onunla bir gün kavga ettik. Bana herşeyden çok değer veren insan benden uzaklaşmıştı hayatımdan çıkarmaktan başka bişey gelmedi elimden her yerden engelledim onu. Herkesten ulaşabilirdi tüm arkadaşlarımdan ama o kalkıp kilometrelerce uzak bir yerden yanıma geldi. Çalıştığım yere kapıdan bi çıktım o karşımda duruyor ben şoka girdim tabi. Bi şekilde affettirdi belki de o akşam hayatımın en güzel akşamıydı yanımdaydınaylarca görmediğim hasret çektiğim insan yanımdaydı. Ben eve biırakırken Yanımda ağladı ilk defa onun gözünde beni kaybetme korkusunu gördüm bana beni bir daha sakın bırakma buna dayanamam yapamıyorum dedi. Omzuma yattı bu dünyada umursadığım değer verdiğim tek insan sensin sen olmadan yaşayamam dedi. Onun her hatasını yüzüne vurdum ve sadece bi kaç saat Yanımda kaldı ve gitti. Sonra yine aramız bozuldu ve o hiç olmayacak bi insanla sevgili oldu ve ben bunu tesadüfen fotoğrafını gördüm bana baktığı gibi o kıza bakıyordu bana sarıldığı gibi o kıza sarılıyordu. Bende ağzıma gelen herşeyi saydım ve bitirdim bi kelime bile etmedi hiç bişey söylemedi şimdi o kızla beraber ve ben darmadapınım hiç bişey yapamıyorum beni sevdiğini düşündüm peki niye böyle yapıyor intikam mı beni üzmek mi ne bu anlamıyorum siz ne diyorsunuz