merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(
Bu kadar hızlı kilo vermeniz hiç doğru değil. Ne kadar hızlı verirseniz daha fazlasını o kadar hızlı alırsınız. Boyunuz kaç bilmiyorum. Erkek arkadaşınıza gelince eminim kilolarınızı sevmesede sizde sevdiği birçok güzel özellik bulacaktır. Sizi olduğunuz gibi sevmeli. Sağlığınız çok daha önemli.
Yavaş yavaş verilen kiloya vücudun uyum sağlaması daha kolay oluyor diye biliyorum.. Birden kilo vermek için olur olmaz yöntemlere başvurursanız, erkek arkadaşınız sizi hastanede ziyaret edecek demektir Allah korusun. Az az , sık sık ye, aralıklı egzersiz
ne aclen var anlamadım
önce kendin için yap ne yapıcaksan boş ver çevrendeki insanların düşüncelerini
yediğin içtiğine dikkat et akşam yemeğni en geç 7 de bitir yemekten sonra bişey yeme
düzenli olarak yürüyüş yap bak zamanla nasılda inceliyosun
kısa sürede verilen kilolar sana zarar verir ve vücudunda sarkmalara neden olur unutma
yavaş yavaş ver hem kalıcı hemde diri bir vücudun olur
ağustosta beni istemeye gelecekleri için acele ediyorum. 1.65 boyundayım 68 oldum ama bunu 25 günde zar zor yaptım. sporumu eksiksiz yapıyorum dikkat ediyorum yediklerime ama hızlı bir yönteme ihtiyacım var. aynalara bakamaz oldum.
Kaç bedensin canım şu anda? Sana iki program önermek istiyorum, spor programı.
30 day shred ve callanetics. bu ikisini de incele ve kendine uygun olanı seç. yaklaşık iki bedene kadar incelirsin o zamana kadar. (42ysen 38 olabilirsin mesela) sağlıksız diyetlerdense, sıkı sporlar daha yardımcı olur sana.
Sakın böyle doğru olmayan bir yöntemi uygulamaya çalışma canım, sağlığından olursun. En doğru kilo verme şekli yavaş ve uzun süreçli olandır çünkü o zaman gerçekten yağ yakmış (yani kilo vermiş) olursun. Senin bu şekilde vereceğin kilolar yağlarından değil, kaslarından gidecektir ve bir süre sonra vücudun bunu kaldıramaz hale gelecektir. Resmen vücudun kitle endeksiyle oynuyorsun.merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?