cok korktum yaa :( bi akıl verseniz

fulyaemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
34
5
3
38
ya cinsel ilişki sırasında bi su fıskırması oldu orgazm gibi bişe değildi bi an noldu dedim baya yatak bile ıslandı hemen kalktım lavaboya fln gittim baskabişi gelmedi bes aylıkhamileyim cok korktum yaa ne yapmam gerekirkii o gelen neydiki

Doktora gorunun zorlama falanmi olduki.gebelikte en rahat pozisyonlari secin deniliyor cunku.ins.bisey yoktur sizin akliniza gelen benimde geldi dillendirmeyelim kotu dusunmeyelim de kac aylik hamilesiniz bu arada.

Doktora gorunun zorlama falanmi olduki.gebelikte en rahat pozisyonlari secin deniliyor cunku.ins.bisey yoktur sizin akliniza gelen benimde geldi dillendirmeyelim kotu dusunmeyelim de kac aylik hamilesiniz bu arada.
bes aylık hamileyim ya dr serbes demişti bizde normal sekilde cinsel ilişkiye devam ediyodk ama bi su geldiğine eminim de acaba bi zararıı olurmuki yarın gidicem dr zaten ama yinede korkuyorum sabahta biraz karnım ağrıdı belki pskolojiktir bilmiyorum off cok zor yaa

Belkide siz yanlis anladiniz akintiydi.akliniza kotu sey getirmeyin.dok.gereken en dogru cevabi verir.yinede dok.izin versede dikkatli birliktelik lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…