çok kırgınım

insan insana vurmaz kardeşim vuramaz.....
bu davranışı çok çok çirkin herşeyden önce...
herkes bişeylere kızıyo her kızan haydeeeeeee diye kavgamı etsin vurmalı kırmalı...
eşin hayatında şöyle tersi pis birine hiiiç denkgelmemiş anlaşılan...
valla tecrübelerime dayanarak sana şunu söyleyebilirim..
şimdi sen eşinle konuşmuyosunya bi süre sonra "ahanda ne kinci hatun eve geliyorum gidiyorum bi güleryüz yok..bişey diyom cevap yok" deyip...
yine üste çıkacak...
haklıyken haksız olduğuna sen bile inanacaksın..
sonra gidip paşa paşa özür dileyeceksin...
adam bi havalara girecek tribin afranın tafranın haddi hesabı olmayacak..
iyi düşün...
küsmek çözüm değil...

sonuç olarak 4 gündür konuşmuyoruz eşim bi kaç defa konuşmak istedi ben de o kadar kötü duruma düştükten sonra sana bakmaya bile utanıyorum dedim sonra bi kaç mesaj falan atmış

ben şimdi nasıl bi tepki vererek artık bu duruma son vereyim küslüğün de pek iyi bi çözüm olduğunu düşünmüyorum.

diğer arkadaşların yazdığı gibi eşinizin öfke kontrolü le sorunları var.tartışmalar normaldir nede olsa farklı iki kişisiniz ama asla şiddeti hoş karşılamayın.tartışmanın formülünü bulun biz mesela aynı ayda konuşmuyoruz.önce birimiz döküyor eteğinde ki taşları sonra öbürümüz.ve sen yaptın ben yaptımlardan vazgeçin madem ki normal de iyi bir çiftsiniz bunu korumaya çalışın.damarlarınıza basmadan ara yolu bulmayı deneyin.eşile konuşman ve bu durumdan hoşnutsuzluğunu dile getirmen gerekiyor.kısa kollu giy sana yaptığını görmesini sağla.yarın bir gün çocuğunuz olduğunda ona kızınca da mı vuracak? her şey istenilen gibi olamaz hayatta ama gayret etmek elimizde.umarım bir daha kalp kırmadan can yakmadan çözersiniz sorunlarınızı.

eşinizle defalarca konuşmuş olduğunuzu ve ona kırgınlığınızı anlatmış olduğunuzu tahmin ediyorum.konuşmanın çözüm yolu olmadığını düşünmüyorum.çünkü eğer eşinizin öfke kontrolü problemi varsa bunu sizin konuşmaya çalışmanızla çözüleceğini sanmıyorum...bi yardım alması lazım bence...

Back
X