aBlalarım söz söyle başlıyım yıllardr süren bi ilşkim var gayet mutluyuz bazı zor donemler atlattk ama genel olarak mutluyuz ama
bi sorun var ben mi abartıorum bılmıorum ama şmdi yorumlarınzdan anlıcam
sevgilim aşırı kıskanç ilk yıl böle deildi snrada oldu bu renk gyme siyah gri falan hep bunları giy bu kot olmaz dar hep yuvarlak yaka tshtrt ilgi çekici bişey gyme saçlarını açma açık renge boyatma bı düğün olsa kına gecesi ne bile yalvar yakar gdiorum ki ailemle zaten (!) napıyım kıskanıorum dio
tek yalnız arklarımla bulşmama izin vermıo bizim evde bulşuorz hep ve hep tedirginim ayy kafamı döndüm acaba napar şmdi gbi valla paranoyak oldum ya sürekli baskı altndayım
ayakkabı rengıme kadar karışıo illa siyah olcak yani napıcam bilmıorum çokda sevıorum Oda beni sevıo blıorum ama bu şeklde nereye kadar dayanabılcmki :S
Aranızda bu durumda olan yada geçrmiş fikri olanlar vardır yardım lutfen
evet yaa ayakkabı rengi sarrı gydırmıo yani aldım evde duruo
benden bir yaş buyuk ben lise sondayım 18 olucam ama tavrımı nasıl koyucam
"bu benim hayatım, benim seçimlerim. saygı göstermek zorundasın, göstermiyorsan eyvallah"
resti çek. ayrılmayı göze al ama sempatiksalakcinni
ayakkabının rengine bile karışan psikopattan kurtulmuş olursunaklinialirimsmile
sevgi böyle olmaz. onu yapma bunu yapma.. elinde olsa nefesini bile sayıyla verecek. sana yaşam alanı bırakmamış nerede sevgi
sevmiyor dememiz yanlış bence. seviyor ama tepkileri çok abartılı gerçekten bence yaşla alakalı br durum sonuçta ikiniz de tam olgunlaşmadınız böyle tepkileri çok da garipsemiyorum abartılı olsa bile. sen de ona öyle davran bakalım ne yapck:)
Evet haklısın abblam ama cesaretim yok buna çnkü aynı ortamdaız dersanede aynı snftaız hergun görücem onu buzyuden cesaretm yok dayanamam die :S sesimi çıkaramıorum ama kafayı yicem bu şeklde balkondan baktım duyarmı acaba dıorum (!) kafayı yedim yaa ben :S bende güçlü iradeli olmak istıorum ama nasıl olcak :gitme:
çok mu korkuyorsun canım yaa ne yapıyorki bu kadar çekiniyorsun
ya kaybetmekten korkuorum tüm korkum bu daha dorusu kendime guvenemıorum snuçta yaşanmşlık var okdr yıllardır onla büyüdüm bundan snra naparım die sanki o olmaynca hayat bitcek gbi bilmiyorumkismile
balkondan baktın diye terketmez seni heralde tatlım yaa:) seni de takıntılı yapmış onun böyle davranması üzüldüm şimdi. anladığım kadarıyla karşına alıp ciddi ciddi konuşmamışsın bu konuyu bence çekinme açık bi şekilde söyle ama laf arasınd söyler gibi konuşma gerçekten ortada büyük bi problem varmış gibi ki var zaten. bence anlar seni açık açıksöylersen böyle davramasının kendini kötü hissettirdiğiniolumunekankayizsmile
Heh ablacım tam üstüne bastın bu takıntılı durum varya anlatamam yaa hastanelik oluorum o derece buyuzden kendımden nefret edıorum okadr takıorum ki kafama tak tak tak 3-5 kilo verıorum hemen 1 haftada hastalanıorum hastaneye kaldırıolar migren oldu bu yzuden neden böle takıntılıyım ben ya off yokmu bunu çaresi:gitme:
Yaşınız küçük bence ondan.
Henüz ham senin erkek arkadaşın olmamış
neeakannehir bunları söylesene canım yaa senin davranışların yüzünden bu hale geldim de seni kaybetmek de istemiyorum ama psikolojim sağlığım bozuluyor falan de senin sağlığının bozulmasına dayanamaz heralde sen kendini biraz rahat bırakmasını talep ettin diye de aranızın bozulcğnı sanmıyorum ciddi bi konuşmadan sonra gergnlik olsa bile düzelir bu ayrılınacak bi sorun da değil yani fazla kıskanç olması. sonuçta çözümü var.
hmm:/ bi konuş bakalım ne olcak kolay gelsina.s.Evet ablacım haklısın en kısa zamanda uygun bı ortamda bu konusmayı yapıcam nolursa olsun ya bu gidişle akıl saglıgmdan olucam die korkuorum bide ben kmseye anlatamam öle susarm kmse blmez derdimi tek burda yazabılıorum bu yzden dahada zor oluo tüm yük bende gibi sanki
Tatlım kendini bu kadar çok sıkma.
Sağlığınla oynuyorsun.
Konuşsan erkek arkadaşınla.
O da biraz büyüsün artık:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?