çok kızgınım

Herkes Kendine Yakışanı Yapar..
O da Kendine Bunları Yakıştırmış..

bencee arkadaşın ileri derecede nankör ve kıskanç.. sen iyi işler yapıp hayatını yaşarkeen bırak o kıskançlığından boğulsun.. veee benceee çok fazla takılmaa.. ona yaptıgın iyiliklere gelincedee öbür dünya için yatırım olarak düşün.. italyada, yeni sevgilinle boool bol fotoğraflar çekiin ve kafanada takmaa

yerinde olsam arkadasini kaale bile almam keyfime bakarim...kiskancliktan catlasin dursun...

arkandan konusulmasini duymak sinir bozucu bisey haklisin, ayrica o bahsettigin kisinin (arkadasin demiyorum cünkü öyle arkadas olmaz) söyledigi sözlerde cok kirici, kendi seviyesizligini gösteriyo, ama o kisiyi ve söylediklerini kafana bile takma bence. hasetinden catlasin o, sen keyfine bak..
bi insan basarili olmayagörsün cekemeyen, tas atan cok olur zaten, ama bu senin basarili oldugunu gösterir, sen yoluna devam et, degersiz insanlarin sözleriylede canini sikma bile. insallah daha güzel yerlere gelirsin, zayiflarsin ama bunlari kendin icin yap, niye onu insan yerine koyup kaale aliyosun ki.

ayrica ben senin yerinde olsaydim, söyledigi laflari yüzüne tokat gibi carpar, sonrada onu hayatimdan cikarirdim. gereksiz insanlar gereksiz yere yer kaplamamali bence hayatinda.

Son düzenleme:

bencede bende olsam soylediklerini carpardim.basin slklstiginda kendine baskasini ara naparsan yap umrumda degilsin italyada seni dusunemem derdim :)))

evet arkadaşlar haklısınız.teşekkür ederim :) hepinizin dedikleri çok doğru ben zaten onunla ilişkimi bitirdim yani nasıl desem onunla artık konuşmam kendisini umursamıyorum ama kıskançlığından çatlasın diye sıfırlamadım haberlerimi alsın diye.şimdi belki kızgın olduğumdan böyle düşünüyorum bilmiyorum

açık ve net kıskançlık.. kendisini aslında senden üstte değil altta gördüğü için bu tip fesatlıklar yapıyor.. boşver keyfine bak Benim içinde İtalya'nın keyfini çıkar ahh ahh

o hiçbir zaman ne arkadaş nede dost olmuş sana kendini üzdüğüne değermi nankör bir insan müsfettesi için değermi? sen dediklerini yapınca ona en büyük cezayı vermiş olacaksın zaten hedefinden şaşma hasetinden çatlasın

birisine iyilik yapmak ona kalbini açmak maalesef onunda aynı şekilde davranacağını göstermiyor; insanlar değişebiliyor ya da biz onları çok zor tanıyabiliyoruz. Kıskançlığını daha fazla gizleyememiş arkadaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…