çok korkuyorum ya hamile kalırsam:(

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.443
2.220
658
biliorm bazılarına cok sacma gelebilir hangi cagda yasıosn felan gibisnden ama aylardr en mükemml korunma yönetmine bakıorm 1,5 ay saonra evlencem biliorm ilk evlenen ben diillim son da ben olmıycam ama ben anneliğe hazr diilim daha eğitimime devam etcem off herseym yarmken bebk olursa naparmm..herkes prezervatif kullanıomus sanrm yani en saglıklı yöntem oymus ama o da ya delinirseee :uhm:

Son düzenleme:
Öncelikle mutluluklar diliyorum.Sana uzman bir jinekologla görüşmeni tavsiye ediyorum.Aradığın cevabı bulacaksın..

ecemsi bu tereddutu bende yasadim, ya delinirse ve farkedilmezse :)

uykularm kacıoo heran bi wc nin lavobasında midem bulanırken hamileyim ben die aynaya baktgm sekil gözmn önüne gelio filmlerdeki gibi yanee..nişanlım eminim cok umursamycak cünkü o cockları cok seviooo ya yok mu bi abla teyze kardes bak kızım sunu yap kesin cözm diicek olan off sanrm ilk ben evleniom:)

emcan01'e katılıyorum inan korkucak birşey yok yeter ki doktorun (tabi kendi uygun görürse) vereceği doğum kontrol haplarını saati saa.satine kullan

Canim prezervatif kullanın , en sagliklisi o, delinme gibi bisey olmuyor, okadar korkulacak ve kafaya takilcak bisey degil, zaten delinsee bile hemen hamile kalmiyorsun, hamile kalmak okadar kolay degil. Dogm kontrol hapi kullanlar bir sure sonra hamile kalmak isteyince uzun sure bekliyorlar, tabi sendede olcak degil ...
Buara benim tavsiyem, bizde cok SIKI koruyorduk, halbuki okadar SIkmisiz ki hic gerek yokmus, simdi korunmuyoruz bebek istiyoruz fakat daha olmadi nasipp....

canım inş.rabbm tez zamanda bebek nasip eder size..ama neden insanlr bebeyi bu kadr istrer hiç anlm veremiorm sakın kızmayn bana Allah aratmasn tabi ama sanki hayatta istencek son selerden biri gibii..tabi anne olunca hisler değişir ama anne olmadan o dyguyu tatmadan insan anneliği neden bu kadar hevesle ister gercekten merak ediorm yani bırakın biraz özgürlüğün tadını cıkarn cock olunca sosyal olark kısıtlanmıs olcaksnz tabi herkesn hayata bakıs acısı ama ...verdgnz öneriler için tşkler ama hap meselesnde tedrgnm bi hekimle kendi biyolojik yapıma göre görüşmem en mantıklısı sanrm..

Sanırırm annelik bizim genetiğmizde var. Zaten hormonlarımızda bünyemizde böyle çalışmıyormu? Bebek kendi fikrim benim özgürlüğümü elimden almaz beni aksine daha mutlu eder. Çoğu için dünyada en önemli şey.

Son düzenleme:
doğum kontrol hapı ben de kullandım hiç tüylenme yapmadı
prezervatif durup dururken delinmez ki belki eşin çok isterse deler :)))
eğer hiç bebek istemiyorsanız kontrol sizde olsun yani hap

Canim o dedegin ozgurlugu ben 3 yil yasadim :) ve artik anneligi tatmak istiyorum.bende evlenmeden oyle derdim, hatta evlendikten sonra bebek dusunmedik, ama anladim ki bebek isteyince hemen yarin olmuyormus, buyuk konusma ,rabbim hayirlisini versin... simdi sen evlenmeden bilemessin bu istegi, evlendikten sonra bu soylediklerini 3-4 yil sonra tekrar dusun , kesinlikle fikrin degisecektir.

çok tatlısın tşk ederim evet bende bunu istiorm işte sorun da burada başlıoo istedgm zaman bbek olsn bunu derken bile komik buluom gerci bebk istycemi hayl bile edemiom ama allh aratmasn tabii dee daha eşime doymadan bbek olcak die saapıommafoldumben yaşım 23.inş.29,30 gibi olurkaydirigubbakcemile3

ben ewli deilim kıslar ama ilk ewlenenlerin doğum kontrol hapı kullanması iyi deiilmiş zaten yumurtalık we rahim yeni bi döneme girdiği için kısırlık yapma ihtimali warmışş taze yumurtalıkların işlewini tüketiomuş böle yeni ewlenneler için en iyi korunma eşlerin korunmasıymış kıslarr yada aşı war die duymuştum 1 kere wuruluomuşsun 1 ay koruma sağlıomuş öle duymuştum ama bilmiom yine

eğer bu kadar çok korkuyosan hem kondom hemde hap kullan.ama eşine hapı söyleme:jeyyar:ben öyle yapıyorum.en garanti yöntem yaşında çok küçük zaten

eğer bu kadar çok korkuyosan hem kondom hemde hap kullan.ama eşine hapı söyleme:jeyyar:ben öyle yapıyorum.en garanti yöntem yaşında çok küçük zaten

af buyurrr diesim geldikaydirigubbakcemile3 kondom dedn yaa bu tıp terimlerini evleninceyedek sökcek gibiyimsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…