- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
en sevmediğim huyum bu sanırım. gerçekten aşırı hassasım. yani biri olumsuz bişey desin hemen kalbim kırılıyor. bu demek değil ki o kişiye tavır koyuyorum, tam tersine kırıldığımı belli etmem bile ama gerçekten canım sıkılıyor. kısa süreli flörtleri, insanların gülüp geçeceği olayları gerçekten olması gerekenden çok daha fazla takıyorum engel olamıyorum bu duruma.
birkaç haftadır bi çocukla konuşuyoduk, onla bozuldu aramız hem de bana bitirmeden çok saygısızca laflar etti o kadar kalbim kırıldı ki. ben anlam yüklemiştim aramızdaki şeye ama o neler dedi bana. bari düzgünce bitseydi. bugün de buna baya üzüldüm ağladım kalbim kırıldı. hassaslığımı nasıl yenicem ben? 18 yaşındayım bu arada
birkaç haftadır bi çocukla konuşuyoduk, onla bozuldu aramız hem de bana bitirmeden çok saygısızca laflar etti o kadar kalbim kırıldı ki. ben anlam yüklemiştim aramızdaki şeye ama o neler dedi bana. bari düzgünce bitseydi. bugün de buna baya üzüldüm ağladım kalbim kırıldı. hassaslığımı nasıl yenicem ben? 18 yaşındayım bu arada