Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar erken ama beni korku sardı Zaten oldum olası korkarım ve yapacağım doğurmak istemiyorum o derece Nasıl yenilir bu korku şimdiden yenmen daha iyi olur aklım çıkıyor korkudan Zaten Can'ım çok kıymetli ne yapacağım hiç bilmiyorum
Artik bi sekilde olacak tatlim daha cok basindasin simdiden bunlari dusunmene gerek yok bence tadini cikarben o haftalarda kusmaktan ruh gibi geziyodum birak dogumu dusunmeyi
![]()
Korkma en kotusu epidural dusun.
Dogum aninda hic aci olmuyor.
Bende dahil bi cogumuz oyle inanAklımdan çıksa :) eskiden beri korku bu bende ah bakalım nasıl olacak :)
Ben tavsiye ederim, ilk dogumu epiduralli yaptim ikinciyi epiduralsiz ilkinde hic aci hissetmedim(tabii sancilar haric) konusa konusa dogurdum.Peki sonrasında Nasıl oluyor hiç araştırmadım korkudan ama herkes normal diyor benim ödüm kopuyor tabii
Dunyanin en guzel duygusu diyebilirim.. ben super rahat bir hamilelik geciren biri olarak, dogumdan da korkmuyorum, saglicakla kucagima aliyim yeter bebegimi.aynı ben.
üstelik hamile,evli, hatta artık nişanlı bile değilim.ama doğum konusu bana korkunç geliyor.kısacası tokofobiğim.
hamile kalabilmeniz bile büyük cesaret
Dogurma o zaman canımKızlar erken ama beni korku sardı Zaten oldum olası korkarım ve yapacağım doğurmak istemiyorum o derece Nasıl yenilir bu korku şimdiden yenmen daha iyi olur aklım çıkıyor korkudan Zaten Can'ım çok kıymetli ne yapacağım hiç bilmiyorum