• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım

Sürekli sadece sizinle vakit geçirmek zorunda değil.
Bu kadar bağlı olmak bile sıkar.
Çok takılmamak lazım böyle şeylere.
Sürekli derken ? Uzak şehirledeyiz ve buluşma imkanımız yok . buraya da şans eseri gelmiş. Bi daha ne zaman böyle bir fırsat olur bilmiyoruz.

Diğer arkadaşlarıyla da vakit geçirmiş, sizi ısrar kıyamet davet etmemiş evet ama sizin durumunuzdan ötürü "zaten gelemez" diye düşünüp o yüzden üstüne düşmemiş de olabilir.

Benim de var öyle ailesi geç saatte çıkmasına müsaade etmeyen arkadaşım. Geç saatte plan yaptıysak "canım şuraya gidiyoruz ama şu saatte başlıyor, gelebilirsen gel" derim sonra konusunu açmam çünkü "bizimkiler izin vermez, gelemem" dedirtmek hoş değil. Gelebilirse kendi söyler zaten, yoksa hiç tekrarlamam. Yabancısı değiliz birbirimizin, bu onu istemediğim anlamına gelmez, bilakis onu zor durumda bırakmamak için yaparım.

Çok fazla takılmayin. Zaten sizi cok görmek isterse bu kadar ayrı kaldığınız için bir zaman yaratır. Yaratmiyorsa siz de hiçbir şey demeyin üstüne düşmeyin. Kendinizi üzersiniz boş yere. Benim başıma da benzeri geldi. Ben de kendimi geri çekmiştim. Yoksa boşuna sinir stres...Ama bana göre alınmakta haksız değilsiniz

Sizin oldugunuz şehre gelen o. Siz ben seni görmek istiyorum demeliydiniz belki o sizden bekledi. Yada evinize davet edebilirdiniz. On kere arayip gel mi demeliydi?

Sizin oldugunuz şehre gelen o. Siz ben seni görmek istiyorum demeliydiniz belki o sizden bekledi. Yada evinize davet edebilirdiniz. On kere arayip gel mi demeliydi?
Benim bulunduğum şehre gelmedi. Arkadaşlarıyla birlikte benim 2 3 saat uzaklıkta bulunduğum bi yere geldi.
Daha sonra aynı kişilerle oraya geliyoruz ama yemek yiyip dönücez işin varsa bu tarafta gelirsin diyip daha cvp vermemi beklemeden alakasız şeyler anlatmaya başladı. ve benim evden çıkmadığımı biliyo zaten ne işim olacak orda.
On kere arasın gel diye yalvarsın iması nerde verdim size merak ettim ?

Çok fazla takılmayin. Zaten sizi cok görmek isterse bu kadar ayrı kaldığınız için bir zaman yaratır. Yaratmiyorsa siz de hiçbir şey demeyin üstüne düşmeyin. Kendinizi üzersiniz boş yere. Benim başıma da benzeri geldi. Ben de kendimi geri çekmiştim. Yoksa boşuna sinir stres...Ama bana göre alınmakta haksız değilsiniz
Olayı ben büyüttüm sanırım. Burda yazılanlara bakılırsa çocukça davranıp boşa alınganlık etmiştim. Ben hassas davranıyorum demekki karşıdanda verdiğim değerin aynısını bekliyorum. Bu kadar ince düşünmemek lazım demek. Bundan sonra öyle davranmaya çalışıcam. Sonrada hiç bişey yokmuş gibi davranacağım.

Olayı ben büyüttüm sanırım. Burda yazılanlara bakılırsa çocukça davranıp boşa alınganlık etmiştim. Ben hassas davranıyorum demekki karşıdanda verdiğim değerin aynısını bekliyorum. Bu kadar ince düşünmemek lazım demek. Bundan sonra öyle davranmaya çalışıcam. Sonrada hiç bişey yokmuş gibi davranacağım.

Ben de senin gibiyim aslında. Ama baktım ben ince düşündükçe karşıdaki aynı olmuyor. Doğru ya da yanlış bilmiyorum ama beni üzüyor. Kendimi bu kadar üzmektense aynı hassasiyeti gösterecek kisilere karşı öyle davranıyorum. Başka türlü mutlu olamayız :) Yoksa çocukça değil ama insanlari degistiremeyiz maalesef.

Benim bulunduğum şehre gelmedi. Arkadaşlarıyla birlikte benim 2 3 saat uzaklıkta bulunduğum bi yere geldi.
Daha sonra aynı kişilerle oraya geliyoruz ama yemek yiyip dönücez işin varsa bu tarafta gelirsin diyip daha cvp vermemi beklemeden alakasız şeyler anlatmaya başladı. ve benim evden çıkmadığımı biliyo zaten ne işim olacak orda.
On kere arasın gel diye yalvarsın iması nerde verdim size merak ettim ?
Nerdesin diye arayip yanına gitseydin.

Back
X