cok kirildim

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Selam arkadaslar cok kirginim.
dün dogumgünümdü evde pijamalarla oturdum. Ne gelen oldu ne arayan oldu. Esimde hicbisey yapmamisti öylece saf saf oturdum evde. Asla hediye beklemiyorum ama birileri gelir diye düsündüm annemler veya kaynanamlar ama kimse gelmedi. Esimle basbasa gezeriz dedim oglumu bahane etti hicbisey yapmadik. Oglumu biyere birakabilirdik. Kalbim kirgin. Hadi bunlari gectim hicdegilse kutladilar. Mesajla kutladilar. Ya babam ne mesaj ne telefon. Esime ve babama cok kirginim. Nekadar önemsizmisim ben degersizmisim. :cry::cry::KK43::KK42:

Daha önce kutluyorlar mıydı?
Evet kutlarlardi gelirlerdi hicdglse ararlardi. Internetten bi dogumgünü mesaji bulup whatsappden yollamszlardi. Ben herkesin gönlünü yaparim böyle özel günlerde. Esim ztn bu konuda hic yaratici degil. Cumartesi günü gel gidelimde sana hediye alalim diyor. Ne anladim bu isden. Ben hediye istemiyorumki dedim sadece hatirlanmak istiyorum. Sinemaya gitseydik bi cafede otursaydik yeterdi

Doğum gününüz kutlu olsun..
Nefret ediyorum mesajla doğum günü kutlayanlardan..
Çok mu zor açıp söylemek..
Lakayıtlık gibi geliyor bana..
Ama siz yine de onların doğum günlerini kutlayın..
Belki utanırlar..

Sen hatalisin kiz daha ogrenemedinmi erkeklerin bu konuda odun olduklarini. Onlardan ceplerindeki son paralarini iste hatta canini iste ama dogumgununu hatirlamasini isteme.

Erkekler icin en zor seydir hediye almak dogumgunu veya onemli gunleri kutlamak. Kutlayani varsada bu karisinin israri yuzundendir.

Filmlerde o romantik erkek gercekte ben rastlamadim. Önümüze getirip sunuyorlar televizyonlarda nerdeyse butun dizilerde filmlerde heryerde bi romantik erkek rolü.

Keske filmlerin altlarina yazsalar romantik erkek rolunun gercekle bi ilgisi yoktur diye :KK51:
Selam arkadaslar cok kirginim.
dün dogumgünümdü evde pijamalarla oturdum. Ne gelen oldu ne arayan oldu. Esimde hicbisey yapmamisti öylece saf saf oturdum evde. Asla hediye beklemiyorum ama birileri gelir diye düsündüm annemler veya kaynanamlar ama kimse gelmedi. Esimle basbasa gezeriz dedim oglumu bahane etti hicbisey yapmadik. Oglumu biyere birakabilirdik. Kalbim kirgin. Hadi bunlari gectim hicdegilse kutladilar. Mesajla kutladilar. Ya babam ne mesaj ne telefon. Esime ve babama cok kirginim. Nekadar önemsizmisim ben degersizmisim. :cry::cry::KK43::KK42:

nice sağlıklı musmutlu seneler dilerim...
yaptıkları kesinlikle yanlış..heleki eşinin..

aileler için bişey diyemicem ama eşin ayıp etmiş.
bebeği birine 2 saatliğine bırakabilirdiniz..

Back
X