Merhaba, canım çok sıkkın depresyondayım. Bundan 1 sene önce beni terkedip yurtdısına egitime giden erkek arkadaşım 20 gün önce barısmak istedigini herşeyi unutturmak icin yanıma gelecegini bu surecte nasıl davranmasını istiyorsam soyleyebilecegimi diyerek beni 10 gün kadar ikna etmeye calıstı ilk basta asla diyordum ama aklıma gecirdigimiz güzel günler gelmeye basladı bir sans vermeyi kabul etmistim ki o vazgecti binlerce söz vermisti donucem hemen tanısma olur vs dedi bu yaptıgını anlamlandıramıyorum onu tam unutmusken kendini hatırlatıp cok sevdigini özledigini evlenmek istedigini söyleyerek beni ikna edip vazgecti size bu kalp acısını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama allaha hamdolsun imtihan iste kafam cok karısık bu ne yapmaya calıstı anlayamıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum simdiden tesekkür ederim.
Ablacım zoruma gitti hersey tamam bitti acım gecti önüme bakıcam derken bana şiirler attı şarkılar attı özürler diledi unutamadıgını bensiz yapamayacagını söyleyip vazgecti kabuk tutmus yaralarımı tekrar acıttı bir insan bunu neden yapar aklımı yitircek gibi oluyorum dusundukceOrda birini bulmustur.
Hayatta herşeyi ders olarak görün bir daha böyle sebepsiz terk eden birine güvenmemeyi öğrendiniz
Allah onuda ıslah etsin ne diyelim
Yani hakaret yazardım ama acık bi platformAblacım zoruma gitti hersey tamam bitti acım gecti önüme bakıcam derken bana şiirler attı şarkılar attı özürler diledi unutamadıgını bensiz yapamayacagını söyleyip vazgecti kabuk tutmus yaralarımı tekrar acıttı bir insan bunu neden yapar aklımı yitircek gibi oluyorum dusundukce
Ama bu cok acımasızca degil mi kontrol eder sorar hayatında biri varmı vs ama sözler vermek evlenicem demek şiirler atmak sarkılar atmak sonra vazgecmek deliricek gibi oluyorum aklımı yitircek gibiKarnım doysun ama pastam da dursun demiş bakmış kontrol etmiş pastası duruyor mu sonra da karnını doyurmaya gitmiş sanırım karaktersiz.
Gideni kabul ediyoruz böyle kürkçü dükkanı muamelesi görüyoruz işte sonra münasebetsizler yiiaaa
Herşey imtihan hamdolsun insallah bu igrenc günler gecer güzel günlerimi yasayabilirim..Yani hakaret yazardım ama acık bi platform
Karaktersiz işte var bu hayatta böyleleri sen öyle değilsin cevrendede yoktur ama var böyle tipler napıcaksın
Artık darbe yedin bi kere diyorum ya birdaha aldatıldıgında sebepsiz terk edildiginde güvenmemeyi ögreniceksin
Ama bu cok acımasızca degil mi kontrol eder sorar hayatında biri varmı vs ama sözler vermek evlenicem demek şiirler atmak sarkılar atmak sonra vazgecmek deliricek gibi oluyorum aklımı yitircek gibi
Ne yazık ki.. allah hayırlı merhametli insanlarla karsılastırsın insallah. Yorumlarınız icin tesekkür ederimTabi ki acımasızca ama durum bu işte gördüğünüz gibi maalesef
Kabul ettigimi soylemedim ama sinyalini vermistim sonra olmayacak seylerle ugrasıyorum diyerek vazgecti engelledi beniKabul etmişmiydiniz yoksa etmeyi düşünürken mi vazgeçti
Amin inşallah cok teşekkür ederimHerşey imtihan hamdolsun insallah bu igrenc günler gecer güzel günlerimi yasayabilirim..
Düsünceleriniz icin tesekkür ederim sanıyorum ki hamileliginizin son zamanlarındasınız rabbim zorlanmadan saglıklı bir sekilde bebeginize kavusmanızı nasip etsin. Hayırlı günler
Bence bu sizin için ondan nefret etmek ve unutmak için bulunmaz bir fırsat bunu kullanın bence ..bazen birini unutmak için buna ihtiyaç duyarız unutamadığımız kişinin bize kötü bir davranışına kötü bir sözüne tutunuruz sizde öyle yapın... sizi tekrar tavlayıp tavlayamayacağına hala ondamısınız onu tartmış ve gitmiş boşverin böyle karaktersiz tipleriKabul ettigimi soylemedim ama sinyalini vermistim sonra olmayacak seylerle ugrasıyorum diyerek vazgecti engelledi beni
Erkeklerin bi dönüp bakıyım eskisi hala bende mi tavrı üzme kendini geçecek emin olMerhaba, canım çok sıkkın depresyondayım. Bundan 1 sene önce beni terkedip yurtdısına egitime giden erkek arkadaşım 20 gün önce barısmak istedigini herşeyi unutturmak icin yanıma gelecegini bu surecte nasıl davranmasını istiyorsam soyleyebilecegimi diyerek beni 10 gün kadar ikna etmeye calıstı ilk basta asla diyordum ama aklıma gecirdigimiz güzel günler gelmeye basladı bir sans vermeyi kabul etmistim ki o vazgecti binlerce söz vermisti donucem hemen tanısma olur vs dedi bu yaptıgını anlamlandıramıyorum onu tam unutmusken kendini hatırlatıp cok sevdigini özledigini evlenmek istedigini söyleyerek beni ikna edip vazgecti size bu kalp acısını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama allaha hamdolsun imtihan iste kafam cok karısık bu ne yapmaya calıstı anlayamıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum simdiden tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?