Çok korkuyorum.Anlasmali bosanma sonrasi velayet degisikligi

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eski eşim ocak ayında beni çocuğa yönelik şiddet uyguladığım gerekçesiyle karakola şikayet etmişti.Gecen hafta kovuşturmaya yer yok kararı cıktı çok şükür.Ama adam karara itiraz edecekmiş.Velayeti almaya çalışıyor.Cocugun her söylediğini ses kaydı yapıyormuş.Cocuk benimle kalmak istiyor oraya gitmek istemiyor ama babasına da şirin gözükmek için beni kötülüyormus babası onu terk etmesin diye.Cok korkuyorum çocuğu alır diye.Cocuk diyor ki babam bana zorla soylettirdi derim diyor avukatım da var bu arada ama yine de korkuyorum işte

Çünkü 3 bekar kardeşi ve anne ve babasıyla yaşıyor tek değil yani.Onlara güveniyor

Ayriyeten beni de cezalandırmak istiyor olabilir ondan ayrılmak istediğim icin

Avukatını var mı? Bence gayet kolay, velayeti almak için numara yapıyor, üstüne çocuğu da kullandı küçücük çocuğu karakollara düşürdü şerefsiz yazsın avukat. Bu kadarı yeterli olur.

Avukatım var böyle yazarsa avukat alamaz mi çocuğumu.

Eski eşim ocak ayında beni çocuğa yönelik şiddet uyguladığım gerekçesiyle karakola şikayet etmişti.Gecen hafta kovuşturmaya yer yok kararı cıktı çok şükür.Ama adam karara itiraz edecekmiş.Velayeti almaya çalışıyor.Cocugun her söylediğini ses kaydı yapıyormuş.Cocuk benimle kalmak istiyor oraya gitmek istemiyor ama babasına da şirin gözükmek için beni kötülüyormus babası onu terk etmesin diye.Cok korkuyorum çocuğu alır diye.Cocuk diyor ki babam bana zorla soylettirdi derim diyor avukatım da var bu arada ama yine de korkuyorum işte
Çocuğun maruz kaldığı şeyler sözleri beni çok üzdü. Bir intikam uğruna ya Rab ne travmalar yaşatılıyor. Su akar yolunu bulur siz çocuğunuzu korumaya çalışın bu durumlardan karşı tarafın bu umrunda değil çünkü.

Bosanali 3 yil oldu ama hala derdi intikam almak işte.Zaten hep tehdit ediyordu seni mahkemeye vereceğim diye.Bosanmayi hazmedemedi işte

Bende çok uzuluyorum böyle şeylere. Kum torbasi görevi görüyor çocuklar böyle durumlarda. Belli ki iki tarafida üzmek istemiyor. Hayatin telasesi arasinda Koca koca yetiskinler olarak cocuklara verdigimiz zarari fark edemiyoruz maleaef😔

Ve ne oluyorsa çocuğa oluyor
Konu sahibini yaralamak gereksiz bence. Eşlere de çok şey oluyor. Boşanmak en büyük travmalardan biridir, etkileri özellikle kadınlarda yas süreci ile neredeyse aynıdır.

Konu sahibi çocuğun gerçekten ne istediğini psikolog desteğiyle belirleyin derim. Uzman bakışı olmadan emin olmayın. Sizle kalmak istiyorsa bile babasına iyi görünmek için böyle bir tavra girmek zorundalığı durumundan kurtulmuş olur. Hayır demeyi öğrenmesi için destekleyici olur.

Avukatım var böyle yazarsa avukat alamaz mi çocuğumu.

Alamaz tabi ki.
Sizden velayeti alması için geçerli bir sebebi olması gerekiyor. Var mı elinde? yok. Üstüne size iftira atmak için küçücük çocuğu kullanmış, çocuğa yalan söyletmiş iftira attırmış. Yetmemiş karakola düştük rezil olduk diyorsunuz.

Aslında gayet iyi durumdasınız, adam yaptığı saçmalıklarla net kendini berbat bir duruma düşürmüş. Sizin yerinizde olsam çocuğun psikolojisini rezil ettiği için tam velayete başvururdum bu adamla bu çocuğu görüştürmeyin adam hayvanın teki çocuğunu intikamına maşa ediyor. Durmayın tam velayet davası açın.

Biraz daha dişinizi sıkın güçlü durun adamı piskürtün. Avukatınız ne diyor bu işe?

Çocuğunuz kaç yaşında? Benimde böyle güncel bir davam var şuanda. Geçici velayet annede. Ben babanın vekiliyim. Küçücük çocuk adeta sinir krizi geçiriyor annesine gitmemek için. Babasına yalvarıyor nolur beni de götür diye. İçler acısı bir durum, mahkemeye bin defa beyan dilekçesi sundum. Tekrar bir pedagog raporu almak için çabalıyorum ancak pedagoga da akıl sır erdiremiyorum. Çocuk tamamen anneden korkusuna pedagoga annemi istiyorum diyor ve o da bu şekilde bı rapor hazırlıyor. Ama çocuk gözümün önünde kendini yiyip bitirdi ufacık yaşında. Henüz hiç bir çözüm bulamadım ve gelecek celseye kadar da muhtemelen rüyalarımdan çıkmayacak o çocuğun hali

Henüz bisey demiyor davanın açılmasını bekliyor.Insallah dediginiz gibi olur

Bence yapmanız gereken ilk şey çocuğunuzu bir psikolog ile görüştürmek ve babasına şirin gorunmek uğruna onun istediği beyanları tekrarlamamasi için çabalamak. Çünkü belli olmaz ki bugün hakim dikkate almaz, 2 sene sonra çocuğa olmayacak şeyler söyletir

Henüz bisey demiyor davanın açılmasını bekliyor.Insallah dediginiz gibi olur

Bir plan, yol haritası sunmadı mı? Karakolda çocukla görüşen pedagog/görevli gelip şahitlik yapamaz mı? Eliniz gayet sağlam, bacak kadar çocukla karakola düşmüşsünüz bu herif yüzünden adamı hayatboyu uzaklaştırmaya yeter artar bu bile. Bence daha cevval bir avukat bakın.

Back
X