Çok kiloluyum ve gün geçtikçe de artıyor napicam

mubhemm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
3
0
1
29
Çok kiloluyum insülin direncim pcosum var troidim var ne ararsan var diyet yapamıyorum hareket edemiyorum heryerim ağrıyor kalkamıyorum bu durumdan çok sıkıldım napicam bilmiyorum

Çok kiloluyum insülin direncim pcosum var troidim var ne ararsan var diyet yapamıyorum hareket edemiyorum heryerim ağrıyor kalkamıyorum bu durumdan çok sıkıldım napicam bilmiyorum
Diyestieyenle bir görüş hormonların içinde doktorla görüş ki kilo vermen zor olur bu durumda git gide artarda kendine sen csre olucaksin canım sen kendini düşünmezsen kimse umursamaz.

Çok zor durumda olduğunu anlıyorum, ama küçük adımlarla başlamak çok önemli. Ağrılar çoksa önce nefes egzersizleri ya da yatarken yapabileceğin basit hareketlerle dene. Beslenmene ufak değişiklikler eklemek bile fark yaratır. En önemlisi, profesyonel destek almaya çalış; yalnız değilsin, zamanla mutlaka daha iyi hissedeceksin!

İnsülin direnci için ilaç verdiler mi hiç
Bende de vardı bi dönem
Verilen ilaç iştah kesti ishal yaptı kilo vermiştim elimde olmadan.
İştah kesiyor gerçekten
Tiroid ilacı da almanız lazım o da kilo dengesini bozuyor

Back
X