• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum bi yol gösterin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence polise gidip uzaklaştırma kararı falan çıkart, hikayen hiç hoşuma gitmedi 3. sayfalarda ayrılık hazımsızlığı çeken adamlar geldi aklıma, umarım kurtulursun, adamın seni sevdiği falan da yok, o yüzden sana zarar vermekten çekinmez
Hastalık olmuş bırak diyorum peşimi niye diyo başkasıyla mı evlencen ya ne alaka diyorum aklına sok bırakmıcam seni diyo ya beraber evleniriz ya beraber ölürüz diyo özetle

Hastalık olmuş bırak diyorum peşimi niye diyo başkasıyla mı evlencen ya ne alaka diyorum aklına sok bırakmıcam seni diyo ya beraber evleniriz ya beraber ölürüz diyo özetle

bence adamın bu yazdıklarını sakın silme, yarın bi gün mahkemelik olursanız kullanırsın, yani sana öyle yap böyle yap diye bi tavsiyede veremiyorum, çünkü karşında bi psikopat var ne nasıl hareket edeceğini kestirmek zor, hem evde hem dışarda güvenliğin için ne gerekiyorsa yap, en azından bunu yapabilirsin

O yılan pislik annesi yaptı bütün bunları şimdi oğlunun düştüğünü gördükçe isterler mi ayrılmamızı. Aramıyorlar da ama annesi sadece biz bitti demeden bitemez hele oğlum demeden hiç bitemez, abim de nişan atmıştı nişan atmak sizin aileye yakışır sadece falan gibi alçalttı kendini iyice
Amaaan he he der gecerim yani evlilikmi bu bir yuzuk ciktimi parmaktan bitiyor onlar kendilerini nisanli sansinlar kime ne yoluna bak hayatini mahvetme sakin
Allahin sevdigi kulmussun onune cikmis bilmeden evlenip sonradan madde hap kullandigina ayilan da oluyor onlarinki daha zor cocuk falan da oluyor
En basta seni tehdit etmesi icin kullandigi yollari tika bi defa telefonu degistir sosyal aglari kapat ortak ark varsa oarin telindede nunarasini engellet seni tehdit etmesini bekleme
Baktin cok israrci polise gidersin artik

Vicdanımla oynuyor çok duygusal ve merhametli bi yapım var ordan giriyor ve ben çok korkuyorum aileme zarar verir diye hemde çok
Vicdanınla oynamasına sen izin veriyorsun. Tüm iletişimi kesmen gerek. Niye vicdan yapıyorsun ki? İnsan ne ederse kendine eder. O kendine o yolu seçmiş, seni de o batağa sürüklemesine izin verme. Eğer kendine düzgün bir hayat seçmek, iyi bir evililik yapmak ve mutlu olmak istiyorsan öncelikle bu tip insanlardan uzak durman gerekiyor. Korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir. Korkacak da bir şey yok. Polis var, savcı var, neden korkuyorsun ki? Git savcıya nişanlımdı ama bu durumdan dolayı ayrıldık, şimdi rahat bırakmıyor de. Ailene ve sana zarar veremez, gerekirse uzaklaştırma çıkar savcılıktan.

Savcılığa gidip dilekçe
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım madde bağımlısı nişanlım vardı kaynanam kötüydü vs nişanı attık. Bohça gitcek o kaldı her neyse, şimdi adam beni hep tehdit ediyor ben seni bırakmıcam biz ayrılmadık vs diyor. Aileme dicem ailesi çok serseri bir aile,zarar verirler diye korkuyorum. Hani psikopat derecesinde kardeşi var hep arkasında serseri dolu. Sen gidersen gözümün önünde yavaş yavaş öldürürüm kendimi sana vicdan azabı çektiririm diyor. Kendisini düzeltmiş,o Anadolu yakasında oturuyor sizin oralardan evimizi tutarız istiyosan,namazıma niyazıma döndüm aileme seni asla ezdirmem yeter ki beni bırakma ben sen olmazsan toparlanamam sen varsın diye güç alıyorum falan deyip her gün arıyor yalvarıyor. Ailem haklı olarak istemiyor karşılarına çıkıp kendimi ifade etcem diyor kabul etmezlerse sevgili olarak devam ederiz hep diyor ne yapcam ben ya bişey yapar,yaparlar diye korkuyorum
Savciliga dilekce ver uzaklaştırma kararı cikart.Tabi gercekten yaklasmamasini istiyorsan.Asla da cevap verme görüşme

Ailen istemiyo.Bir serseri yüzünden onları kırıp hu ne olduğu belirsiz adamla evlenip o aileye gelinmi gideceksin.Net dur kararlı ol.Olmaz o iş.Böyle bir hataya düşmemelisin.Birkeç ay hırlar sonra o da unutur merak etme.Kalbini kırmadan ortamı germeden uzaklaş.

nişanlanmadan önce tanımıyor muydun. madde bağımlı olduğunu ne zaman öğrendin

Kendini tamamen düzelt öyle gel bana de. Uzun bir süreç ver. Şunlar şunlar olacak de. Bu arada seninle hiç gorusmeyecegim üzülüyorum de. Nasıl olsa yapamayacak sıkılacak ve vazgeçecek. İnatlaşmak onu daha çok hirslandirir diye düşünüyorum.

Imkansiz düzelmesi keşke düzelme ama her gözleri kızarıklık olduğunda içtimi diye düşünuceksin tartışsan evden çıkıp gitse içeri diyeceksin sürekli beynin böyle dolu olucak hiç gerek yok bulasmaya tahrik etmeden konuş ve sana kin duymayacagi şekilde kes alakani 3 . Sayfa haberi olarak görmeye lim senide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X