cok kirdi beni... lütfen yardim edin!!!

seni acımasızca eleştirmek istemiyorum çünkü insan bazen çok aşık olduğunu düşünüp cahilce davranabiliyor.şimdiye kadar iradesiz davranmışsın ve yaptıklarından pişman olmuşsun belli ki. eğer bu kişiyle devam edersen ilerde başka türlü istekleri de olabilir ve sen bunlara da karşı koyamayabilirsin. çünkü aşk insanın gözünü kör edebiliyor, yanlışı doğruyu düşünmeden yapabiliyor bazı şeyleri. bu şekilde devam edersen sadece kendine zarar verip aileni üzersin. ondan uzak durman senin için en mantıklısı olur...

15 yaşında ilişkiye başlayan biri ne aşıktır ne de başka bir şey.. kendini bile tanıyamadığın o dönemde bir başkasını ne derece tanıdın da bu kadar çok bağlandın? Ona gösterdiğin sevginin ve saygının 10da 1ini kendine göster lütfen ve hayatından çıkar bu çocuğu.. Bu yaşta kamera karşısında soyunmak nedir yahu benim aklım almıyor.. ıleride evlenirseniz Allah korusun neler ister senden hiç düşündün mü? O zaman da mı kabul edeceksin? Bu düpedüz sapıklık, sapkınlıktır.. Uzak dur bu çocuktan biran önce çok geç olmadan..

tatlım yaa daha karşına neleri çıkar
ne iyi insanlar, kadir kıymet bilcek insanlar
karşındaki ne kötülükler yapmış sana
çok sapkınlıklar görüntü falan almış işte..

kızlar evet kız hatalı ama onun yaşında olabilir böyle şeyler
insandır düşmez şaşmaz bir Allah diye boşuna dememişler
kınamayın tam deli yaşı cinsel yöndende bazı şeylerin boşluğunda
karşısındakine karşı koyamacak kadar çaresiz görmüyormusunuz
zaten istemiyor karşısındakini.
kendine kötü davrandığının farkında kırıldığının farkında kullanıldığının farkında
sadece nasıl vazgeççerim diyor. konuşmak istiyor.
yaptığı hatalı mutlaka. tartışılamaz oda kendi yeni kabullenmeye çalışıyor
hatta kendinebile kabul ettirememiş baksanıza
ne yapacağını zaten bilmez halde...

tatlım yaa daha karşına neleri çıkar
ne iyi insanlar, kadir kıymet bilcek insanlar
karşındaki ne kötülükler yapmış sana
çok sapkınlıklar görüntü falan almış işte..

kızlar evet kız hatalı ama onun yaşında olabilir böyle şeyler
insandır düşmez şaşmaz bir Allah diye boşuna dememişler
kınamayın tam deli yaşı cinsel yöndende bazı şeylerin boşluğunda
karşısındakine karşı koyamacak kadar çaresiz görmüyormusunuz
zaten istemiyor karşısındakini.
kendine kötü davrandığının farkında kırıldığının farkında kullanıldığının farkında
sadece nasıl vazgeççerim diyor. konuşmak istiyor.
yaptığı hatalı mutlaka. tartışılamaz oda kendi yeni kabullenmeye çalışıyor
hatta kendinebile kabul ettirememiş baksanıza
ne yapacağını zaten bilmez halde...

COK AMA COK TESEKKÜR EDERIM!!! resmen aglattiniz beni, anlayan bitek siz oldunuz... umarim herzaman mutlu olursunuz

Bir de dikkatımı cektı pınar_91 Almanyadaymıs. Simdi biz Turkiye kosullarında asagı yukarı boyle seyler yapmaya mumkun degıl cesaret edemeyız. Ki zaten aldıgımız egıtım cevremızden buyuklerımızden gordugumuz kadarıyla cok da ıtıbar etmeyız. Ama bu gencecık kız herseyın serbest oldugu bır ortamda bir de tabıkı bızım burdakı gıbı bır ortam yok. Mesela sahsen benım aılemde bır kız bu durumda olacak annem babam farketmeyecek mumkun degıl. Artı zaten cesaret edemezsın. ılk okudugumda bir de sonraki Pınarın yazdıgı mesajlarda acaba dalgamı gecıyor fılan dıye dusundumde sonra yasadıgı yer kısmını gorunce cok da ımkansız degıl bence. Ha orada da aıle duzenı olan burdakı gıbı kuralları uygulayan aıleler yok degıl ama gene de ortamın etkısı bu tarz seyler cok da yadırganmaz gıbıme gelıyor. Pınar a da biraz ara ver serbest kalın bı tatıle cık bak yaz mevsımı bıraz uzaklas kafanı dınle derım. O zaman daha dogru kararlar alabılırsın.

sana kural getirmesine nasıl izin verdin ki.. üstelik 15 yaş bu düşünceler için çok küçük arkadaşın kaç yaşındaki... üstelik kusura bakma ama bu ne cesaret nasıl bir güven ne demek camda soyunmak açık saçık resimler göndermek yahu hiç mi haberleri okumuyorsun nasıl bir devirdeyiz yarın iki gün sonra seni bu görüntülerle kullanmaya kalkışsa.. aklını başına topla daha çok gençsin saglıklı düşün hayatını mahvetme daha önünde çok uzun günler var .. sevgiyle kal

ne deseniz haklisiniz, her yönde HAKLISINIZ!!! yaptim bi salaklik... birdaha yaptirmam kendime böyle seyler ASLA!!! kendimi degersiz hissetmeme yol acti bütün bu yasadiklarim. sandiginiz gibi degil, ben serbest bi insan degilm ki, tamam almanyada yasiorm, ama benim arkadaslarla disari cikmam bile anne babam icin bir problem, yani ondan kaynaklanmior. kendim bu olayin bukladar gelismesinin nedenini bir bilsem... ah benim salak kafa ah... bu arada tüm yorumlar icin tesekkürler

slm yaşadıkların çok kötü çok üzüldüm ama seven bir insan sevdiğinden yararlanmak istemez:kızgın: daha çok küçüksün aşık olduğunu ondan ayrılamayacağını onsuz yaşayamayacağını düşünebilirsin ama sonra anlayacaksın onun için bu yaşadıklarının değmeyeceğini böyle biriyle olsa ne olacak olmasa ne olacak zararın neresinden dönersen kar aklını başına al ve bundanda ders almaya çalış umarım böyle şeyler birdaha yaşamazsın mutlu olmak senin elinde

çok kötü bi durum kusura bakma ama saygısı yokki zaten kfür soyunma nasıl kaldırıosun pardon dengesiz yaa valla sinirlendim böyle sevgi oılmaz olsun karde daha yasın kçk neleri çıkar karşına bırak yaa brak gtsin ondan sana hayır gelmez onda kendini kurtamya bak sevgilim bana şakayla bazen konuşurdu ona bile kızardm kimseye kendinizi böyle davrandırmayın saygı yok sevgi yok böle sevgi olmaz biraz sert oldu ama inan snirlendm kullandırma kendiniiii

Back
X