Cok kilolu ve cok stresdeyim :((

doktor kontrolünde yapmalısın.önce kendi sağlığın için zayıfla.
kafana göre yaparsan bu sefer verdiklerinide fazlasıyla alırsın
allah kolaylık versin
 
ama kolay ve çabuk verilen kilolar geri geliyor canım dikkat et sporsuz olmaz hareket önem li benim doktorum her hastaya ilk söylediğim sey 'hareket edin' oluyor diyor

Yürüyüş yapıyorum 1er saat haftada birkaç gün. Bundan sonraki yaşamımda sporu hergün yapmam zaman açısından zor olduğu için düzenimi bu şekilde kuruyorum. Yani spor değilde yürüyüş yapıp hava alıyorum diyelim :)
 
Son düzenleme:
kilo vermek zor ama kilolu olmak çok daha zor. doğum yaptığımda 88 kiloydum. resmen yarım dünya gibiydim. Allahtan fazla bişeyim kalmadı. inşallah siz de verebilirsiniz. Allah kolaylık versin.
 
bilmediğin diyetleri uygulama.
önce bir diyetisyene git.
metabolizmana uygun bir diyet verirler.
birde spor şart.
sadece diyetle olmaz.
pilates,zumba vs.... çeşit çeşit spor var.
yürüyüş yapabilirsin.
 
mutlaka doktora git bence .22 kilo az değil .canım alırken hiç farkına varmadın mı ?22 kilo yani 4-5 kilo değil.
 
Canım bir yılda 20 kg almışsın ben onu yaklaşık 4 ayda aldım:) 60 kgyken 85 kg aldım ve nasıl aldığımı anlamadım bile:(( sen azmetmiş başlamışsın en azından bak bir üç beş derken gidecek bu kilolar.
 
öncelikle başarılar dilerim
88 kilo ile hamile kaldım boyum 1,72 121 kilo ile doğuma gittim tam 33 kilo aldım
şuan 92 kiloyum ve uzun süredir diyet yapmıyorum
2 ayda 14 kilo verdim doğumda da 14 kilo vermiştim toplamda 28 gitti
yapman gerekeni söylüyorum arkadaşım,
1 - azimli ol
2 - mutlaka ve mutlaka diyetisyene git önce testlerin yapılsın her vücut farklı bilinçsiz diyet daha kötü sonuçlara sebep oluyor.
3 - kendine 42-44 beden güzel bir elbise al
4 - haftada 2 kere tartıl

bunları yaptım 2 ayda 14 kilo verdim ama dediğim gibi doktor kontrolünde oldu
Allah yardımcın olsun nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum çokkk
 
Kesinlikle spor yapman lazim. Ritmli yuruyus, kosu, ya da baska birsey. Hava almaya cikmakla ritmli yuruyus yapmak ayni sey degil. Yurudukten sonra yorulman, terlemen, enerji harcadigini hissetmen lazim. Ancak oyle yag yakmaya baslarsin.
 
canim senle ayni sayililiriz bende 174cm 103 kg yum. profiline baktim hollandadansin, ben almanyadanim burda weight watchers diye bir beslenme programi var, kilo verim tabi önce Allahin izniyle 100 de 100. diyet degil düzgün ve saglikli beslenme puanli diyet, ben emzirdigim icin fazla kendimi kasmadan yapiyorum, daha dogrusu emzirenler icin de özel program var onu yapiyorum, cok disiplinli olmasamda 4-5kg kadar verdim. istersen bi sizin oralarda arastir. bak kesin kez tavsiye ediyorum.

ac kalmiyorsun, neden ne kadar yemen gerektigini ögreniyorsun ve hic yasak yok.

bi dene bence:34:
 
Cuma yarışma takımlarına katılabilirsin. Ben yaklaşık 4 ay gibi bir zamanda sadece sağlıklı beslenerek 14,5 kilo verdim. Eğer ben yapabildiysem sende yapabilirsin. Yeterki gerçekten iste ve yapabileceğine inan.
 
canım tanıdığım bir arkadaş tam 100 kilodan 63'e düştü çok kaliteli bir diyetisyene gitti hiç pes etmedi bire bir uyguladı listesini o kadar değişti ki görseniz inanmazsınız yani...
asla kendinizi yıpratmayı bu sebepten dolayı
Allah korusun amansız bir hastalığa kapılıp yataklara düşmek kadar kötü mü bu
aslaa...
gerçekten karar verin ve hemen bir diyetisyene başvurun
başalılar ve mutlu hayatlar
 
Canım kilo vermek için en iyi yöntem. Acıktığında soyunup aynaya bakman. Aynaya'da bir manken fotosu koy. Nasıl olmak istiyorsun karşılaştır. İster istemez yemezsin. Tabi aç kalma. Spor ve diyet sayesinde başaramayacağın şey yok. :34:

Ay ben herr acıktığımda bir kendi çıplak vucuduma bir Victoria Secrets kızlarına baksam anoreksik olurum kesin. Çok tehlikeli benim gibiler için bu :9:
 
Back
X