Cok korkuyorum ve ne yapacagımı bilemiyorum lütfen yardim edin :((

Canım eski konularıma bakarsan bende aynı dertten muzdaribim temmuz ayını full doktorda geçirdim 5 ayrı bölüme gittim. Aynı senin gibiyim anlıyorum seni sadece o an farkında değildim ama mizacım sert olmuş öyle görünüyor. Bende pazar günü mr giricem hafif korkuyorum hareket etmekten bile.. Bir şey çıkarsa da endişeye kapılmayıp çözüm yolu aramalıyım diye kendimi yatıştırıyorum. Sonradan çıkar diye söylememin nedeni 2 sene önce annemleri uyarmama rağmen beni norolojiye götürmemeleri yanlış anlama. En başta anlaşılması çok önemli. Bunun yanında gittiğim her yer (kardiyoloji göz dahiliye noroloji) bir şey yok dedi. Norolojide öyle yok diyip gönderecekken gözümde bulanıklık var diyince illa kendini tetkik yaptırıcaksın şimdi dedi. Eğer hiçbir şey çıkmaz eylül ayında EDMR tedavisi görücem. Hastalıklara olan takıntım yüzünden. Bunu araştır istersen işe yarıyor. Çünkü ben en ufak hastalığı kafaya takan biriyim. Kalp çarpıntımı kalp delinmesi, koldaki hastalığı ALS mi acaba diye düşünen biriyim...
Anladim gercekten hepimiz icinde cok zor bir durum.Sürekli diken üstündeyim.Doktor doktor gezmekte en yıpratıcı sey.Hastane görmekten midem bulandi artik.Gercekten hasta olan insanlar bile bu kadar tetkik yaptırtmamıştır muhtemelen.Birsey bitince digeri cikiyor,hem fiziksel en fazla da ruhsal olarak yoruyor.Gözlerimde damarlanma olmus simdi de baya onun icin doktora gidicem.Tabi ki dediginizde haklısınız kacmak hic bir zaman cozum degil daha cok emarda olan panigim yüzünden erteledim.İnsallah eger ki ciddi bir sey cikmazsa,dediginiz tedavi yolunu deneyecegim yoksa eminim ki yakın zamanda baska bir sey daha cikacak ve doktorda bulucam kendimi.Gerci hala bisey cikmayacagına ben de inanmiyorum cunku sikayetlerim gecmiyor.İnsallah sizin icin de benim icin de en kisa sürede bu dert biter.

Anladim gercekten hepimiz icinde cok zor bir durum.Sürekli diken üstündeyim.Doktor doktor gezmekte en yıpratıcı sey.Hastane görmekten midem bulandi artik.Gercekten hasta olan insanlar bile bu kadar tetkik yaptırtmamıştır muhtemelen.Birsey bitince digeri cikiyor,hem fiziksel en fazla da ruhsal olarak yoruyor.Gözlerimde damarlanma olmus simdi de baya onun icin doktora gidicem.Tabi ki dediginizde haklısınız kacmak hic bir zaman cozum degil daha cok emarda olan panigim yüzünden erteledim.İnsallah eger ki ciddi bir sey cikmazsa,dediginiz tedavi yolunu deneyecegim yoksa eminim ki yakın zamanda baska bir sey daha cikacak ve doktorda bulucam kendimi.Gerci hala bisey cikmayacagına ben de inanmiyorum cunku sikayetlerim gecmiyor.İnsallah sizin icin de benim icin de en kisa sürede bu dert biter.

İnşallah canım sıkma canını. Kader boyutuda var işin ben öyle de düşünüyorum. Akrabamızın hastalığını o kadar erken teşhis etmişler ki doktor bile şaşırmış bu kadar çabuk nasıl anladınız diye ama maalesef çok ilerledi ve kurtarılamadı. Her yerde ölecek dendi ama yaşıyor diye yazılarda görüyoruz. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor bir durum. Her zaman motivasyonunu yüksek tut canım :KK200:

Kotu bi sonuc cikmasindan korktugun icin doktora gidemiyosun. Ama o kotu sonuc sen doktora gidince olusmayacak ki. Varsa simdide var. Gidip ogrenip doktorla bi tedavi yolu cizmek en dogrusu. Mr a girememenide anliyorum korkabilirsin ama boylesine onemli seyler icin gerekli. Inan korkucak bisey yok. Sadece ses cikartiyo o kadar

