öncebir jinekoloğa git,o sana muhtemelen dpğum kontrol hapı verir.kullan.bence vakit kaybetme.
Canim prezervatif kullanın , en sagliklisi o, delinme gibi bisey olmuyor, okadar korkulacak ve kafaya takilcak bisey degil, zaten delinsee bile hemen hamile kalmiyorsun, hamile kalmak okadar kolay degil. Dogm kontrol hapi kullanlar bir sure sonra hamile kalmak isteyince uzun sure bekliyorlar, tabi sendede olcak degil ...
Buara benim tavsiyem, bizde cok SIKI koruyorduk, halbuki okadar SIkmisiz ki hic gerek yokmus, simdi korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat daha olmadi nasipp....
canım inş.rabbm tez zamanda bebek nasip eder size..ama neden insanlr bebeyi bu kadr istrer hiç anlm veremiorm sakın kızmayn bana Allah aratmasn tabi ama sanki hayatta istencek son selerden biri gibii..tabi anne olunca hisler değişir ama anne olmadan o dyguyu tatmadan insan anneliği neden bu kadar hevesle ister gercekten merak ediorm yani bırakın biraz özgürlüğün tadını cıkarn cock olunca sosyal olark kısıtlanmıs olcaksnz tabi herkesn hayata bakıs acısı ama ...verdgnz öneriler için tşkler ama hap meselesnde tedrgnm bi hekimle kendi biyolojik yapıma göre görüşmem en mantıklısı sanrm..
doğum kontrol hapları tüylenme yapmaz ki..
canım inş.rabbm tez zamanda bebek nasip eder size..ama neden insanlr bebeyi bu kadr istrer hiç anlm veremiorm sakın kızmayn bana Allah aratmasn tabi ama sanki hayatta istencek son selerden biri gibii..tabi anne olunca hisler değişir ama anne olmadan o dyguyu tatmadan insan anneliği neden bu kadar hevesle ister gercekten merak ediorm yani bırakın biraz özgürlüğün tadını cıkarn cock olunca sosyal olark kısıtlanmıs olcaksnz tabi herkesn hayata bakıs acısı ama ...verdgnz öneriler için tşkler ama hap meselesnde tedrgnm bi hekimle kendi biyolojik yapıma göre görüşmem en mantıklısı sanrm..
Canim o dedegin ozgurlugu ben 3 yil yasadim :) ve artik anneligi tatmak istiyorum.bende evlenmeden oyle derdim, hatta evlendikten sonra bebek dusunmedik, ama anladim ki bebek isteyince hemen yarin olmuyormus, buyuk konusma ,rabbim hayirlisini versin... simdi sen evlenmeden bilemessin bu istegi, evlendikten sonra bu soylediklerini 3-4 yil sonra tekrar dusun , kesinlikle fikrin degisecektir.
eğer bu kadar çok korkuyosan hem kondom hemde hap kullan.ama eşine hapı söyleme:jeyyar:ben öyle yapıyorum.en garanti yöntem yaşında çok küçük zaten
bünye meselesi cnm herkeste aynı etki yapmazkuzenmden biliorm cene altı tüylendi hemen bıraktı ama herşey içn geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?