- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
erteleme olrak sebeb gösterdiler mi .... işi yokuşa sürmek istiyor bariz belli ama nedenMerhaba,
Kaynana adayımın çok çok sorun çıkarması sebebiyle tanışma ve isteme bile 2018 ilkbahar yaz ayına ertelendi.
Kırgın olduğum nokta zaten ertelensin diye bana yapmadıkları kalmadı sustum yine de onların istediği oldu
Oğlunun heöen evlenmesini istemiyor geçen sene hemen nikah kıyın diyen kadın . Bi hatam olmamasına rağmen sırf oğulları beni çok seviyor diye bana düşman kesildiler
çok yıprandık. En son annemi arayacaklarını söylediler ordan da daha ses yok. Bilmiyorum çpk çok kırgınım benim hemen evlenme gibi bi hevesim yoktu ama evlenin deyip beni heveslendirip, adetleri sorup sonra her kelimemden sorun çıkarıp telefonda bana demediklerini bırakmayıp sebepsizce benim günahıma girip ertelettiler.
Ailesini siliyodu benim için ben engel oldum ama onlar küsmelerine sebep beni görüp nefret kustular.
Şimdi seneye herşey olsun diyolar da ben seneye de ertelemeyeceklerini bilemiyorum.
Beyfendi kırgın olduğunu biliyorum diyo herşey zamanla olacak zaman gösterecek biz onlara laf verecek bişey yapmayalım ki bahane bulamasınlar diyo ama içim soğumuyor. Sürekli bu konudan konuşmak istiyorum kafamdaki sorular yanıtlansın istiyorum. Sizce bende zamana bırakayım mı yoksa memleketinden gelince konuyu tekrar açıp konuşayım mı?
erteleme olrak sebeb gösterdiler mi .... işi yokuşa sürmek istiyor bariz belli ama neden
bu aile ile yapabilecek misin şimi senin için ailesini silen yarın evlendiğinizde anam da anam diye tutturur ilişkiniz ne kadar uzun soluklu olsa da sanki ilerde sorunlar yaşayacaksın gibi geldiBaşta o kadar istiyolardı ki beni okul bitmeden evlenin diyolardı, baktılar adam benim için onları yok sayıyo sorun çıkarmaya başladılar. Yapmadığıma yaptı demediğime dedi, dediler. Ameliyat oldu varis onu ve araya artık kış girdi bunu bahane ediyolar aramız çpk soğudu biraz sular durulsun demiş annesi. Seneye ertelediler bu sebepten. Ki beni arayıp bağırıp çağıranlar kendileriyfi
Simdiden bagirip cagirmak nedir ya kusura bakmayin ama erkek arkadasinizin ailesi cok terbiyesizmi. Simdiden ezmeye baslamislar. Sanki kiz tarafi kendileri. Allah yardimciniz olsun ama dikkat edinin erkek arkadasinizi doldurmaya calisabilir annesi.
bu aile ile yapabilecek misin şimi senin için ailesini silen yarın evlendiğinizde anam da anam diye tutturur ilişkiniz ne kadar uzun soluklu olsa da sanki ilerde sorunlar yaşayacaksın gibi geldi
Merhaba,
Kaynana adayımın çok çok sorun çıkarması sebebiyle tanışma ve isteme bile 2018 ilkbahar yaz ayına ertelendi.
Kırgın olduğum nokta zaten ertelensin diye bana yapmadıkları kalmadı sustum yine de onların istediği oldu
Oğlunun heöen evlenmesini istemiyor geçen sene hemen nikah kıyın diyen kadın . Bi hatam olmamasına rağmen sırf oğulları beni çok seviyor diye bana düşman kesildiler
çok yıprandık. En son annemi arayacaklarını söylediler ordan da daha ses yok. Bilmiyorum çpk çok kırgınım benim hemen evlenme gibi bi hevesim yoktu ama evlenin deyip beni heveslendirip, adetleri sorup sonra her kelimemden sorun çıkarıp telefonda bana demediklerini bırakmayıp sebepsizce benim günahıma girip ertelettiler.
Ailesini siliyodu benim için ben engel oldum ama onlar küsmelerine sebep beni görüp nefret kustular.
Şimdi seneye herşey olsun diyolar da ben seneye de ertelemeyeceklerini bilemiyorum.
Beyfendi kırgın olduğunu biliyorum diyo herşey zamanla olacak zaman gösterecek biz onlara laf verecek bişey yapmayalım ki bahane bulamasınlar diyo ama içim soğumuyor. Sürekli bu konudan konuşmak istiyorum kafamdaki sorular yanıtlansın istiyorum. Sizce bende zamana bırakayım mı yoksa memleketinden gelince konuyu tekrar açıp konuşayım mı?
Merhaba,
MANTIĞINI dinle derim daha ortada birşey yokken bu tür sorunlar varsa ortada ilerdeki sorunlrı düşünemiyorum ya da sevgiline restini çekeceksinAzcık sevgim olmasa mantığım devreye girse bırak gitsin diyorum kendime
senin ailen haberi varmı bunlardan
MANTIĞINI dinle derim daha ortada birşey yokken bu tür sorunlar varsa ortada ilerdeki sorunlrı düşünemiyorum ya da sevgiline restini çekeceksin
Esimin Ailesi biz Daha flört dönemindeyken mutfak tezgahlarinin istedikleri gibi olmamasi bahanesiyle bizim Tanisma isimizi ertelemislerdi, cunku beni istemiyorlardi :)
Simdi evliyiz ama Sana tavsiyem kv ile senin isin yok erkek arkadasinin dilinden anlayan sensin Onu islemekte sana dusuyor.
bu kişiyle evlenmekte emin misin ailesi huzur vermeyecek belli
aileler evlatlarına neden bunu yaparlar anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?