Çok kırıldım

Ben de en çok oraya takıldım annenizle konuşun zaten kuzeninle konulur belki anneniz
Belki konuşur ama ben annemin böyle bir söz söylediğini düşünmüyorum çünkü bana kendisi zaten götürme kızı zaten çok yoruluyorsun ben gelirim kalırım bakarım diyor ondan çok k ihtimal vermiyorum ama sormam lazım

Ayrıca anneme teyzem demişki seninkisi şunu bunu yapmıyorum diyormuş benden için diyor bizimkisine de aman dedim sanki çok çocuk büyüttü dedim demiş kuzenimle teyzem konuşuyorlarmış yanı benim hakkımda ne ayıp ya annem çok üzüldüm dedi tabiki ezdirmemiş beni ama bu konuşmam üzerine birde bu çok geldi bana

Bizim ailedede kuzenler arasinda rekabet vardir. Ben hepsine mesafe koydum. Tamamen baglari koparmadiysam bile merhaba mi merhaba. Inanin daha rahat yasiyorum

Belki konuşur ama ben annemin böyle bir söz söylediğini düşünmüyorum çünkü bana kendisi zaten götürme kızı zaten çok yoruluyorsun ben gelirim kalırım bakarım diyor ondan çok k ihtimal vermiyorum ama sormam lazım
Belki de abarta abarta anlatmıştır annenin bakmasını falan kıskanarak günahı boynuna

Bizim ailedede kuzenler arasinda rekabet vardir. Ben hepsine mesafe koydum. Tamamen baglari koparmadiysam bile merhaba mi merhaba. Inanin daha rahat yasiyorum
Sanırım bu daha doğru olacak ya şuanda hee sardıkça olayları bana karşı söylediği yanlış sözleri bulmaya başladım resmen mesela bana sen kilo vermedin ben hepsini ve hatta dahasını verdim dedi ben o an yanlış bulmamıştım ama yanlış aslında bu ya. Kızıma oda alınacaktı o zaman millet hep kv ye aldırıyor sonra biz yaptık aldık diyor biz öyle değiliz kendi işimizi kendimiz görürüz senşnde kv den alır dedi ay ben şok ol aya başladım

Konuşmak istemiyorsanız yavaş yavaş mesafe koyun. O sizin arkanızdan konuşmuş siz yüzüne konuşun belli ki kıskandığı şeyleri söylemiş sizde buralardan vurun onu. Ayy benim maviş gözlü güzelim diye sev yavrunu daha çok kudursun

Evet evet doğru hatırlıyorsunuz :-) bal böceğimin sorusuydu o doğru :) hatta Buarada kuzenimin bebeği içinde konu açmıştım kalbiyle ilgili ben me yapıyorum o ne yapıyor çok acı

Evet iste iyilik yap gor karsiligini iste
Terbiyesiz yaaa
Yanlis masumları kiyaslamasi
Bence mesafe koyun araniza

Konuşmak istemiyorsanız yavaş yavaş mesafe koyun. O sizin arkanızdan konuşmuş siz yüzüne konuşun belli ki kıskandığı şeyleri söylemiş sizde buralardan vurun onu. Ayy benim maviş gözlü güzelim diye sev yavrunu daha çok kudursun
Ya pek tarzım değil bu aslında ama sessiz kalmakta beni rahatsız edecek belki şöyle yapabilirim sizce nasıl olur mesela bir ortamda insanlar ben anneme bırakıyorum diye laf yapıyormuş vs diye atsam bu durumun beni üzdüğünü söylesem anlar belki

Evet iste iyilik yap gor karsiligini iste
Terbiyesiz yaaa
Yanlis masumları kiyaslamasi
Bence mesafe koyun araniza
Öyle yapacağım kesinlikle kilo kıyaslıyor uyku bakım beslenme vs bana diyor ki benim sütüm yalnızca su içşnde oluyor bende dedim li benim olmuyor canım yanı yemem lazım süt yapan çaylar içmem lazım olmuyor diyorum herkes aynı değil diyorum hee hee kendini şartlama diyor bakın ben şuan beni bunun kırdığını fark ettim en iyisi mesafe kesinlikle meğerse beni ne çok üzüyormuş

