- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
parmaktan hamile kalmış olabilirsin, parmak çocuklarınız olur:/
aynen.alErtesi günü hapı al !
Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Şu an baya kötüyüm ondanCinsel birlikteliği nasıl bu kadar iğrenç tarif edebiliyorsunuz?
Biliyorum biliyorum ama işte zevk suyunda spermin olduğunu söylüyorlarYaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??
Bi de boşalmayı bırak senin kukunun yanından bile geçmemiş bi penisin seni hamile bırakmasını düşünmek nası bi mantık?
Yoksa bu adamın penisiyle sana soktuğu parmak arasında bluetooth bağlantısı mı var?
Çok cahilsiniz Bluetooth bağlantısı olsa hamile kalır mı kablolu bağlantıdır oYaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??
Bi de boşalmayı bırak senin kukunun yanından bile geçmemiş bi penisin seni hamile bırakmasını düşünmek nası bi mantık?
Yoksa bu adamın penisiyle sana soktuğu parmak arasında bluetooth bağlantısı mı var?
Yaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??