Çok korktum şimdi

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.323
1.583
133
34
Halsizlik,cok hafif ateş ve hafif bogaz ağrısı var.Ama halsizlik çok fazla.Covid 19 ilk gun belirtilerini tasiyorum sanki.
Pencere açık kaldi ,ruzgar da çarpmış olabilir.
Sinüslerim dolu da olabilir.
Covid 19 da olabilirim.
Üc dort gun once zehirlenme yasadim.Siddetlk kusmayla hastaneye gittim. Test yapmadı. Iki tane antibiyotik aliyorum her gun
Simdi tekrar gitsem test yapmazlar .Ilac alsam zaten her gun iki tane iciyorum
Bu arada evdeki herkes iyi saglik acisindan
Uzak durmaya calissam da mumkun olmuyor.
Sizce olabilir mi?Covid 19 olabilir miyum?

Kendi kendinize teşhis koymayın, yüksek ateş olmalı diye biliyorum.Corona birçok hastalık belirtisi ile benzer özellik taşıyor. Ben de sizin gibiydim doktor antibiyotik yazdı bana iltihap oluşmuş. Antibiyotik kutusu bitmeye yakın toparlandım, eğer gerekli hijyen koşullarına uyuyorsanız ve maske kullanıyorsanız olma olasılığınız düşük ama bana bir şey olmazcılardansanız ve ateşiniz yükselirse en kısa zamanda size ve çevrenizdekilere test yapılmalı.

bu belirtilerle bir pandemi hastanesine giderseniz direkt test yapıp tomografiye alacaklardır. içinizin rahat etmesi açısından gitmenizi öneririm

Kendi kendinize teşhis koymayın, yüksek ateş olmalı diye biliyorum.Corona birçok hastalık belirtisi ile benzer özellik taşıyor. Ben de sizin gibiydim doktor antibiyotik yazdı bana iltihap oluşmuş. Antibiyotik kutusu bitmeye yakın toparlandım, eğer gerekli hijyen koşullarına uyuyorsanız ve maske kullanıyorsanız olma olasılığınız düşük ama bana bir şey olmazcılardansanız ve ateşiniz yükselirse en kısa zamanda size ve çevrenizdekilere test yapılmalı.
Antibiyotigi bagirsak zehirlenmesi yasadigim icin almistim.Simdi icmeye devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Çünku yan etkisinde halsizlik varmis.

Back
X