Ya pek tarzım değil bu aslında ama sessiz kalmakta beni rahatsız edecek belki şöyle yapabilirim sizce nasıl olur mesela bir ortamda insanlar ben anneme bırakıyorum diye laf yapıyormuş vs diye atsam bu durumun beni üzdüğünü söylesem anlar belki
Ne kadar iyimsersiniz ne kadar belli gönül kirmaktan çekinen biri olduğunuz ... Sizi kıskanıyor bu çok açık huyu değişmez ki. Ama dediğiniz olur biri bunları demiş arkamdan kim dedi biliyor musun diye sorabilirsin

Öyle yapacağım kesinlikle kilo kıyaslıyor uyku bakım beslenme vs bana diyor ki benim sütüm yalnızca su içşnde oluyor bende dedim li benim olmuyor canım yanı yemem lazım süt yapan çaylar içmem lazım olmuyor diyorum herkes aynı değil diyorum hee hee kendini şartlama diyor bakın ben şuan beni bunun kırdığını fark ettim en iyisi mesafe kesinlikle meğerse beni ne çok üzüyormuş
Zaten puzzle parçaları hep yavas yavas oturur boyle durumlarda
Cok ayip oysa kendisi de bir anne onunda cocufu var oda emziriyor
Boyle insanlar var cahiller çünkü benim böyle bir arkadasim var kiyaslama yapmaz ama bos konusur bazen
Kendi ailesi icinde yapar ama eltileriyle kendini mesela
Bana diyorki sogan ye bilmemne yok iste adet sonrasi iliskiye gir ben oyle hamile kaldim yok iste ne tüp bebegi yaaaaa
Kendisi evlendi 2.ay hamile kaldı
Ben cahilligine veriyorum
Her insan kendi vucudunu kendisi tanir
Size de cay olmadan süt az oluyormus sanki sizden iyi bilecek derdinizi şartlama ymis mis.kiskanc haset deli
Uyuz.

Ne kadar iyimsersiniz ne kadar belli gönül kirmaktan çekinen biri olduğunuz ... Sizi kıskanıyor bu çok açık huyu değişmez ki. Ama dediğiniz olur biri bunları demiş arkamdan kim dedi biliyor musun diye sorabilirsin
Böyle birisi olduğum için kaybettiğim çok oldu ama vazgeçemiyorum işte. Öyle yapacağım kesinlikle en azından anlar belki

Zaten puzzle parçaları hep yavas yavas oturur boyle durumlarda
Cok ayip oysa kendisi de bir anne onunda cocufu var oda emziriyor
Boyle insanlar var cahiller çünkü benim böyle bir arkadasim var kiyaslama yapmaz ama bos konusur bazen
Kendi ailesi icinde yapar ama eltileriyle kendini mesela
Bana diyorki sogan ye bilmemne yok iste adet sonrasi iliskiye gir ben oyle hamile kaldim yok iste ne tüp bebegi yaaaaa
Kendisi evlendi 2.ay hamile kaldı
Ben cahilligine veriyorum
Her insan kendi vucudunu kendisi tanir
Size de cay olmadan süt az oluyormus sanki sizden iyi bilecek derdinizi şartlama ymis mis.kiskanc haset deli
Uyuz.
:-) son kelimeler bir anda çok güldürdü ya:-) ya ben insanın birisini anlaması için illa aynısını yaşaması gerekmediğini düşünüyorum yani şöyle ki benim sütümün kaç gün gelmediğini benim çok üzüldüğümğ biliyor kendisi ve yorum yapıyor ben düşünürüm mesela empati yaparım yanı çok ayıp ya ki ayrıca senin arkadaşında hiç iyi biri değil belli benim kuzen gibi düşüncesiz belli bu tarz konularda yorum yapanlardan da hoşlanmıyorum ben kendisinin olmuş ya aman bir öneri bir öneri sanki bu konunun uzmanı bizimde bebeğimiz 3. Yılımızda oldu kuzenim evlendikten hemen sonra oldu sonra bebeği düştü yavrucak sonra benden sonran hemen hamile kaldı ama şöyle bence bu bazı insanlar bu konuda çok üzülüyor mesela benim çok uğraşmamıza rağmen olmadı çok üzüldüm aman tavsiyeler falan ben dedim valla herkes tavsiyesini kendine şaklasın ikinci üçüncü bebeğini öyle yapsın benimde moralimi bozmasın sende öyle diyebilirsin ona çünkü anlayabiliyorum seni insan çok hassas oluyor bu konuda

