• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum ne yapacağım?

Istemiyorum d iceksin bacimmm istemiyorum istemeyi de düşünmüyorum d iceksin net iki kelime

Bende vermeye meraklı değilim zaten sizden vazgeçirmek için yardım istiyorum.

"ilişkiye girerim sevdiğim adam sonuçta ama 22 cm şeyden bahsediyorum ne yapacağım canımın yanmasından çok
korkuyorum"

İyiki meraklı değilsin ayrıca,18 cm olsa gayet olacak 22den ürkmüşsün

Bende vermeye meraklı değilim zaten sizden vazgeçirmek için yardım istiyorum.
Beni yanlis anlamayin ama kimse size bunu yap sunu yap diye zorliyamaz. Bana bunu erkek arkadasim diyecek (simdi evliyim tabi ozamanlar deseydi) tekmeyi yerdi benden, hic mi aklin yok senin yok vazgecirmek istiyorsun allah allah.

Aman aman, tekrar okudum, normal şey yapmayacaklarmış bir de. :KK57:
Kız deli misin sen? Rektum yırtılmasından ölebilirsin bile, tövbe tövbe ya:KK12:

İnsan utanır la şunları şuraya yazmaya, gerçek olsun fake olsun, özel hayat diye birşey var, yardımı mı olur junun ucunu mu tutacaz, orala gelmiş zaten is sonrası vajinal olsa ne olur anal olsa ne olur, kadınların ağız yapıları vajinalarına benzermiş ite kaka ağzına girdiyse başka yerlere de girer adam set almış jel almış baksana

Daha da iğrençleşecem de tabir aklıma gelmedi neydi o yaa kısmette varsa Trampet çalarak gelir gibilerinden bi laf vardı

Tek merak ettigim cetveli nerden buldunuz o arada?
Yemek yiyecektim okuyunca bi tuhaf oldum. Basliktan normal bisey sandim bi geldim anal , oral , 22... Ben utandim okurken ben..

Back
X