Lazer Epilasyon çok korkuyorum Lazer çok acı veriyor mu?

tüm vücut kaça yapılıyor genelde. ben diyarbakırdayım 990 burda tüm vücut..evim bursada orda sormuştum 2.700 demişlerdi..çok fiyat farkı var çok..

bende yaptırmayı düşünüyorum kızlar ama ilk koltukaltımdan başlicam ilk acısının nasıl olduğunu öğrenmem gerek bazıları acısı az bazıları fazla demiş korktum yani:/

bende yaptırmayı düşünüyorum kızlar ama ilk koltukaltımdan başlicam ilk acısının nasıl olduğunu öğrenmem gerek bazıları acısı az bazıları fazla demiş korktum yani:/

Emla krem kullanın herkes onu tavsiye ediyor uyuşturuyomuş. Bu seansa gittiğimde bende kullanmayı düşünüyorum

monata yüzüne lazer yaptırmadan önce seni uyarmak isterim; yüzü lazere uygun çok çok az kişi vardır. lütfen işinde uzman ve sadece lazer yapan bir merkeze başvur. aksi taktirde şimdiki halini mumla arar olabilirsin.

emla kremi bende kullandım iğneli epilasyonda yalnız şu anda nerde gördüğümü hatırlamamakla birlikte bu kremin kanser etkisi olduğunu okumuştum. artık kullanmıyorum. lazerde de öyle dayanılmaz acılar çekilmiyor. acısa bile şimdi bitecek diyerek katlanın ki diyene kadar işleminiz zaten bitmiş oluyor:))

evet katılıyoryum. ayva tuylere sakın lazer yaptırmayın, sadece sıyah olanlara yaptırın. zaten gercekten ısının ehlı bır yerse ayva tuylere yapmazlar

ilk acısını yaşamadan öğrenemiyorsun acı eşiğine bağlı bu tamamen , mesela benim her seansım çok sesli geçti acıtmıyor dersek yalan olur, ama atış olduğu an acı var, ani bi acı şok gibi, güzellik kolay değil ama inan değer bu acıya, zaten bacakların kemikli bölgeleri daha çok acıyor genelde, koltuk altını düşünmene gerek bile yok ay uy derken hemen bitiyor, tüm bacak tam bir trajedi ama dediğim gibi kremlik bir durum hiç yok bence, okadar acı da olacak yani. tavsiyelerde bulunayım sadece, en azından benim doktorum öyle dedi ve işe yaradı, kuru ciltle gitme, gitmeden banyo yaptıysan mutlaka bi nemlendirici sür, adet döneminde 1 hafta öncesi ve sonrasında gitme, bizzat denedim azap oluyor resmen. onun dışında kendini yaktırma ve güzellik salonuna değil hastaneye git mutlaka . zaman kaybetme, yazın yapılması sıkıntılı bu işlemin, güneşten koruman gerek. sorunsuz hallolduğunda daha önce niye yaptırmamışım diye üzüleceksin emin ol. hayırlı olsun şimdiden

evet doğru sadece kemikli bölgeler acır...herkes en çok genital ve kolaltından korkuyor ama bacak daha çok kemikli yer olduğu için en çok orası acır ama o da sadece bacağın ön yüzeyi, arka yüzey pek acımaz çünkü yumuşak taraftır
kolaltı zaten küçük bi bölge olduğu için hemen bitiyor orda korkulacak bişey yok... genitalinse üst tarafı alta göre biraz daha acır çünkü alt taraf yumuşak bölgedir , üst taraf kemikli olduğundan hissedilir ama dayanılmayacak kadar değil kızlar korkmayın
emin olun ağda çok daha fazla acılı. kendinizi çok acıyacak diye şartlandırırsanız acıyı o derece fazla hissedersiniz ama inanınki sandığınız kadar değil. işlem yaparlarken kendinizi kaslarınızı sıkarsanız acıya karşı gardınızı almış olursunuz
zaten kısa bi süre sonra teniniz alışıyor. sırf acıdan korktuğunuz için bekliyorsanız boşuna zaman kaybettiğinizi bilin
yeterki güvenilir doğru yer bulun ve hemen başlayın derim. ayrıca kızlar benim gittiğim yerde şuan müthiş bir kampanya var özel polikliniğe gidiyorum 3 kişi gelene 2 ödeme parası alıyorlar şuan fiyatlar çok uygun adres isteyen özelime yazsın okuyunca cevaplarım

bende konyadayım 8 marta özel gitmeyi düşündüğüm yer kampanya yapmış.. bacak kolaltı genital 8 seans 1500 ama ben sadece genitale istiyorum... hala yenemedm fobimi zatn suanda adetim.. bitsin gidip bir iki deneme atışı yaptırayım diorum..