Sevgili bayanlar kuzenimin bebeğiyle aramızda bir ay var her şeyi paylaşırız, konuşuruz. Konu şu bugün kuzenimin gün arkadaşı olan bir arkadaşıma gittim oturuyorduk kuzenimden konu açıldı ya dedim her şeyin en iyisini hakediyor çok iyi onu seviyorum dedim vs derken arkadaşım artık dayanamayacağım bu kadar saf olma o senin hakkında öyle söylemiyor dedi. Şaşırdım bu arkadaşımı bayadır görmüyordum ve söylediklerini kuzenimin söylediğine o şekilde inandım çünkü birçok yaşanandan haberi vardı neyse durum şu günde demişlerki onun bebeği nasıl iyi ya gözleri renkli o zannediyor ki öyle kalacak ama dönecek bak görürsünüz. Neyse herkes şaşırmış çocuğu hiç günlere götürmüyor anca annesini çağırıyor ben gibi değil çocuğu bulunmaz bir bebek sanki demiş anca anne gel anne gel teyzem de sıkıldı demiş. Benim götürmeme sebebim o saatlerde bebeğim uyuyor uyuyan bebeğimi yatağında uyutmak istiyorum ya gitmiyorum ya annemi çağırıyorum kuzenim her yere götürüyor çünkü onun bebeği maşallah hiç uyanmıyor ağlamıyor rahat bir bebek ki kuzenim benim bebeğimin ağlayan durmayan bir bebek olduğunu biliyor çok kırıldım yanı benim arkamdan bunları söylemesi ama bana olsun sende haklısın ben seni biliyorum demesi ama bu şekilde olması beni çok kırdı onunla konuşmak neden böyle dediğini duymak istiyorum ama çirkefleşebilir ki ayrıca her şeyi kıyas yapıyor en başından beri ben susuyorum söyleyip üzmek istemiyorum ama bunu da duyunca sıkıldım çok ne yapalıyım.?
Kuzeninizle aranız düzelir mi bilmem ama doğrusunu sen yapıyorsun. El kadar bebegin günde, o kadar insanın içinde ne işi var!

böyle sülale içinde araları az olan bebekler olunca ebeveynler arası yarış oluyor işte. kiminki daha güzel, kim altın anne, kimin bebeği daha zeki daha gelişmiş. ama bunlar çok cahilce ve boş işler. siz ona uymayın. ama mesafeyi de açın biraz.

Kuzeninizle aranız düzelir mi bilmem ama doğrusunu sen yapıyorsun. El kadar bebegin günde, o kadar insanın içinde ne işi var!
Gittikçe aslında her şeyde kıyas yaptığını görüyorum akşamdan beri aklımı meşgul etti de değmiyormuş ya. Birde gezdirip götürme konusunda görseniz sanki en iyisini o yapıyor. Ayrıca bebek uyuyor neden gezdiriyorsun ki bırak yatağında uyusun sıkış tepiş pusette yatacağına yanı onun yaptığı kendince doğru bana laf atmamalı ben ona atmıyorum sonuçta. Arayı açmayı düşünüyorum. Arar her gün şuanda kararım açmamak yönünde

Back
X