Çok kırıldım...

Ben surekli bu konu üzerinde konuşsunlar demedim ama kardeşi bisey istedi bizden ben de abinin parası yok babana verdi dedim.Aksam hep beraber bizdelerdi.Kardesi sorun abim sana para mı verdi diye.Yok yok karıştırma sen ortalığı dedi

Abisinin parasının olup olmadığını sizin değil de eşiniz yanıt vermesi lazımdı .Ailesi ile olan bu tarz konuşmalara müdahil olmayın .Sonrasında olmayan şeyler yüzünden paragöz gbi konuşmalar duyarsınız

Abisinin parasının olup olmadığını sizin değil de eşiniz yanıt vermesi lazımdı .Ailesi ile olan bu tarz konuşmalara müdahil olmayın .Sonrasında olmayan şeyler yüzünden paragöz gbi konuşma
Abisinin parasının olup olmadığını sizin değil de eşiniz yanıt vermesi lazımdı .Ailesi ile olan bu tarz konuşmalara müdahil olmayın .Sonrasında olmayan şeyler yüzünden paragöz gbi konuşmalar duyarsınız
Eşim evde yoktu ve o zaten cimri almaz vs dedi.Ben de onu savunma ihtiyacı duydum
lar duyarsınız
Eşim evde yoktu.

Benim ilk zamanlar yaltigim hatayi yaliosun. Cok ince dusunuyosun cok alingansin cok ince eleyip sk dokuyosun. Bukadar onemseme. Hayatina bak. Ustune dustukce sen mizmiz olursun ve sen dirdirci olursun oda yok yere kalbini kirar. Sen sogursun budefa gitmeye kalkarsin. O arkandan gelmez gelse de icinde sevmiyomu acaba suphesi olur. Ne gerek var birak bukadar ustune dusme. Hatalisin

Benim ilk zamanlar yaltigim hatayi yaliosun. Cok ince dusunuyosun cok alingansin cok ince eleyip sk dokuyosun. Bukadar onemseme. Hayatina bak. Ustune dustukce sen mizmiz olursun ve sen dirdirci olursun oda yok yere kalbini kirar. Sen sogursun budefa gitmeye kalkarsin. O arkandan gelmez gelse de icinde sevmiyomu acaba suphesi olur. Ne gerek var birak bukadar ustune dusme. Hatalisin

canım senden bu yorum şaşırttı beni açıkçası, umarım daha iyisindir evliliğinde.

Back
X