- 6 Mart 2024
- 10.973
- 20.817
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lazere falan git yumuşuyor 1-2 seanstan sonra ben sakal bıle batınca dokunasım gelmıyor valla kes diyorum jiletle olmaz bitmez aksine çoğaltır birde kese yapmayı ihmal etmeBen de onu sordum ya zaten, jilet kullandıktan 2 gün sonra bile tahriş oluyor diyor her gün tras mi olayım
Çözüm basit.Lazere gidinPrezervatif kullanmadan ilişkiye giremiyoruz. Şöyle ki vajinamın kılları biraz içe doğru dönük. İlişki sırasında eşimin penisine batıyor ve ciddi tahriş yapıyor. Bu yüzden prezervatifsiz iliskiye giremiyoruz. Ancak eşim prezervatifle zevk alamadığını söylüyor ve prezervatif de kullanmak istemiyor. Bu yüzden ilişkimiz kötüye gidiyor ve uzerimde baskı yapiyor. Kullanmadan olmuyor kullanınca zevk azaldığını söylüyor iki arada kaldık sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım edin..
Lazer der susarımİğneli lazer baya bi bitirme seviyesine getirir . Lazer en iyi çözüm yolu oh misss .
Yada ağda bir ağda
Jilet tabikide dik dik çıkarır![]()
Ben esmerim gayet işe yaradı lisede gittim tüysüzüm gebelikte tüylendim onda da bildiğğn eldivenle çekince geliyor güçsüz makine önemli hastaneye ya da doktor kliniğinde bir yere gidilmeliLazer ten rengin hafif koyuysa işe yaramaz zaten, ağdadan veya tüy dökücü kremden başka çağren yok
Ben beyaz tenliyim bendede işe yaradı, etrafımdaki koyu tenli insanlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda söyledim cihazdan cihazada fark olablir tabikii teşkkürlerBen esmerim gayet işe yaradı lisede gittim tüysüzüm gebelikte tüylendim onda da bildiğğn eldivenle çekince geliyor güçsüz makine önemli hastaneye ya da doktor kliniğinde bir yere gidilmeli
Bu konuda güzellik salonu boş candela ve soprano falcon vs olan bir kliniğe gidilmeli ndyag vs. Evet pahalı ama işe yarıyor. Zenciler bile lazer yaptırıp sonuç alıyor artık çözümsüz değil buBen beyaz tenliyim bendede işe yaradı, etrafımdaki koyu tenli insanlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda söyledim cihazdan cihazada fark olablir tabikii teşkkürler
Lazere gitmenizi öneririm , jilet zaten o belgenin nem dengesini bozuyor ve kurutuyor.Ben de onu sordum ya zaten, jilet kullandıktan 2 gün sonra bile tahriş oluyor diyor her gün tras mi olayım
Ya valla okuyunca acaba bir hastalık mı dedim ama bu erkeklere gıcıkkkkkkk oluyorum. Ne demek baskı yapıyor.. ne kadar anlayışsız.. Oturum çözüm bulmaya çalışacağına, baskı yapıp, kendi kendine hallet ben işime bakarım diyor demekki.Prezervatif kullanmadan ilişkiye giremiyoruz. Şöyle ki vajinamın kılları biraz içe doğru dönük. İlişki sırasında eşimin penisine batıyor ve ciddi tahriş yapıyor. Bu yüzden prezervatifsiz iliskiye giremiyoruz. Ancak eşim prezervatifle zevk alamadığını söylüyor ve prezervatif de kullanmak istemiyor. Bu yüzden ilişkimiz kötüye gidiyor ve uzerimde baskı yapiyor. Kullanmadan olmuyor kullanınca zevk azaldığını söylüyor iki arada kaldık sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım edin..
Ay valla sabah sabah güldürdünüz benii... Aynen internet var, ordan bu siteye üyelik oluşturup , giriş yapıp , üstüne konu açabiliyorsa, bence ağdayı da bilmeli ama lakin belki ağda dan sonra bile kısa sürede tüyleri çıkabiliyor olabilir. Bilemedim... Ama sağlam güldüm:=)Ay jiletten sonra benim elime bile diken gibi batıyor, ben bile sevmiyorum.
Lazer istemiyorsanız veya işe yaramıyorsa en basiti bin yıllık çözüm olan ağda. 2,5 senede aklınıza gelmemiş olması değişik.
İlk defa duydum tüy dökücü gibi bir etkisi mi var nasıl daha ince ve yumuşak çıkıyor ki tüylerHamam otu deneyin, hem azaltıyor hem çok uzun süre çıkmıyor hem de yumuşak tüyler çıkıyor.
İyi de ağdayıda kocası mı yapacak 2.5 yıl beklemiş adam tutup kolundan ağdacıya lazerciye mi götürsünYa valla okuyunca acaba bir hastalık mı dedim ama bu erkeklere gıcıkkkkkkk oluyorum. Ne demek baskı yapıyor.. ne kadar anlayışsız.. Oturum çözüm bulmaya çalışacağına, baskı yapıp, kendi kendine hallet ben işime bakarım diyor demekki.
Aynı durumun tersi olsa, kendi bu kadar uğraşacak mı acaba.. Sanmam ben erkek adamım bu böle der geçerler. Bu arada direk senin işin için konuşmadım, yanlış anlama ama bu erkeklerin bencilliği ve egoistliği beni bitiriyor.
Tabi kendi gidecek ama rencide etmesine gerek yok. Belli ki başka durumlar var :) anlam veremiyorum.İyi de ağdayıda kocası mı yapacak 2.5 yıl beklemiş adam tutup kolundan ağdacıya lazerciye mi götürsün