Arkadaşlar dün ben psikiyatriye gittim bana paxera verdi. Yedigim yemekler bogazima kacicak gibi oluyordu psikolojik olarak bide aşırı ölüm korkum vardı. Bir de Şubat ayinda büyük bir elektirik carpintisi yaşamistim ondan sonra aslında kötü etkilenmemistim ama tam 4 gün once perşembe günü evde tekken bulaşık makinesine bulaşık deterjanı döktüm bulaşık makinesi köpürdü korktum bulaşıkları alirken kollarim uyuşmaya başladı odama gittim koltuga oturdum kalbim gum gum atmaya başladı panik atak gecirdim ama o kasar kötüydü ki kalp krizi geciriyor gibi oldum hayatimin en zor günüydü acile gittim igne vurdu tüm kan tahlilleri yapıldı. İste o günden beri iki el sanki bogazimi * gibi sürekli boynumu biri sıkıyor gibiydi evde tek kalmaya korkuyordum. Doktora bir de yalan söyledim 5 gündür bogazimi biri sıkıyor demek yerine 2 haftadir böyleyim dedim. Sizce çok mu acele ettim bir hafta daha kendimi gözlemleyip baska bir psikiyatriye gidip durumu anlatsam mı diyorum. Bu ilaclarin kör edebilme bile riski olduğunu duyunca çok korktum ve bugün yarim
icmeme rağmen aşırı donuktum
icmeme rağmen aşırı donuktum