Çok korkuyorum hamile miyim

isimsizbiri4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
15
1
1
26
Öncelikle herkese merhaba geçen ay reglimin bittiği aynı gün bir cinsel ilişki yaşadım korunmadik ve yarım saat için ertes72 ictim üç gün sonra bildiğiniz adet oldum beta testi verdim 2.39 çıktı doktor gebe değilsin dedi dört kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı
Şimdide adetim normal gelmesi gereken tarihten iki gün gecikti sizce bu normal mi gerçekten uyuyamıyorum geceleri strestten

Ertesi gün ilacının etkisi. Hamile değilsin. Ama bu şekilde sorumsuzca davranırsanız hem hamile kalabilirsin hem de hormonların alt üst olur. Lütfen kondom kullanın.

Ertesi gün ilacının etkisi. Hamile değilsin. Ama bu şekilde sorumsuzca davranırsanız hem hamile kalabilirsin hem de hormonların alt üst olur. Lütfen kondom kullanın.
Merhabalar sizce kondomluyken geri çekilme güvenilir bir yöntem mi, boz öyle korunuyorduk ama bu ay farklı belirtilerim var da fikir almak istedim.

Merhabalar sizce kondomluyken geri çekilme güvenilir bir yöntem mi, boz öyle korunuyorduk ama bu ay farklı belirtilerim var da fikir almak istedim.
Şu bir gercek hiç bir korunma yöntemi %100 işlemez. Ama kondom hem saglıj acısından hem de kontrol acısından bence güvenılır. Kondom +geri cekılme benım de tercihim yalnız kondomu sevışmenın ilk anından itibaren kullanmak gerekiyor sevişmenin ortalarında takılmasının bi mantığı yok. Bence hamile degılsınız stres yapmayın.

Aynen hiçbir vajen teması olmadan hatta elimizi yıkayarak takıyoruz zevk suyu varsa elimizde falan diye Yırtık olmadığını görünce de çöpe atıyoruz fakat insan arada streslenebiliyor.Tesekkurler yanıtınız için

İçtiğin ilacın yan etkisi olarak gecikmesi gayet normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…