• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kirildim:(

Hanim0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
72
24
8
arkadaslar moralim cok bozuk oturdum agliyorum banyodan cikmistim kremleniyordum esim geldi pat diye bana bu ne 18 yasinda erkek cocuk fizigi gibi dedi nedemek simdi bu :'(
Ben 170 boyunda 53 kg biriyim üstelik cok bakimliyim ve gögüslerimde silikon nedemek simdi bu ya bi kadina söylenicek seymi :'( cok kirildim

Biraz ayıp etmiş ya bana dese biri öyle çok kırılırdım ki bu bide senin eşin:110:

Sen kendini brad pitt saniyon heralde şekerim diyeydin :KK14:

O an cok üzüldüm gittim agladim benden özür bile dilemedi bide üste cikti herseyi ters anliyorsun filan diye alakasi yok üstelik kendime bakim yaptim kremleniyordum kadinlik gururumu cok inciltti cok :(

arkadaslar moralim cok bozuk oturdum agliyorum banyodan cikmistim kremleniyordum esim geldi pat diye bana bu ne 18 yasinda erkek cocuk fizigi gibi dedi nedemek simdi bu :'(
Ben 170 boyunda 53 kg biriyim üstelik cok bakimliyim ve gögüslerimde silikon nedemek simdi bu ya bi kadina söylenicek seymi :'( cok kirildim
artizzz ya
hahay !!!! deyıp gecseydın

ısteyerek nıkahına aldıgı kadına boyle dıyen adamı cıddıye alma

Bu eleştirileri hep var mıydı yoksa ilk defa mı böyle bişey söyledi :KK53:
Daha önce onla bisey konusmak istedimde öf les kargasi gibi lafama tepeme gelme filan diye terslemisti sürekli vücudumla ilgili bana seyler söylüyo yok zayifsin yok söylesin ama kilom boyumla gayet uygun cirkin biride deilim ama bu yaklasimlari artik kafami kurcaliyor

O an cok üzüldüm gittim agladim benden özür bile dilemedi bide üste cikti herseyi ters anliyorsun filan diye alakasi yok üstelik kendime bakim yaptim kremleniyordum kadinlik gururumu cok inciltti cok :KK43:
Canim birdaha boyle yorum yaparsa oyle tipe boyle fizik de :KK66:
Erkeklerin çoğunluğu böyle kendilerini brad pitt zannediyorlar

Daha önce onla bisey konusmak istedimde öf les kargasi gibi lafama tepeme gelme filan diye terslemisti sürekli vücudumla ilgili bana seyler söylüyo yok zayifsin yok söylesin ama kilom boyumla gayet uygun cirkin biride deilim ama bu yaklasimlari artik kafami kurcaliyor
Neden sürekli sizi bi beğenmeme eleştirme içinde acaba kendisi kıvanç tatlıtuğ tipinde mi sinir oluyorum böyle adamlara ya kendine bak deseydin ya sende:KK34:

Canim birdaha boyle yorum yaparsa oyle tipe boyle fizik de :KK66:
Erkeklerin çoğunluğu böyle kendilerini brad pitt zannediyorlar
Ayy gercekten cok hosuma gitti bu laf güldürdü beni allahta seni güldürsün ya vallahi bidaha söylicem

Neden sürekli sizi bi beğenmeme eleştirme içinde acaba kendisi kıvanç tatlıtuğ tipinde mi sinir oluyorum böyle adamlara ya kendine bak deseydin ya sende:KK34:

Hep benim sucum pofpofladim yillarca poposunu kaldirdim resmen simdi beni beyenmez oldu oysaki ilk gördügümde hic hosuma gitmemisto beyenmemistim sonradan asik oldum cok kiskaniyordum ama böyle kendinden sogutucak beni az kaldi

Hep benim sucum pofpofladim yillarca poposunu kaldirdim resmen simdi beni beyenmez oldu oysaki ilk gördügümde hic hosuma gitmemisto beyenmemistim sonradan asik oldum cok kiskaniyordum ama böyle kendinden sogutucak beni az kaldi
Allah yardımcın olsun canım:KK34:Hoppa:KK35:

Back
X