çok korkuyorum düşükmü yapıyorum

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
kızlar ben bugün balkon demirinin en son ipine çarşaf asmak için uzandım ama baya uzandım sonra akşam oldu kasığıma ara ara sancı girmeye başladı bide sağ tarafıma yattığım zaman sol kasığım acıdı bu arada 8 haftalık hamileyim acaba düşükmü yapıcam çok korkuyorum lütfen cvp yazın

yok canım endişelenme kasık ağrıları ilk haftalar da çok normal allah korusun düşük felan olsa kanaman olurdu ama yinede dikkat et kendine bundan sonra bana eşim ilk öğrendiğimizden itibaren evi bile süpürtmedi şimdi 38.haftaya geldik hayırlısıyla darısı başına

bencede düşük diildir arkadaşım kanaman olmadıgı sürece endişelenme ben 2 bebegimi 17 haftalıkken kaybettim o duyguyu bilirim Allah kimseye yaşatmasın ve şuan 18 haftalık hamileyim elim yüregimde anlatamam

arkadaşlar ben burda yeniyim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var ilk bebeğimden sonra hemen iğne vuruldum şu anda kızım 8 yaşında ikinciye hamileyim daha çok yeni kanamam var düşük yapmadım doktor hastaneye yatırıcaz diyo bana bilgi verin hiç böyle yaşayan oldumu

rahim içi kanlanma olabilir benimde ilk haftalarda rahimde kanlanma var çıkabilir endileşenme demişti doktorum inşallah bi problem çıkmaz geçmiş olsun

Back
X