- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
dönme niyetin var belli.Evet korkuyorum,korktuğun için dönmekten daha çok korkuyorum
ancak yapma.
ailenle paylaş.
acilen suç duyurusunda bulun.
yapmışssın bir hata.
bari bundan sonra yapma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dönme niyetin var belli.Evet korkuyorum,korktuğun için dönmekten daha çok korkuyorum
Hastalık olmuş bırak diyorum peşimi niye diyo başkasıyla mı evlencen ya ne alaka diyorum aklına sok bırakmıcam seni diyo ya beraber evleniriz ya beraber ölürüz diyo özetlebence polise gidip uzaklaştırma kararı falan çıkart, hikayen hiç hoşuma gitmedi 3. sayfalarda ayrılık hazımsızlığı çeken adamlar geldi aklıma, umarım kurtulursun, adamın seni sevdiği falan da yok, o yüzden sana zarar vermekten çekinmez
Hastalık olmuş bırak diyorum peşimi niye diyo başkasıyla mı evlencen ya ne alaka diyorum aklına sok bırakmıcam seni diyo ya beraber evleniriz ya beraber ölürüz diyo özetle
Hastalık olmuş bırak diyorum peşimi niye diyo başkasıyla mı evlencen ya ne alaka diyorum aklına sok bırakmıcam seni diyo ya beraber evleniriz ya beraber ölürüz diyo özetle
Amaaan he he der gecerim yani evlilikmi bu bir yuzuk ciktimi parmaktan bitiyor onlar kendilerini nisanli sansinlar kime ne yoluna bak hayatini mahvetme sakinO yılan pislik annesi yaptı bütün bunları şimdi oğlunun düştüğünü gördükçe isterler mi ayrılmamızı. Aramıyorlar da ama annesi sadece biz bitti demeden bitemez hele oğlum demeden hiç bitemez, abim de nişan atmıştı nişan atmak sizin aileye yakışır sadece falan gibi alçalttı kendini iyice
Vicdanınla oynamasına sen izin veriyorsun. Tüm iletişimi kesmen gerek. Niye vicdan yapıyorsun ki? İnsan ne ederse kendine eder. O kendine o yolu seçmiş, seni de o batağa sürüklemesine izin verme. Eğer kendine düzgün bir hayat seçmek, iyi bir evililik yapmak ve mutlu olmak istiyorsan öncelikle bu tip insanlardan uzak durman gerekiyor. Korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir. Korkacak da bir şey yok. Polis var, savcı var, neden korkuyorsun ki? Git savcıya nişanlımdı ama bu durumdan dolayı ayrıldık, şimdi rahat bırakmıyor de. Ailene ve sana zarar veremez, gerekirse uzaklaştırma çıkar savcılıktan.Vicdanımla oynuyor çok duygusal ve merhametli bi yapım var ordan giriyor ve ben çok korkuyorum aileme zarar verir diye hemde çok
Savciliga dilekce ver uzaklaştırma kararı cikart.Tabi gercekten yaklasmamasini istiyorsan.Asla da cevap verme görüşmeArkadaşlar daha önce bi konu açmıştım madde bağımlısı nişanlım vardı kaynanam kötüydü vs nişanı attık. Bohça gitcek o kaldı her neyse, şimdi adam beni hep tehdit ediyor ben seni bırakmıcam biz ayrılmadık vs diyor. Aileme dicem ailesi çok serseri bir aile,zarar verirler diye korkuyorum. Hani psikopat derecesinde kardeşi var hep arkasında serseri dolu. Sen gidersen gözümün önünde yavaş yavaş öldürürüm kendimi sana vicdan azabı çektiririm diyor. Kendisini düzeltmiş,o Anadolu yakasında oturuyor sizin oralardan evimizi tutarız istiyosan,namazıma niyazıma döndüm aileme seni asla ezdirmem yeter ki beni bırakma ben sen olmazsan toparlanamam sen varsın diye güç alıyorum falan deyip her gün arıyor yalvarıyor. Ailem haklı olarak istemiyor karşılarına çıkıp kendimi ifade etcem diyor kabul etmezlerse sevgili olarak devam ederiz hep diyor ne yapcam ben ya bişey yapar,yaparlar diye korkuyorum