Çok kırıldım...

Manolya25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
16
4
1
27
Merhaba hanımlar ben 4 aylık evliyim.Size beni çok kıran bi olayı anlatmak istiyorum.Dün ben ailemin evine gittim.Eşim bıraktı hatta.Öglen mesaj atmış ben eve geldim diğer iş yerine gidicem diye.Tamam dedim bi de aradım sesini duymak için nasılsa evde musait diye.Meşgule aldı musait değilim yoldayım dedi.Sandim ki otobüste.Ama öyle değilmiş babası varmış yanında.Sanki sevgilisi falan da çekinilecek bi durum var yani anlayacağınız babası yanında diye bi karısıyla konuşamadı.İnince de aramadi.Zaten başka sorunlarımız da vardı ben de payladım Neden baban varken eşinle konuşmuyosun diye.Guldu ve beni ciddiye almadı.Ben de siz zaten hep boyle yapıyorsunuz dedim.Belki çocukluk ettiğimi dusunuyosunuz ama bana gore öyle değil.Esim ailesine maaşını alinca yüklü bi miktar para verdi.Babasi istedi diye.Versin ben kesinlikle bisey demem babası zor durumda kalmış istemiş zaten.Ama ertesi gün ben bilmiyomusum gibi davrandilar gizlemeye çalıştılar.Ben çalışmıyorum okuyorum.Ama benim dusunceme göre eşler arasında para konusunda gizlilik olmaz.Ki bana dese gerçekten verme para filan demem.Babası sonuçta.Ama dun öyle bi noktaya getirdi ki eşim sanki ben paragöz bi insan durumuna düştum.Esim diğer konularda da ailesini de beni de dinleyip ondan sonra birimiz inanacagini söyledi ki normalde onların rahatsızlıklari var her sözlerine alınma diyen bi insan.nisanliyken annesiyle benim aramdaki bi konuda annesine inandı ben haklı olmama rağmen.O zaman söz verdi yalvar yakar baristik.Ama eşimin bana böyle yapması çok üzdü beni.Konuyu cok başka boyutlara getirdi Sen ailenin lafiyla hareket ediyosun hayırdır filan dedi bana.Ben de çok kırıldım ve dayanamadigimi hissettim Yarın gel yuzüğünü al ben gelmiyorum eve dedim.Bana gelirsin gelirsin dedi.Umursamadi gelirsen gel gelmezsen canın sağolsun dedi akşama doğru özür diledi.Ben de yuzyuze konuşmak için geldim.Ama akşam eşim yine umursamadi.Ben ağladım o yanımda oturdu sadece.Ben bu yaşıma kadar kimseye muhtaç olmadım.Ac kalsam yine istemem.Sizce haksız mıyım beni çok kırmamış mı?Uzun oldu ama hakkınızi helal edin.

Yani bu konular heep aynı, türk erkeklerinde bu sorun genetik mi anlamıyorum..
Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diye

Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diye
Bir şeyleri düzeltmeye çalışın ağlamayın. Heleki ilgilensin alttan alsın diye hiç ağlamayın. Zor biliyorum ana güzelce konuşmayı deneyin? Ne bileyim insanlar konuşarak anlaşır bu yoldan devam edin bence.

Konuşmaya çalışmışsınız anlamamış haklı olarak kırılmışsınız siz üsteledikçe durum inada biner sizin yerinizde olsam umursamaz davranırım kendimle ilgili bir konu olursa paylaşmam delirtirim onu.

Bir şeyleri düzeltmeye çalışın ağlamayın. Heleki ilgilensin alttan alsın diye hiç ağlamayın. Zor biliyorum ana güzelce konuşmayı deneyin? Ne bileyim insanlar konuşarak anlaşır bu yoldan devam edin bence.
Onun ilgisini çekmek için değil çok canım yandığı için ağlıyorum.Eşim hep böyle.E kimden geleni yaptım diyo her zaman.Ama bisey yaptığı da yok gönlümü almaya da çalışmıyor. sorunu çözmeye çalışıyorum konuşmaya başlıyorum gözlerini kapatiyo ve saçma geliyormuş ona benim bu kırgınlıgim.Kahkalarla güldü bana

Konuşmaya çalışmışsınız anlamamış haklı olarak kırılmışsınız siz üsteledikçe durum inada biner sizin yerinizde olsam umursamaz davranırım kendimle ilgili bir konu olursa paylaşmam delirtirim onu.
Malesef delirmez de yanı.Sen bilirsin anlatma der Akşam da sorunu çözmeye çalışıyorum ben gözlerini kapatiyo ve bu kırgınlığin bana saçma geliyor diye kahkalarla güldü bana sanırım sadece benim cabamla bu evlilik var

Onun ilgisini çekmek için değil çok canım yandığı için ağlıyorum.Eşim hep böyle.E kimden geleni yaptım diyo her zaman.Ama bisey yaptığı da yok gönlümü almaya da çalışmıyor. sorunu çözmeye çalışıyorum konuşmaya başlıyorum gözlerini kapatiyo ve saçma geliyormuş ona benim bu kırgınlıgim.Kahkalarla güldü bana
O zaman hiiiiiç umursamayacaksınız onu, takmayın yani takılın kendi halinizde, bişey derse senin de sorunların bana saçma geliyor diyin başka çare bulamıyorum ben

ablacım yasın kaç bilmiyorum ama okuduğuna göre benden küçüksün burada günde 10 larca konu açılıyo sana tek tavsiyem "AĞLAMA İŞİNİ BİTİR" çok zor biliyorum ama bitir..Erkekler acımaz bu değil başkasıyla evlen sende aynı olacak bu durum kendine özgüvnn olsun ve ciddi ciddi gülmeden cıvımadan ağlamadan karsına al net net konus

