Çok kırgınım

Emin’im kesinlikle sarmaş dolaş arkadaş mı olur sonra ben mesaj yazdıktan sonra profil resimlerini onunla yaptı. Bi sürü foto atıp sosyal medyasında tarih yazmış bide bende ekli değil ama çok ortak arkadaşımız var bana hep foto attılar sonra. Bende ilk başta acaba arkadaş mı dedim yazdıklarıma pişman oldum hatta yine arayıp açıklama yapmasını isteyecektim sonra bi baktım fotoğraflar her yerde yaptığı reva mı şimdi.
Sende birinle takıl görsün nasıl mış gerizekyali ya

Ustune sevgili yaptiysa geri donusu olur mu bu isin?
Olmaz ama onu tanıyorum gelecek yine bir gün karşıma çıkıp özür dileyecek bi de bunu açıklama yaparak yapmaz yine üstü kapalı yapacak. Emin’im onu biliyorum huyunu biliyorum o kadar affettim ki şu anda bu kız beni bırakmaz diye düşünüyor kesin

Belki mahsus yapıyordur onu kiskan diye yanı hepsi öyle yapıyor kendilerini bi b*k saniyorlar
Mahsus yapıyorsa geri dönerse çok fena olacak kalp kırmak neymiş görecek bu sefer. Hayır birlikteyken görseniz var ya bambaşka birisi sonra o gidiyor başkası geliyor sanki içine kapanıyor beni bile unutuyordu.

Mahsus yapıyorsa geri dönerse çok fena olacak kalp kırmak neymiş görecek bu sefer. Hayır birlikteyken görseniz var ya bambaşka birisi sonra o gidiyor başkası geliyor sanki içine kapanıyor beni bile unutuyordu.
Canım sen umursamiyomus gibi yap bide whatcaptaki Günlük durumu boş bırakma pişman olur zaten gerizekyali

Olmaz ama onu tanıyorum gelecek yine bir gün karşıma çıkıp özür dileyecek bi de bunu açıklama yaparak yapmaz yine üstü kapalı yapacak. Emin’im onu biliyorum huyunu biliyorum o kadar affettim ki şu anda bu kız beni bırakmaz diye düşünüyor kesin
Oyle bi anda birakki bu herifi karsina ciktigina pisman olsun.

onunla bir gün kavga ettik. Bana herşeyden çok değer veren insan benden uzaklaşmıştı hayatımdan çıkarmaktan başka bişey gelmedi elimden her yerden engelledim onu. Herkesten ulaşabilirdi tüm arkadaşlarımdan ama o kalkıp kilometrelerce uzak bir yerden yanıma geldi. Çalıştığım yere kapıdan bi çıktım o karşımda duruyor ben şoka girdim tabi. Bi şekilde affettirdi belki de o akşam hayatımın en güzel akşamıydı yanımdaydınaylarca görmediğim hasret çektiğim insan yanımdaydı. Ben eve biırakırken Yanımda ağladı ilk defa onun gözünde beni kaybetme korkusunu gördüm bana beni bir daha sakın bırakma buna dayanamam yapamıyorum dedi. Omzuma yattı bu dünyada umursadığım değer verdiğim tek insan sensin sen olmadan yaşayamam dedi. Onun her hatasını yüzüne vurdum ve sadece bi kaç saat Yanımda kaldı ve gitti. Sonra yine aramız bozuldu ve o hiç olmayacak bi insanla sevgili oldu ve ben bunu tesadüfen fotoğrafını gördüm bana baktığı gibi o kıza bakıyordu bana sarıldığı gibi o kıza sarılıyordu. Bende ağzıma gelen herşeyi saydım ve bitirdim bi kelime bile etmedi hiç bişey söylemedi şimdi o kızla beraber ve ben darmadapınım hiç bişey yapamıyorum beni sevdiğini düşündüm peki niye böyle yapıyor intikam mı beni üzmek mi ne bu anlamıyorum siz ne diyorsunuz
ne intikamı ne üzmesi erkekler böyledir işte ondan sıkılsın sana geri döner akıllı ol yoluna bak sil onu hayatından

İşte biz çok bağlanıyoruz iki güzel söze tav oluyoruz sonra bunlar iyi bir ders oluyor aslında
İki güzel söz duyunca , aaa bu adam gibi adam ,beni çok seviyor diyoruz baglaniyoruz. Bir de şunu anlamıyorum sevgili iken çok merhametli olup ayrılınca nasıl öyle vicdansız oluyorlar gecmiste bir çok şey yaşadığı kadina?

