Merhaba hanımlar ben 4 aylık evliyim.Size beni çok kıran bi olayı anlatmak istiyorum.Dün ben ailemin evine gittim.Eşim bıraktı hatta.Öglen mesaj atmış ben eve geldim diğer iş yerine gidicem diye.Tamam dedim bi de aradım sesini duymak için nasılsa evde musait diye.Meşgule aldı musait değilim yoldayım dedi.Sandim ki otobüste.Ama öyle değilmiş babası varmış yanında.Sanki sevgilisi falan da çekinilecek bi durum var yani anlayacağınız babası yanında diye bi karısıyla konuşamadı.İnince de aramadi.Zaten başka sorunlarımız da vardı ben de payladım Neden baban varken eşinle konuşmuyosun diye.Guldu ve beni ciddiye almadı.Ben de siz zaten hep boyle yapıyorsunuz dedim.Belki çocukluk ettiğimi dusunuyosunuz ama bana gore öyle değil.Esim ailesine maaşını alinca yüklü bi miktar para verdi.Babasi istedi diye.Versin ben kesinlikle bisey demem babası zor durumda kalmış istemiş zaten.Ama ertesi gün ben bilmiyomusum gibi davrandilar gizlemeye çalıştılar.Ben çalışmıyorum okuyorum.Ama benim dusunceme göre eşler arasında para konusunda gizlilik olmaz.Ki bana dese gerçekten verme para filan demem.Babası sonuçta.Ama dun öyle bi noktaya getirdi ki eşim sanki ben paragöz bi insan durumuna düştum.Esim diğer konularda da ailesini de beni de dinleyip ondan sonra birimiz inanacagini söyledi ki normalde onların rahatsızlıklari var her sözlerine alınma diyen bi insan.nisanliyken annesiyle benim aramdaki bi konuda annesine inandı ben haklı olmama rağmen.O zaman söz verdi yalvar yakar baristik.Ama eşimin bana böyle yapması çok üzdü beni.Konuyu cok başka boyutlara getirdi Sen ailenin lafiyla hareket ediyosun hayırdır filan dedi bana.Ben de çok kırıldım ve dayanamadigimi hissettim Yarın gel yuzüğünü al ben gelmiyorum eve dedim.Bana gelirsin gelirsin dedi.Umursamadi gelirsen gel gelmezsen canın sağolsun dedi akşama doğru özür diledi.Ben de yuzyuze konuşmak için geldim.Ama akşam eşim yine umursamadi.Ben ağladım o yanımda oturdu sadece.Ben bu yaşıma kadar kimseye muhtaç olmadım.Ac kalsam yine istemem.Sizce haksız mıyım beni çok kırmamış mı?Uzun oldu ama hakkınızi helal edin.