laf edip çıkıp gidersen tabi seni kaide almaz
akşam kapıyı aç hoşgeldin güle güle de kapıyı kapat o kapıda yalvarsın (bir arkadaşım böyle yaptı 2 gün ne ona ne başkasına açmadı kapıyı) adam yalvar yakar oldu sonunda barıştı adam tam düzelmese de biraz yola girdi
ama siz büyük konuşup böyle hep hemen atlıyorsanız adam sizi takmaz, büyük konuşmayın

ablacım yasın kaç bilmiyorum ama okuduğuna göre benden küçüksün burada günde 10 larca konu açılıyo sana tek tavsiyem "AĞLAMA İŞİNİ BİTİR" çok zor biliyorum ama bitir..Erkekler acımaz bu değil başkasıyla evlen sende aynı olacak bu durum kendine özgüvnn olsun ve ciddi ciddi gülmeden cıvımadan ağlamadan karsına al net net konus
Ben ondan hiç bi zaman bisey istemedim.Ona rağmen ben sanki paragöz gibi davranması çok canımı yaktı.

laf edip çıkıp gidersen tabi seni kaide almaz
akşam kapıyı aç hoşgeldin güle güle de kapıyı kapat o kapıda yalvarsın (bir arkadaşım böyle yaptı 2 gün ne ona ne başkasına açmadı kapıyı) adam yalvar yakar oldu sonunda barıştı adam tam düzelmese de biraz yola girdi
ama siz büyük konuşup böyle hep hemen atlıyorsanız adam sizi takmaz, büyük konuşmayın
Gerçekten gelmeye niyetim yoktu Ama yuzüğünü vs ben vermek istedim.Hersey çok normalmis ben hiç kırılmamisim gibi yapiyo

Ben ondan hiç bi zaman bisey istemedim.Ona rağmen ben sanki paragöz gibi davranması çok canımı yaktı.

kendini düzgün ifade et işte sakince tatlı oldugunu zamanda böle böle ben su yuzden böle söyluyoru m su yuzden böle davranıyorum gbi ben su hayatta anladım ki hayıflanmanın evliliğe hiç bi faydası yok aksine bize zararı var yani bayana

kendini düzgün ifade et işte sakince tatlı oldugunu zamanda böle böle ben su yuzden böle söyluyoru m su yuzden böle davranıyorum gbi ben su hayatta anladım ki hayıflanmanın evliliğe hiç bi faydası yok aksine bize zararı var yani bayana
Açıkçası artık gerçekten gözüm bitirmeye bakiyo.Gelirsen gel gelmezsen canın sağolsun diyerek sevgisinden de şüphe ettirdi

ya ben size hak veremedim nedense ya,

yani kırıldığınız konular çok büyütülecek konular değil gibi geldi bana,

babasının yanında meşgule atması, hani açıp kısa tutsa daha iyimiş ama böylesini uygun görmüş, mesaj atmış en azından. ben de yanımda biri varken acil değilse telefon görüşmesi yapmam, yanımdaki kişiye saygısızlıkmış gibi gelir.

babasına verdiği borcu dillendirmemesi de çok normal, zaten sizin haberiniz varmış anlaşılan, sadece ailesi haberiniz yokmuş gibi davranmış, yanlış mı anlıyorum, neresine kırıldınız bunun, borç verildi diye sürekli onun üzerine de mi konuşulmalıydı.

ki eşinizle yaşadığınız son muhabbeti hiç anlamadım, ama atara atar gidere gider bir toplum olduğumuz için, sizin bu tepkileriniz karşısında eşinizin tepkisi bana çok anormal gelmedi.

ya ben size hak veremedim nedense ya,

yani kırıldığınız konular çok büyütülecek konular değil gibi geldi bana,

babasının yanında meşgule atması, hani açıp kısa tutsa daha iyimiş ama böylesini uygun görmüş, mesaj atmış en azından. ben de yanımda biri varken acil değilse telefon görüşmesi yapmam, yanımdaki kişiye saygısızlıkmış gibi gelir.

babasına verdiği borcu dillendirmemesi de çok normal, zaten sizin haberiniz varmış anlaşılan, sadece ailesi haberiniz yokmuş gibi davranmış, yanlış mı anlıyorum, neresine kırıldınız bunun, borç verildi diye sürekli onun üzerine de mi konuşulmalıydı.

ki eşinizle yaşadığınız son muhabbeti hiç anlamadım, ama atara atar gidere gider bir toplum olduğumuz için, sizin bu tepkileriniz karşısında eşinizin tepkisi bana çok anormal gelmedi.
Ben surekli bu konu üzerinde konuşsunlar demedim ama kardeşi bisey istedi bizden ben de abinin parası yok babana verdi dedim.Aksam hep beraber bizdelerdi.Kardesi sorun abim sana para mı verdi diye.Yok yok karıştırma sen ortalığı dedi

Ben surekli bu konu üzerinde konuşsunlar demedim ama kardeşi bisey istedi bizden ben de abinin parası yok babana verdi dedim.Aksam hep beraber bizdelerdi.Kardesi sorun abim sana para mı verdi diye.Yok yok karıştırma sen ortalığı dedi

bu yaptığınız da ayıp bana kalırsa da neyse...

Ağlamak çözüm mü ? Erkeklerin yanında dik başlı olun biraz .En ufak bir şeyde böyle ağlarsanız eşiniz normal olarak algılar ciddiye almaz . Ağlamak yerine karşılıklı konuşmayı deneyin .

Back
X