Arkadaslar 20 yasindayim,bu sene cok zor bir sene gecirdim okul sorunlarim vardi anneannem kötü bir hastalık gecirdi onun ameliyatı hastane falan derken ben de cok yıprandim.Zaten ben de olan bir kaygı sorunu vardi o daha da artti.En ufacik bir belirtimde doktorlara gidip bir sürü tahlil yaptirdim ve bir sey cikmadi ama bu sefer durum farkli.İlk boyun agrisiyla basladi sonra basa yayıldı.Sonra yüzümde uyuşma gibi bir his olustu daha cok orda bir sey varmıs gibi ve geziyormus gibi.Simdi de o taraftaki bacagımda oluyor o his.Ve yürürken arada farkettim ki bükülüyor dizim sonra ben düzeltiyorum su an da o dizimde sertlik hissediyorum.En basta sırf bas agrim oldugu zamanlarda doktora gitmistim doktor stres bas agrisi ve migren olabilir demisti ve emar istemisti ama emara giremiyorum diye yaptiramadim.Simdi bas agrim gecti neredeyse nadiren oluyor.Ama ben ms miyim veya tümör mü var diye icim icimi yiyor.Doktora gittigimde bana kötü bir sonuc söyleyecek diye sürekli agliyorum ve cok korkuyorum sürekli erteliyorum.Cok kötüyüm :KK43:
Canım muhtemelen psikolojik yani hastalık hastalığı her belirtiyor şiddetli hissediyor olabilirsin bir de bel fıtığı boyun fitiginin da bahsediyor gibisin yabi dediğin şeylerin belirtisi kansere benzemoyor

İnşallah canım sıkma canını. Kader boyutuda var işin ben öyle de düşünüyorum. Akrabamızın hastalığını o kadar erken teşhis etmişler ki doktor bile şaşırmış bu kadar çabuk nasıl anladınız diye ama maalesef çok ilerledi ve kurtarılamadı. Her yerde ölecek dendi ama yaşıyor diye yazılarda görüyoruz. Allah kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor bir durum. Her zaman motivasyonunu yüksek tut canım :KK200:
Haklısınız öyle tabi ki moral de cok onemli erken davranmakta cok onemli hic bir sey belli olmuyor.Aynen öyle bu hayattaki en önemli seyde saglık o olmayınca hayatta hicbirseyin onemi kalmiyor.Akrabanız icinde cok uzuldum basınız sagolsın.Tutabildigim kadar tutmaya calisiyorum iste.Cook tesekkür ederim :)

Kotu bi sonuc cikmasindan korktugun icin doktora gidemiyosun. Ama o kotu sonuc sen doktora gidince olusmayacak ki. Varsa simdide var. Gidip ogrenip doktorla bi tedavi yolu cizmek en dogrusu. Mr a girememenide anliyorum korkabilirsin ama boylesine onemli seyler icin gerekli. Inan korkucak bisey yok. Sadece ses cikartiyo o kadar
Evet biliyorum maalesef gidecegim bu hafta,emardan korkmamın nedeni kapali alanda kalamamamam ses falan degil yani orasi üstüme üstüme geliyor.Dusunun acigina bile giremedim.Artik doktora gittigimde ona göre hareket edeceğim.

Canım muhtemelen psikolojik yani hastalık hastalığı her belirtiyor şiddetli hissediyor olabilirsin bir de bel fıtığı boyun fitiginin da bahsediyor gibisin yabi dediğin şeylerin belirtisi kansere benzemoyor
Yani hersey boyun ağrımla basladı zaten.Boynumun sag tarafında dokununca ici aciyor.İlk basta da orası agridi ilk.Ama hic hareket zorlugum yok fırık olsaydı hareket ettiremezdim herhalde.Birde bu karıncalanma olan bölüm boynumun ağrımaya diger tarafında yani solda.Sag da olsa boynuma baglayacaktim ama sürekli telefona bakiyorum boynumda bir sıkıntı olabilir diye.Belim de oyle bir rahatsızlık yok.Ki boyun da birsey olsa dizlerde gucsuzluk agri yapar mi ki bilemiyorum.Ne olursa olsun tedavisi olan birsey olsun yeter ki

Back
X