- Konu Sahibi renklisaat
-
Sana kesinlikle pilatesi öneririm arkadaşım çok işe yarıyor.3 kilo versen pilates öyle sıkılaştırıp topluyor ki 5 kilo vermişsin gibi duruyor.Ebru Şallı'nın pilates DVD'leri var,1. DVD çok hafif ama 2.si 70 dk ve çok etkili,öğrenciymişsin fiyatı da uygun 10 tl civarı sanırım.Bi de plates topu ve lastiği edin tamamdır.Günde 1 saat de yürüyüp abur cuburu kesersen eminim haftada 1 kilodan ayda 4 kilo verirsin.
Dene olmazsa yaz buraya eminim olacak:))
Ben de diyete başladım 2 gün oluyor.Doğum yapalı 9 ay olacak neredeyse.67-68 arasıyım şu an.Kararlıyım en az 10 kilo vereceğim.
Ben 4 sene önce 63ten 54 kiloya düşmüştüm.Herşeyden az yiyerek, abur cuburu tamamen keserek ve en önemlisi günde 2 saat tempolu yürüyüş yaparak.Sen öğrenciymişsin vaktin de boldur.Ben üniversitedeyken hareketliydim yesem de almazdım tabi yaş da etkiliyor 29 yaşındayım metobolizma yavaşlıyor artık.Bence en kısa zamanda net karar ver kararında ısrarcı ol.İnsanlara kulak asma veremezsin derler ama verince de herkes çok güzel oldun böyle der.Unutma canım azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.
çok acayip ya yazdıklarına göre kilo almaman gerekirdi
abur cubur falan yiyorsundur belki?farketmeden onlar aldırıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?