- 17 Ağustos 2011
- 25.499
- 161.792
- 798
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
bende öyleydim ümv hazırlandım çalışmayanlar bendem yüksek aldı neyse dedım bü dah ahazırlandım aşçılıgı kazandım sonra evleneceğim kişi çıktı karşıma konuştugumdu hep kısmetsiz oldum evlendık niye kaderim düz gitmedi eminim boşansam başkasıyla evlensem adamakıllı biri çıkmaz yine karşıma ama imtihan dünyasındayız bu kadar karamsar oluğta karartma içini rabbim sevdigi kullarını böyle şeylerle imtihan edermişNe derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum
Aynı dertten muzdaribiz nasip kısmet demekten ve bunları duymaktan bıktım. Bazen soruyorum kendime bu nasip kısmet dedikleri şey bir tek benim mi yok?
Ayni benBiraksam da olmuyor yıllardır zamana biraka bırakan o zamanda kayboldum. Hiçbir şeye inancim kalmadı
seni o kadar iyi ablıyorum ki. 5 yıl boyunca platonik sevdim reddedildim,engellendim. hala ona karşı ne hissettiğimi bilemeyecek kadar karışığım. Üniversite sınavına hazırlanırken benden az çalışan arkadaşlarım çok daha iyi dereceler yaptılar. okuduğum bölümü sevmiyorum ne istediğimi bilmiyorum. normal değilim ve psikolojik destek almadığım sürece sürekli ağlıyorum anlayacağın yalnız değilsin bu bir teselli değil gerçek.Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum
seni o kadar iyi ablıyorum ki. 5 yıl boyunca platonik sevdim reddedildim,engellendim. hala ona karşı ne hissettiğimi bilemeyecek kadar karışığım. Üniversite sınavına hazırlanırken benden az çalışan arkadaşlarım çok daha iyi dereceler yaptılar. okuduğum bölümü sevmiyorum ne istediğimi bilmiyorum. normal değilim ve psikolojik destek almadığım sürece sürekli ağlıyorum anlayacağın yalnız değilsin bu bir teselli değil gerçek.
Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum
Bilinçaltını öyle bir kodlamışsın ki kısmetsizliğe , ben kısmet olsam ben gelmem o derece. Şu andan itibaren en az 21 gün boyunca sadece olumlu düşünüp olumlu konuş. Her gece tam uyumadan önce ben değerliyim, ben aşkım, ben başarıyım. Başarılı olmayı hakediyorum çünkü çok çalışıyorum. Şu andan itibaren sevgi ve aşkı, hakettiğim mutluluk enerjisini hayatıma çekmeye niyet ediyorum diye telkinlerde bulunun. Kimseye birşey demenize gerek yok. Deneyin birşey kaybetmezsiniz.
Cunku negatifsin
her konun buram buram kendini begenmemislik - memnuniyetsizlik akiyor.
Böyle gelmis boyle devam eder bence.
Cunku kendini - bakisacini degistirmeye yonelik hicbir caban yok.
Soylenmeye devam, ne diyelim...
oda kapasite meselesi demek daha çok çalışman gerekiyoDersler de mi nasip? Calistigim halde düşük alıyorum
Bana da aynı şey oldu. bir de ağır hastalandım çocuk yaşta. Böyle devam etti hep. Nasıl desem hep şükrettim. Benden çok daha şansız olan insanların varlığını biliyordum.
Ama bende kendimi kısmetsiz biri olarak düşünüyorum. Yani neticede Polyana değilim durumun farkındayım.
size verebileceğim tek öneri hayata açık olun. Yani bazen karşımıza çıkan fırsatları değerlendiremiyoruz.
Geçmiş olsun. Herşey üstüste gelince kendimizi şansız hissetmeye başlıyoruz . Bu şöyle bir yan etkiye de sebep oldu gözümün önündeki fırsatları kaçırmama sebep oldu. Bundan sonra biraz daha hayatı değerlendirmeye çalışacağım.Ben de hastayım panik atak var
Bu ayrı bir durum tabi. Ben de çok çalışmazdım ama çalışan arkadaşlarımdan hep yüksek not alırdım. Çalışmadığıma inanmazlardı. Anlayarak çalismıyorsunuz belki de. Veya nasıl kolay öğreneceğinizi keşfetmeniz gerekiyor belki de. Ben okuyarak değil dinleyerek öğreniyorum mesela.Dersler de mi nasip? Calistigim halde düşük alıyorum
Etrafindaki pozitif insanları sen kaciriyor olmayasin? Ben mesela her saniye söylenen, hep dilinde şanssızlık mutsuzluk olan insanlari bir bir cikarttim hayatımdan. Negatiflikleri beni de etkiliyordu çünkü.Pozitif olsam da ise yaramıyor
Çünkü etrafımdaki insanlar negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?