
Benim hatamdı sevdim zannedip inanmıştım ona o daha beterdi uyuşturucu kullanma satma hırsızlık hertürlü pislik onda vardı onla evli kalsaydım daha mutsuz olurdum ikidebir içeri girip çıkıyor şimdi neyse benden uzak olsun da

Derdin ne o zmn evli değilsin boşan diyelim .ailen de bakıyormuş gir ise çalış çocuklarına ailen destek olsn bitti derdin ne onu anlamıyorum burda onca insan sana akıl veriyor her verilen akla bir itirazin bahanenen var yetmedi çillik suları diye hakarette ediyorsun ne diyelim sana ne istiyorsun.bak o uğruna öldüğün adam uyuşturucu satmiyorsa madde kulanmiyorsa ben birşey bilmiyorum adam yaralamaktan girmis içeri bulduğumu da s.kcem diyormuş bu adam seni satar o kadar net sende biliyorsun.siddet var madde var nikah yok ortada baba yok sen hala o adamın götünden kopamıyorsun .bu profildeki adam karısını da pazarlar zamanla ...yol senin yolun..yazık bunca insan akıl veriyor sana ..en iyisi senin gibilerine yorum yapmamak artik bende yorum yapmıyorum.
Yapma o zaman kendi yorumunuzu eklemesiniz olmuyor dimi ailem sadece para gönderiyor onların yanına dönebilecek olsam bende böyle yaparım zaten eşimin ailesiyle kalıyorum diye yazmışım zaten illa kendi fikirlerinizide ekleyeceksiniz

Yapma o zaman kendi yorumunuzu eklemesiniz olmuyor dimi ailem sadece para gönderiyor onların yanına dönebilecek olsam bende böyle yaparım zaten eşimin ailesiyle kalıyorum diye yazmışım zaten illa kendi fikirlerinizide ekleyeceksiniz
Senin o adamdan kurtulmaya niyetin yok.donmuyorsun fikirlerin uyuşmuyor düzenli sıkı hayata çocukların için anne olsan katlanirsin düzgün ortamda büyüsün yeterki dersin calisir sonra ayrilirsin yanlarından senin hicbirsey yapmaya niyetin yok .bu adam seni satar ilerde haberin olsun

Aileniz para gönderene kadar sizi ordan çeker alırdı. Siz istemiyorsunuz işte uzun etmeyin.

Konu kapatma nasıl yapılıyor çünkü konu benim hayatımın dışına çıktı baya herkes kendi kafasına göre yorumladı hatta biriside başkasının hayatını benim hayatımmış gibi bile gösterdi inanamıyorum gerçekten resmen başkasının hayatını yorumladılar benim konum yerine yardımcı olursanız sevinirim
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X