çok kilo alıyorum,gebelikte

kac kılo ıle hamıle kaldın?

bıde fasla kasma kendını,kafaya taktıkça daha cok alırsın..
ben toplamde 26 kılo aldım..
kıloyu cok takan bırıyımdır bıde..
neysekı hepsını hemen verdım..

Tek çaresi var diyetisyene gitmelisin. Diyetisyen bulunan devlet hastanesinden dahiliye bölümüne randevu alıyorsun. Dahiliye seni diyetisyene sevkediyor. Bende 5. Ayda 2 haftada 10 kg alınca diyetisyene gönderdi doktorum iyi ki gitmişim. çok memnunum. Diyeti uygulayıp düzenli , sağlıklı beslenince kğ alımım aylık 1-2 kg düştü.vakit kaybetmeden gitmelisin. Benim hızlı kilo almamdaki sebep şeker çıktı bir de.

bende tam tersi bulantidan kusmadan 6kilo verdim almaya calisiyorm 16haftaligiz nefret ettim cevremdekilern be kadar zayifladin demesinden sanki rejim yapipdami verdim hastaliktn verdm

Gebelikte diyete çok karşıyım. Ben de 34+4 haftalığım 15 kilo aldım şu ana kadar. Her istediğimi yedim. Bebeğime yarasın da gerisi önemli değil. Bence hiç takmayın. Benim umurumda değil kilolar. Zaten herkes kilo almadığımı söylüyor, gerçekten de kilonun çoğu göbeğimde. Yani demek ki bebişe yarıyor. Hiç öyle dikkat te etmedim yediklerime hamurişi, kızartma, tatlı herşeyden yedim. Can boğazdan geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…