Çok kızgınım ve kırgınım

pubg erkeklerin vazgeçilmezi :)

şöyle diyim, ben mesela rahatsız olmuyorum. erkek arkadaşım canı sıkılınca açıp oynuyor. bazen saatlerce bazen kısa süre. ben sıkılırsam yanında o oynarken aklını dağıtıyorum mecbur bırakıyor oyunu :21:

erkek kafası neticede, içlerinde hala ergen çocuklar var. azıcık bırakmak lazım. belki siz üzerine gidiyorsunuz diye inadına devam ediyor.
dediğim gibi aklını dağıtmayı deneyin, oynarken gidin sarılın öpün. o zaman da bırakmıyosa başka tabi.
Artık öyle yapacağım, beni en çok üzen de zaten bu oyunlara 1000 liraya yakın para yatırmış olması... Ve bunları ben araştırıp öğreniyorum... Daha önce de oyunlara olmasa da birileri paranı ver yatırım fonlarında ikiye katlarım gibi bir şeyler demiş onlara vermiş o paralar yok şimdi ortada... Böyle...

Artık öyle yapacağım, beni en çok üzen de zaten bu oyunlara 1000 liraya yakın para yatırmış olması... Ve bunları ben araştırıp öğreniyorum... Daha önce de oyunlara olmasa da birileri paranı ver yatırım fonlarında ikiye katlarım gibi bir şeyler demiş onlara vermiş o paralar yok şimdi ortada... Böyle...
araştırıp öğreniyorsanız demek ki size söyleyebilecek kadar yakın hissetmiyor, olabilir mi ? tepkileriniz aşırı sertse kavga çıkmasın diye saklıyor demek ki.
daha yumuşak davranıp sizinle paylaşmasına olanak sağlayın..
ayrıca herkesin bi şekilde para ayırdığı hobileri, zaafları var.
bi de burdan bakın.
belki daha faydalı ilgi alanlarına yönlenmesini sağlamak iyi olur.
aynı parayı spora vermek gibi mesela.

araştırıp öğreniyorsanız demek ki size söyleyebilecek kadar yakın hissetmiyor, olabilir mi ? tepkileriniz aşırı sertse kavga çıkmasın diye saklıyor demek ki.
daha yumuşak davranıp sizinle paylaşmasına olanak sağlayın..
ayrıca herkesin bi şekilde para ayırdığı hobileri, zaafları var.
bi de burdan bakın.
belki daha faydalı ilgi alanlarına yönlenmesini sağlamak iyi olur.
aynı parayı spora vermek gibi mesela.
Doğru söylüyorsunuz gerçekten teşekkür ederim...
Ona daha yumuşak yaklaşmam gerek umarım başarabilirim, daha önce çok kez kızdırdığı için yine kızacağımı biliyor o yüzden öyle yapıyor olmalı

Back
X