• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum ne yapacağım?

Tugcettemel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
5
1
1
Merhaba, sanırım en ufağınız benimdir forumda onun için size ablalarım diye hitap edeceğim. Şimdi benim 17 yaşından beri çok güzel devam eden bir ilişkim var sevgilimi çok ama çok seviyorum ama o öküzün önde gideni romantiklik denen birşey yok adamda neyse sorunum o değil sevgilimle iddiaya girdik sen kazanırsan ben sana oral yapıcam sen kazanırsan ben sana şeklinde ben kazandım bana oral yaptı kıyamadım bende ilk kez ona oral yaptım ama yapmaz olaydım cinsel organı şaka ile karışık kaç cm falan diye sordum 23 dedi inanmadım istersen ölç dedi ve ölçtüm yaklaşık 22 cm kadar birşey çıktı kalınlığı neredeyse bileğim kadar Neyse ben buna oral yapmaya başladım ama hepsini alabilmem için kafamı bastırdı içine etti kustum 5-6 defa oda biz bence bir birlikte olalım bak gör dedi he he hadi canım dedim girmedim ilişkiye haftaya gireceksin vb. Şeyler dedi ya yürü git bakarız dedim geçiştirdim az önce Durex o jel birde lavman seti almış gelmiş akşama hazır ol dedi dedim saçmalama aşkım ya ciddi ciddi bakarız demedim dedim ama nafile ilişkiye girerim sevdiğim adam sonuçta ama 22 cm şeyden bahsediyorum ne yapacağım canımın yanmasından çok korkuyorum bakireyim anal falan olmadı ya oturdum tırnak yerken karnımı doyurdum korkudan girmiyorum ilişkiyede dersem kızacak tribe girecek lütfen yardım edin bana ya çok korkuyorum

1- Adam öküzün teki ama güzel giden bir ilişkin var.
2- Güzel giden ilişkide sex için iddiaya giriyorsunuz.
3- Birbirinize oral seks yaptınız, ama sen ona kıyamadın, niye? Sen ona yaparken iyiydi?
4- Bir de cetvelle şeyini mi ölçtünüz? Niye böyle bir şeye gerek duydunuz?
5-Lavman seti mi almış dedin? Ya bu su borusu mu allasen?
6- İyi dalga geçtin tebrikler, ban yakındır herhalde, iyi günler.

Oncelikle yasin cok kucuk sakin boyle bir hata yapma ilerde cok pisman olursun.tecrubeli biri olarak sana bunu soyluyorum.erkeklerin 3dakikalik zevki icin bir omur pisman yasarsin. Sana bir abla tavsiyesi olarak soyluyorum bunlari.o kizar kuser diye boyle ise kalkisma ortada kalirsan cok uzulursun.seni seven adam zaten boyle bir konu icin seni sıkıştrmaz.sevmek bu degil .. Zamani gelince cok iyi anlarsin soyledikerimi

Dayanamadım konunun gerisini de okudum
Yaşım 33 2 çocuk annesiyim
Durex o jel birde lavman seti nedir ne işe yarar bilmem arkadaş,

Yavrum senin annen ,baban yokmu ne ayak ya !!
Yazık gençlik ne hallerde ,kızım kendine gel silkelen senin vucudun bu yaşta sırf erkek arkadaşın mutlu olacak diye bu kadar basit olmamalı hay allahım ya !!!!
Şaka mı bu ?

Lavman seti derken?

17 yaşından beri devam eden ilişki de şu an yaş kaç pardon, ayrıca bu nasıl ilişki cetvelle penis ölçmeler falan, biz napalım ucunu mu tutalım, derin nefes al alman kolay olur

Bu gençlerin acelesi ne ya valla anlamadım yarısından sonra okumadım da ben 16 17 yaşımda el ele tutusmaya utanirdim azıcık jet hızıyla yasamıyor mu bu gençler ben şok iptal:110::KK57: fake olmasını tercih ederim birde buraya gerçekten yazmıssa bunları özel hayatın neresi özel allahaskina ortalığa yazınca :KK57:

Back
X