• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkunçtu çooookkkk

Cok gecmis olsun :(
Hemen hemen her yıl 1-2 gun gideriz mutlaka dalyana, bu yil da planimizda vardi ama degistirecegim galiba, bu sekilde bir çocuğa saldirsa bogabilir...
Cok korkunc.

ay çok geçmiş olsun. siz büyük deyince orta halli düşündüm. bildiğin kocaman bir şeymiş. neyse ki dişi yokmuş, yüzmeyi biliyormuşsunuz. olumlu tarafından bakın. Allah bir daha yaşatmasın.

O bildiğimiz sevimli carettalar mi
Soktayim....

Tavuk etiyle beslemek nedir çıldırmış insanlar ya denize girenleri yesinler diye mi tavuk eti veriyorlar akıl tutulması resmen

Çok geçmiş olsun

Bizde yakında gidicez iyi oldu duyduğum orada çocukları denize sokmam çok geçmiş olsun ürkütücü baya

ben dalyanda yaşıyorum.söyledikleri doğru hayvanları alıştırdıkları için tavuk etine tavuk sanıyolar. benim bi arkadaşımda ısırıldı derinlerde. aşı oldu oda bi sorun yok..

konu sahibi geçmiş olsun. ben iztuzu plajına 2 kere gittim resmen insan yaşam alanına çevirmişiz. orası onların yaşam alanı. bence insanlara kapatılması lazım insanın hayvana ettiğini hayvanlar birbirlerine etmiyorlar.
hayvanları rahatsız etmemek adına bir daha gitmemeye kesin karar vermiş oldum.

aşılarınızı olmuşsunuz sorun olacagını sanmıyorum
geçmiş olsun

Bizde gecen hafta karsı sahil ekincik plajindaydık .26 kisiyi ısirmis .Hergun bir iki gordük .Bi tanesi cok yakinimizdaydi kabuğunda yarik vardi kocaman yan tarafimdaydı .Nasil topukladiysam yüz yüz bi baktik yine arkamızda teeeee sahili buldum o hızla bidaha da uzaklara gidemedim .Gözum caretta kafasi aradi durdu .
Bide sahilkoruma toplamış gitmis 5 tane dediler .

şu güzelim hayvancıkları bile saldırganlaştırmayı başardığımız için insanoğluna kocaman bir :oha: hem hayvancıkların evini yerini yurdunu işgal et, yemeyecekleri şeyleri yedir, sonrada ısırdı. neden acaba :sinirli: konu sahibi bu sözlerim tabi ki size değil, çok geçmiş olsun.

şu güzelim hayvancıkları bile saldırganlaştırmayı başardığımız için insanoğluna kocaman bir :oha: hem hayvancıkların evini yerini yurdunu işgal et, yemeyecekleri şeyleri yedir, sonrada ısırdı. neden acaba :sinirli: konu sahibi bu sözlerim tabi ki size değil, çok geçmiş olsun.

Aynen

Yani bunlar sonuçta yabani hayvan insana yaklaşmak doğalarında yok, normalde insanlara yaklaşmamaları gerek

Hayvanları nasıl sapıttılarsa görünce kaçmayı geçtim bir de insanlara saldırmışlar

Back
X