Çok kilo aldım, durduramıyorum!

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
34
kızlar 23. Haftama yaklaştım ama çok kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Son iki haftadır, çok yağlı , abur cubur, ekmek tüketmeme rağmen kilom artmaya devam ediyor böyle giderse 100 kilo alacağım.
64 ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum. 23. Haftama göre çok değil mi sizce de? :((

Bebegin sağlıklı olsunda cnm verirsin kilolarını inşanlah bnde alırım diye korkuyorum şimdilik bir kilo aldım 9+3 deyiz sen bu haftalarda almişmiydın cnm bnce o kadar da takma emzirme süresinde baya gidiyomuş kilolar yürüyüş yap evde hamilelere göre hareketler var onları yap BN şimdilik yürüyüş yapıyorum

Canım dikkat et yediklerine çok kilo almamaya çalış sebze et balık ağırlıklı beslen kilo yapan şeylerden çok canın isterse tadımlık ye kilo almanın bebeğe faydası yok zor doğum olur Allah korusun. Bende kilolu hamile kaldım 75 kilo ile şimdi 79 kiloyum 4 kilo almış im bebekte gayet iyi kilo bakımından çok şükür.

kızlar 23. Haftama yaklaştım ama çok kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Son iki haftadır, çok yağlı , abur cubur, ekmek tüketmeme rağmen kilom artmaya devam ediyor böyle giderse 100 kilo alacağım.
64 ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum. 23. Haftama göre çok değil mi sizce de? :KK43:(
Doğum açısından çok kilo almaman çok önemli Can'ım , elinden geldiğince dikkat et benim doktorum ayda 2 kilodan fazlasına kızıyor ..aslında o bile çok 9 ay çarpı 2 toplamda 18 kilo en az .. Ben ekmek yemeyerek , hamur işinden uzak durarak yavaşlattım

Ben de halihazırda diyet yapıyordum ama şimdi hamile olduğumu öğrendim ve o ağır diyetten vazgeçtim 65 kiloyum şimdilik 9 ay sonrası için fazla kilo almamak adına ne yapmak, ne yiyip içmek lazım bebeği düşünerek tabi

Ben de halihazırda diyet yapıyordum ama şimdi hamile olduğumu öğrendim ve o ağır diyetten vazgeçtim 65 kiloyum şimdilik 9 ay sonrası için fazla kilo almamak adına ne yapmak, ne yiyip içmek lazım bebeği düşünerek tabi
karatay usulü beslenebilirsiniz..

Hamilelik boyunca 9 kilo alarak hamileligini bitirenler var , hem de daha sağlıklı oluyorlar.

Bir hastalık olmadığı sürece kilo almamak insanın elindedir. Hamur işi, şekerden uzak durarak hafif yürüyüşler yapmak lazım.

Hamilelik boyunca 9 kilo alarak hamileligini bitirenler var , hem de daha sağlıklı oluyorlar.

Bir hastalık olmadığı sürece kilo almamak insanın elindedir. Hamur işi, şekerden uzak durarak hafif yürüyüşler yapmak lazım.
ben ilk hamileliğimde 10.5 kilo almıştım, çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. bunda 26. haftadayım 3 kilo aldım.

64 ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum. 23. Haftama göre çok değil mi sizce de? :KK43:(
Slm canım öncelikle rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 64 ile hamile kalmıştım durdurulamayan kilo artışı vardı 87-88 ile Doğuma gittim ama hiç problem etme hızla gelen hızla gidiyor bebeğim 3-4 aylıkken 64 kiloydum yine

Bende bianda fazla almaya basladim. Annem disinda herkes norml diyor:) ama annem saolsun gerckleri soyleyen tek insan bana bence. Ama norml yemeye gore fazla aliyorum sanki her yedigim yariyor gibi. Haytm boynca 54 uzerini gormeyen ben cikiyorum basamaklari teker tker:)) ama onemli olan saglik ve doktorlarmzn ne dedigi

Canım hiç kafana takma 30 kilo aldıktan sonra saymayı bıraktm muhtemelen 32 kilo ile tamamladım ilk hafta 18 kilo gitti o yüzden hiç kafana takma şimdi 1 kilo gidiyor haftada diyetsiz ;)

Canım hiç kafana takma 30 kilo aldıktan sonra saymayı bıraktm muhtemelen 32 kilo ile tamamladım ilk hafta 18 kilo gitti o yüzden hiç kafana takma şimdi 1 kilo gidiyor haftada diyetsiz :KK66:
benim gibi gitmeyenler de olabilir :) ilk hamileliğimde 10.5 kilo aldım, 5 yıl sonra buna artı yarım kilo alarak hamile kaldım :) kontrolsüzce, ne bulursam tarzında yemedim ama veremedim de.. bünye meselesi, o yüzden herkes verebilir diye bakmayalım. ben bu hamileliğimde kontrollü gitmeye çalışıyorum.

Sonra verirsin sorun etme demeyeceğim. Elbette sonra verirsin ancak doğum ve hamilelik zor geçer ki geçiyor yaşadım biliyorum. Bu kez çok dikkatliyim henüz 1 kilo aldım. Bu ay 1 kilo daha aldum sanırım toplamda 2 diyelim. Doktorum çok aşırı kilo almamı istemiyor sonuçta gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin diyor. Liste verdi uyuyorum listeye. Amaan boşverlik bir durum yok. Ne kadar az tamamlarsan o kadar rahat edersin canım.ekmeği hamuru kes yararlında değil. Doğal karbonhidrat al havuç mısır falan. Kilo her zaman problem getiriyor sadece hamileyken değil yani. Yanlış anlama canını sıkmak için demiyorum sağlık için :)

Sonra verirsin sorun etme demeyeceğim. Elbette sonra verirsin ancak doğum ve hamilelik zor geçer ki geçiyor yaşadım biliyorum. Bu kez çok dikkatliyim henüz 1 kilo aldım. Bu ay 1 kilo daha aldum sanırım toplamda 2 diyelim. Doktorum çok aşırı kilo almamı istemiyor sonuçta gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin diyor. Liste verdi uyuyorum listeye. Amaan boşverlik bir durum yok. Ne kadar az tamamlarsan o kadar rahat edersin canım.ekmeği hamuru kes yararlında değil. Doğal karbonhidrat al havuç mısır falan. Kilo her zaman problem getiriyor sadece hamileyken değil yani. Yanlış anlama canını sıkmak için demiyorum sağlık için :)
kesinlikle katılıyorum..

Back
X