• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korktum;(

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
kızlar günaydın benim için pek günaydın değil ama genede Rabbime şükürler olsun bindiğim minibüs bi kamyonla çarpıştı çarpmanın etkisiyle arka dörtlüde otururken yere kapaklandım sağolsun yanımda oturan bey tuttu kaldırdı ama çok korktum ;(Allah ım herkezi kazadan beladan korusun ya daha beteri olsaydı ya yavruma aileme bidaha göremeseydim of of bidaha hiç bişey için canımı sıkmıycam kimseyi üzmiycem üzülmiycem sabah evden çıkıyoruz ama dönceğimiz meçhul..çok etkilendim kızlar

kızlar günaydın benim için pek günaydın değil ama genede Rabbime şükürler olsun bindiğim minibüs bi kamyonla çarpıştı çarpmanın etkisiyle arka dörtlüde otururken yere kapaklandım sağolsun yanımda oturan bey tuttu kaldırdı ama çok korktum ;(Allah ım herkezi kazadan beladan korusun ya daha beteri olsaydı ya yavruma aileme bidaha göremeseydim of of bidaha hiç bişey için canımı sıkmıycam kimseyi üzmiycem üzülmiycem sabah evden çıkıyoruz ama dönceğimiz meçhul..çok etkilendim kızlar

çok geçmiş olsun allah korumuş hemen sadaka verin :31:

Çok geçmiş olsun.
Allah tekrarını yaşatmasın.
Başından ekmekle tuz çevir bir ihtiyaç sahibine ver.

evet cnm ya bide bnm en büyük korkumdur trafik kazaları Allah yaşatmasın kimseye bi anlik bir şey işte gerçekten boş şeyler için üzülmeye değmez bi saniye sonrasına garantimiz yokken..

Back
X