- Konu Sahibi tornado111
Yasam enerjimi kaybediyorum kizlar kimsem yok derdimi anlatacak bana guc verecek evliyim ve 30 yasindayim daha 3 yasinda oglum var galiba siskoyum veremiyorum kilolarimi dogumdan sonra yapistilar uzerime tek basima ne eve yetisebliyorum ne ise nede oglumla yeterince ilgilenebliyorum hayatimdaki hersey yarim yamalak buda bana stress yapiyor korkuyorum hastalik sahibi olacagim diye isten ve evden kendime zaman kalmiyor oyle yoruluyrm ki kendime bakmiyorum kiloluyum galiba esim beni guzel bulmuyor artik 6 aydir birlikte olmuyruz garip degilmi sorun ne ben ne yanlis yapiyorum utangac oldugum icin ne esimle bu konulari konusabiliyorum nede ona yaklasabiliyorum cinsel hayatimiz evledigimizden beri hep ayni ve monoton hic degisiklik yok tabi eskiden cok sıkti simdilerde 6 ayda bir bile degil cok korkuyorum sinirimi etraftan cikariyorum canim hicbirsey istemiyo oglum konusamiyor dogru duzgun garip halleri var hepsini tatim kafaya cok kotuyum anlayacaginiz hic bir sey tam degil hayqtimda ne olur yardim edin konusun birsey deyin yardim edin kurtarin beni bu halden yoksa sinir hastasi olacagim