bende yaptırıyorum hisar hastanesinde bende acırmı filan diye çok korkuyodum canım çok kıymetlidir ama heralde ağdaya alışık olduğundanmıdır nedir bana göre acımadı bide soğuk hava üflüyolardı zaten 10 dkkada bitti

lazer denilince akla hiç acımayacakmış gibi geliyor ama öyle degilmiş.Soguk hava üflemelerine ragmen yanma acısı duydum kısa sürmesi artı avantaj.İlk seanstan sonraki 15. günümdeyim ve suan döküldüler ve tek tük kıl var.2 ay sonraya randevu verdiler o zaman ne halde olacagım yaz vakti merak ediyorum

Canım ağda yaptırırken ne hissediyorsan lazer anında da onu hissediyorsun.Makine ile alırken daha çok canım yanıyordu benim.koltuk altı ve yüz bölgem acımıyordu.Özel bölge acıyor onda da emla krem sürüyorum 1 saat once acı hissetmiyorum neredeyse.Ki benim tüylerim çok serttir ve bolca mevcut

Lazer epilasyon yaptıracak arkadaşlara tavsiyem mutlaka çok iyi araştırarak uzman bir mekana gidin. Şu anda zaten güzelik salonlarında yapılması yasaklanmış durumda. Dermatolog kontrolünde olduğunda da yanma vs. riskler yok denecek kadar azalıyor. Acıdan daha önemlisi olası kalıcı hasar çünkü. Acı konusuna gelince, canınız tabii yanıyor ama öyle dayanılmayacak kadar değil, ağda gibi düşünün. Kullanılan makineye, ciltve kıl tipine göre de değişiyor acı. Ama sonuca değer. Ben koltuk altımda resmen 2 seans+2 konrtol seansında net sonuç aldım, inanın düşünmeye bile değmezmiş. Yüz bölgesinde işlem daha sık yapılıyor, ben 3 seans sonrasında büyük ölçüde kurtuldum. Bugüne kadar yüz ve koltuk altına yaptırdım, şimdi bacak ve özel bölgeye başlayacağım. Düşünmeyin gidin derim, rahatlığı paha biçilemez:)

Korkulucak hiç bir şey yok tatlım,bende uygulama yaptırdım ve bir çok lazer cihazını denememe ragmen içinde en az acı veren cihaz diod ütüleme lazer,çokda çabuk sonuc veriyor tek seanstan sonra bile farkı görebiliyorsun,o nedenle ütüleme diodu arastırabilirsin...

yorumlarınız için çok saolun kızlar napalım her ay makine acısına dayanmaktansa lazer daha mantıklı :)

ilk seanslar kıl kökü sert olduğu için biraz acı verse de zamanla kıl kökleri zayıfladığı için acı azalıyor :) şiddetle tavsiye ederim :)

bence acisindan cok lazerin zararlari arastirilmali!!! gecenlerde annemlerle 1 tanidikla konusuyorduk ve konu lazerden acildi... ben yaptirmak istedigimi soyleyince sakin
yaptirma benim doktor tadiniklarim var lazer epilasyon yapan, onlar kendilerine bile yapmazlar dedi!!! genital bolge malum rahime en yakin yer ve koltukalti da sut bezlerinin yakini...:2: bence yaptirmak isteyenler acisini ilerde cekmek istemiyorsaniz bir kere daha dusunun ve iyice arastirin derim......

kızlar lazeri kaça yaptrdınız ben ıspartada okuyorum burda bir kaç arkadaşım bi güzellik salonunda yaptırmış seansı 50 tl arkdşmn 2 seansta tüyleri bitmiş inceymiş ztn bembeyaz olmş koltuk altı ben ztn ilk ondan başlicam bide orda yapan kadın lazer aletlerini yurt dışından getirmiş orda eğitim almış falan diye duydum genede sizlere sorayım istedim yoksa burda özel hastanedemi yaptırsam çünkü fiyatı düşük olduğu için kafamda sorular oldu aslında izmirde yaptırıcaktım ama orayada git gel çok zor olucak malum burda okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…