çok kırdım onu

arMinN_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
322
232
33
Hamileyim eşim isteklerimi karşılayamadığı için ona çok ağır konuştum. 4 gündür annemde kalıyorum. Burasıda kalabalik anneannem abim eşi çocukları annem aynı evde yaşıyoruz şu an burda mutluyum isteklerim karşilaniyo . Fakat sakinliğe alışmısım esim ve ben yasiyorduk evimde. Bu 4 gün icinde arayip sormadı kirgin beni almaya gelmedi. Içim buruk aklim onda. Aslinda o kirdigim sozler icimden gelerek soylemedim canini yakmak istedim öfkeyle . Annemde bana çok iyi bakiyor arkadaş gibiyiz. Banada alıştı annem . Annem diyor sonun yok kizim bu adamla cocugunu nasil bakicak . Isi cok iyidi iflas eşigine geldik . Özur dileyip evime döneyim annemde devammı edeyim kalmaya bir süre daha nolur bana akıl verin siz olsayďiniz ne yapardınıZ. :KK43:

sorunu anlatmamışsınız ki. yani ne oldu ne dediniz?
Düşuk tehlikem var benim doktor yemem gereken şeyleri söyledi. Ilaçlarim var kontrollerim var. Bagkurumuz odenmedi bir muayene 100 tl. Bunlari karsilayamiyo. Elinde olsa en iyisini alir yapar biliyorum. Ama bebegi kaybetme korkusundan ağır konuştum.

tek sorununuz maddiyat gibi görünüyor.. yani maddi isteklerinizi karşılayamadığı için bu noktaya gelmişseniz yazık, her şey para değil ki, hangi zenginliğin garantisi var y ada hangi fakirliğin garantisi.. evlilikte sorun sadece maddiyatsa maddiyatı seçen her zaman kaybeder, ve hiç bir maddiyat çocuğunuza aynı evdeki baba şefkatini vermez..

lütfen iyi düşünün..

sevgiler..

Düşuk tehlikem var benim doktor yemem gereken şeyleri söyledi. Ilaçlarim var kontrollerim var. Bagkurumuz odenmedi bir muayene 100 tl. Bunlari karsilayamiyo. Elinde olsa en iyisini alir yapar biliyorum. Ama bebegi kaybetme korkusundan ağır konuştum.
Madem elinde olsa alir elinde yok diye alamiyo neden agir konustun da erkeklik onurunu zedeledin? Cok ayip

Maddiyatı kendim için değil bebeğimi kaybetmemek için istiyorum. Iyi bakılmam lazım onunda bir suçu yok.Biliyorum. Çok ortada kaldım.

Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.

Ailen cok yanlis yapiyor.
Senin yerin kendi evin.
Maddi yardimi gene yapar ailen, sen niye cikip gittin evinden.
Bu kadar kolay olmamali bazi seyler.
O bebegin babasi esin ve sen esinin bebegine babalik yapmasina izin vermiyorsun. He neymis isteklerin karsilanmiyormus. İyi gunde kotu gunde diye yemin ettiniz siz. Ailen seni dusunuyorsa zaten seni evine yollar.
Kocan su an emin ol cok kirgindir, yazik adama.

Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.

siz eşinizi o bebeğe iyi baba olamamakla itham etmişsiniz. ailenizin maddi durumu iyiyse, aramamakta haklı. en azından orda "bakılıyorsunuz".

tek sorununuz maddiyat gibi görünüyor.. yani maddi isteklerinizi karşılayamadığı için bu noktaya gelmişseniz yazık, her şey para değil ki, hangi zenginliğin garantisi var y ada hangi fakirliğin garantisi.. evlilikte sorun sadece maddiyatsa maddiyatı seçen her zaman kaybeder, ve hiç bir maddiyat çocuğunuza aynı evdeki baba şefkatini vermez..

lütfen iyi düşünün..

sevgiler..

bunlara ek olarak
anneniz de niye diyor ki "sonun yok kızım bu adamla, çocuğuna nasıl bakacak?"
şimdi sizi yedirip içirebiliyorsa desin ki
kızım birbirinizi seviyorsanız biz destek olalım sana...

Emin ol oda düşünüyordur senin kadar, ama sen bebeğine ve sana bakmadığı için bir sürü şey demişsin eşine, herkesin bir onuru, gururu var. Bir erkeğe denmeyecek sözler var. Eşin seni sevmese zaten dediklerine kırılmazdı. Sanki varda sana bakmıyormuş gibi tepki vermişsin. Bence sen eşini ara veya mesaj atıp gönlünü al. Ailende de suç var kusura bakma seni kırmak istemiyorum ama sana kendi evinde de destek olabilirler.

Maddiyatı kendim için değil bebeğimi kaybetmemek için istiyorum. Iyi bakılmam lazım onunda bir suçu yok.Biliyorum. Çok ortada kaldım.

neyle neyin ortasında?
ailenizin yanında iyi bakılmak veya eşinizin yanında bebeği kaybetmek riski arasında mı?
önemli olan şu: seviyor musunuz eşinizi?
seviliyor musunuz?
öyleyse söyleyin ailenize yardım etsinler
ha kendi evlerinde bakmışlar, ha sizin evinizde!

Aslına bakarsan bence böyle onurlu bir eşin olduğu için şanslısın, ben burada neler okuyorum. Ama bazı durumlarda ailelerin yardımcı olabileceğini de bilmesi lazım, özellikle böyle bir durumda, yabancı değil ki onlar. Durumu düzelince öder. Bence ona mesaj at ve gönlünü al.

X