Çok kırıldım :(((

bende tam tersine hayatında hiç yalnız kalamayan birinden ayrıldımı hemen başkasını ayarlama derdine düşenlerin sorunlu olduğunu düşünüyorum... kendilerine olan güvenlerinin azlığını ,yalnızlıklarını böyle kapatıyorlar... hep sevgi ihtiyaçları var böyle insanların...
tabiki sevmek sevilmek güzel birşey ama illa da sevgilim olsun diye onla bunla çıkmak ne kadar doğru bilemiyorum...

Bende böyle düşünüyordum aynen aslında..Ama yakın arkadaşımdan duymak üzdü sadece .
Sanırım erkek arkadaş edindiğinden beri bir haller oldu zaten kendisine

Hep söylüyordu otobüsten ,sokaktan adamlar takip ediyormuş evine kadar kartını veriyormuş annesi ile gelip istemeye geliyolarmış kapıya kadar

Ah ahh kime güveniliyor ki artık arkadaşa güvenilsin.En yakın zannettiğin kişi bazen aslında en uzak kişi olabiliyor.
O adamlardan biri onun başına bela olursada böyle övgüyle anlatabilir miydi acaba?Hey yarabbim ya!

Tabikide arkadasinizin soyledigi sacma bir sey. Ama kirilmakla uzulmek bozulmak ayni sey degildir.bunda cok kirilicak bi durum goremedim ben.bence kafanizda buyutup kendi kendinizi arkadasinizdan sogutmayin.

Back
X