cok korkuyorum ben :ssssss

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
28
İstanbul
Az once esim aradi ev sahibi esimi aramis ve aksam gelince bize ugrar misin konusmamiz gereken bir konu var demis normalde esim ev kirasini oder ve onun disinda ne arar ne sorar. ya sizce ne konusucak ya bizi evden cikartirsa cok korkuyorum yaa. aklima da bundan baska bisey gelmiyor surekli kesin evden cikarticak diyorum cok korkuyorum

sözleşme imzaladıysanız kafasına göre çıkartamaz belkide kiraya zam yapmak istiyordur

cnm korkma kesin evii tadilata falan sokacak ondan dolayı eşinizi çağımıştır . hem kafasına göre çıkaramaz :)

Korkma ya kolaymı öyle hemen evden çıkarmak canım. Endişelenme evden çıkaracak olsa evi niye kiraya versin. sıkıntı yapma

Almanya'dan oglu gelecektir belki. :))

Saka bir yana; bence tadilat, apartman aidati vs bi konu konusacak. Apartmanca bi para toplanmasi gerekiyordur belki. Yada yeni bi karar alinmistir.

Evi satmayi dusunuyor olabilir ?
Belki aliyorsaniz size satayim diyecek yada onden haber vericek ayarlayin kendinizi diye:26:

Bence basit bi konu degil oyle olsa telefonda da soylerdi onemli bisey olmali... neyse esim 1 saat icinde gelicek size haber veririm. hepinize tesekkurler :)

Bu konu noldu merak ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…