Canım sen umursamiyomus gibi yap bide whatcaptaki Günlük durumu boş bırakma pişman olur zaten gerizekyali
Yok yok biraz önce de attım inadına . Onun Twitter hesabı açık herkese hala ikimizin videosu duruyor tüm fotolarımızdan oluşan güzel bi video vardı silmemiş bir de. Senin madem sevgilin var niye silmiyorsun değil mi.

İki güzel söz duyunca , aaa bu adam gibi adam ,beni çok seviyor diyoruz baglaniyoruz. Bir de şunu anlamıyorum sevgili iken çok merhametli olup ayrılınca nasıl öyle vicdansız oluyorlar gecmiste bir çok şey yaşadığı kadina?
Evet nasıl yapabiliyorsun bunu bağlanınca kaybediyorsun işte o kaybettiğinin yerine hemen koyuyor birini ya ben ne yapacağım hayatıma birini almayacağımı çok iyi biliyor ama yok inadına alacağım.

Söyledikleri Zaten abartılı cümleler , rol yapıyor bazı erkekler böyle.Önüne bak , bitti gitti diye düşün.

Oyle bi anda birakki bu herifi karsina ciktigina pisman olsun.
Evet en kötü anlarında bile yanında oldum ben onun hep destek oldum yanında olamasam bile yanındaymış gibi hissettirdim hiç onu yalnız hissettirmedim ama şu anda kötü bir an yaşasın bana gelip diyecek ki sana ihtiyacım var sensiz atlatamıyorum diyecek o zaman bırakacağım işte.

Evet nasıl yapabiliyorsun bunu bağlanınca kaybediyorsun işte o kaybettiğinin yerine hemen koyuyor birini ya ben ne yapacağım hayatıma birini almayacağımı çok iyi biliyor ama yok inadına alacağım.
Kimseye inada bir şey yapma bence. Ona inat gidip saçma sapan biri ile ilişki yaşarsın bu sefer o kişiye uzulursun. Bırak biraz acini yaşa. Elbet bir gün kabuk bağlar her yara ,o zaman gerçekten unutmuş şekilde doğru düzgün biri ile olursun.

Kimseye inada bir şey yapma bence. Ona inat gidip saçma sapan biri ile ilişki yaşarsın bu sefer o kişiye uzulursun. Bırak biraz acini yaşa. Elbet bir gün kabuk bağlar her yara ,o zaman gerçekten unutmuş şekilde doğru düzgün biri ile olursun.
İnsanları kırmayı hiç sevmiyorum ama o kırılmayı hak ediyor şu anda yapacağım tek şey onu pişman etmek bu yüzden birni bulup onu deli etmek istiyorum ama haklsın bi yandan da

Evet en kötü anlarında bile yanında oldum ben onun hep destek oldum yanında olamasam bile yanındaymış gibi hissettirdim hiç onu yalnız hissettirmedim ama şu anda kötü bir an yaşasın bana gelip diyecek ki sana ihtiyacım var sensiz atlatamıyorum diyecek o zaman bırakacağım işte.
Cantada keklik olma artik bence.. donup dolasip sigibdigi limansin ana sana zarar

İnsanları kırmayı hiç sevmiyorum ama o kırılmayı hak ediyor şu anda yapacağım tek şey onu pişman etmek bu yüzden birni bulup onu deli etmek istiyorum ama haklsın bi yandan da
Ya inan bana öyle bir insan kırılmaz zaten. Senin onu unutman ona en güzel ders olur. Yoluna bakmaya çalış. Ayrıca onu üzmek için başkasını kullanirsan yazık değil mi o kişiye de? Bu arada o sana söylediği sözler var ya onları benim eski sevgilim de çok demişti. Yani ben artık Suna inanıyorum böyle abartılı cümleler kuran erkekler gerçekten sevmiyor sadece göz boyuyor.

Ya inan bana öyle bir insan kırılmaz zaten. Senin onu unutman ona en güzel ders olur. Yoluna bakmaya çalış. Ayrıca onu üzmek için başkasını kullanirsan yazık değil mi o kişiye de? Bu arada o sana söylediği sözler var ya onları benim eski sevgilim de çok demişti. Yani ben artık Suna inanıyorum böyle abartılı cümleler kuran erkekler gerçekten sevmiyor sadece göz boyuyor.
Evet o sözlerle elde etmeye çalışıyorlar hepsi aynı bunların ya bende seviniyorum o beni çok seviyor bırakmaz diye.nerdeeeeee hemen hop gelsin başka birisi

Back
X