- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi Nazlican333
Çocuğu delil olarak gösteremez bana göre çünkü tehditte edipte ses kaydına, videoya aldırabilir çocuk idrak edebilecek kendini ifade edebilecek yaşta olmalı ancak sizin çocuğunuza şiddet uyguladığını ispatlaması darp raporu alması gerek lafla olsaydı bu işler ohoooo hepimiz neler neler kazanırdık. Daha dün mobilyacımız 50 bin tl lik sözleşmenin dışında 20 bin daha istemiş düşünün herkes kafasına göre bir şeyler ekliyor :) Çocuk kaç yaşında bu arada? Ve iyi bir avukat şart gerçekten normalde anneden öyle almak kolay değilEski eşim ocak ayında beni çocuğa yönelik şiddet uyguladığım gerekçesiyle karakola şikayet etmişti.Gecen hafta kovuşturmaya yer yok kararı cıktı çok şükür.Ama adam karara itiraz edecekmiş.Velayeti almaya çalışıyor.Cocugun her söylediğini ses kaydı yapıyormuş.Cocuk benimle kalmak istiyor oraya gitmek istemiyor ama babasına da şirin gözükmek için beni kötülüyormus babası onu terk etmesin diye.Cok korkuyorum çocuğu alır diye.Cocuk diyor ki babam bana zorla soylettirdi derim diyor avukatım da var bu arada ama yine de korkuyorum işte