Çok korkuyorum doğumdan

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Kızlar erken ama beni korku sardı Zaten oldum olası korkarım ve yapacağım doğurmak istemiyorum o derece Nasıl yenilir bu korku şimdiden yenmen daha iyi olur aklım çıkıyor korkudan Zaten Can'ım çok kıymetli ne yapacağım hiç bilmiyorum

Kızlar erken ama beni korku sardı Zaten oldum olası korkarım ve yapacağım doğurmak istemiyorum o derece Nasıl yenilir bu korku şimdiden yenmen daha iyi olur aklım çıkıyor korkudan Zaten Can'ım çok kıymetli ne yapacağım hiç bilmiyorum

ALLAH yardımcınız olsun.
Bi an sen @Bi kahve sandım :D

Artik bi sekilde olacak tatlim daha cok basindasin simdiden bunlari dusunmene gerek yok bence tadini cikar :KK76: ben o haftalarda kusmaktan ruh gibi geziyodum birak dogumu dusunmeyi :KK15:

Aklımdan çıksa :) eskiden beri korku bu bende ah bakalım nasıl olacak :)

Peki sonrasında Nasıl oluyor hiç araştırmadım korkudan ama herkes normal diyor benim ödüm kopuyor tabii
Ben tavsiye ederim, ilk dogumu epiduralli yaptim ikinciyi epiduralsiz ilkinde hic aci hissetmedim(tabii sancilar haric) konusa konusa dogurdum.
Ikincide yine alacaktim ama anestezi uZmaninin eli cok agirdi. O igneyi takana kadar dogurdum :D tabii agri aci falan hemen bitiyor bebek cikinca.

aynı ben.
üstelik hamile,evli, hatta artık nişanlı bile değilim.ama doğum konusu bana korkunç geliyor.kısacası tokofobiğim.:KK17::KK17:
hamile kalabilmeniz bile büyük cesaret

neden bu kadar korkuyorsunuz ki, doğanın kanunu ve Allahın kadınlara lutfettiği en buyuk ayrıcalık.
Bizim vücüdumuz doğuma uygun olarak tasarlanmış, tabikide sancı esnasında ağrınız olacak, ilk seferse heyecanı stresi olmazsa olmaz ama yapılamıyacak birşey değil, ben sağlık koşulları el verirse ve bebekte uygun pozisyonda olursa normal doğum düşünüyorum.
Hiçte korkmuyorum, doğum hikayeleri okuyorum, vıdeolar ızlıyorum, yazıları takıp edıyorum.
Basıma gelebılecek herseyı bılıyorum, hazırım ve o an geldıgınde cekecegım tum acıların anlık oldugunu bılıyorum..
Egerkı fobi derecesınde korkunuz varsa sezeryan olun, en azında dogum anında bırsey hıssetmezsınız ama sonucta bır amelıyat sonrasında ıyılesme surecınız daha uzun surer ve gorunen bır yerınızde sureklı ız tasırsınız...

aynı ben.
üstelik hamile,evli, hatta artık nişanlı bile değilim.ama doğum konusu bana korkunç geliyor.kısacası tokofobiğim.:KK17::KK17:
hamile kalabilmeniz bile büyük cesaret
Dunyanin en guzel duygusu diyebilirim.. ben super rahat bir hamilelik geciren biri olarak, dogumdan da korkmuyorum, saglicakla kucagima aliyim yeter bebegimi.

Dogurma o zaman canım :KK71::KK71:
Doğamızda bu var dogurabılıyoruz sukurler olsun kı.kendını. Yaradılışına bırak ,nasıl kı bu bebege hamıle kalabıldın ve onu kendı vucudunda buyutebılıyorsun onu dogurabılırsın de.normal ya da sezaryan saglıklı gelsın inş.
Valla ben doğumdan korkanları anlayamıyorum ,o kadar mucızevı kı ....yasamak lazım mutlaka.
Dogumum yaklastıkça o anı heyecanla beklıyorum.

Back
X