Çok korkuyorum:(

doruk90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
415
247
23
34
kızlar ultrason a göre 6+2 adetime göre 7+2 günlük hamileyim bugün hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk defa kahve çok az da pembe akıntım oldu acile gittim ama içim hiç rahat değil özel de ki doktorum bebeği bile gördü bu doktor beş haftalık dedi kese de bişeyler var dedi beni çok korkuttu açıkcası yarın bir daha gitmeli miyim sizce ne yapayım çok hafif devam ediyo kahve akıntım :(((((

Kendi doktorunuza gidin lütfen, acildeki doktor neden olduğunu söyledi mi yada ne dedi? Kahverengi olunca endişelenmeye gerek yok diyorlar. Ama bildiğim kadarıyla hareket etmeden sırt üstü uzanıp ayaklarınızın altına da yastık koyarak bu haftaları atlatın. Doktorunuz progestan ve iğne gibi ilaçlar verecektir muhtelemen. Dediğim gibi şu an lavabo dışında kalkmayın bence. İlişki filan olmamalı. Yarın da gidin kendi doktorunuza en ufak kanamada gitmek gerekiyor sonucta. İlk başlarda minicik bi leke için kendi doktoruma gittiğimde bunları tavsiye etti. Uzanarak üç ay geçirdim kanamam hiç olmadı o lekeden sonra ama ilaç vs sıkıntılı bi üç aydan sonra şimdi çok iyiyim işimi gücümü yapıyorum. Korkmayın ama ihmal de etmeyin

kızlar ultrason a göre 6+2 adetime göre 7+2 günlük hamileyim bugün hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk defa kahve çok az da pembe akıntım oldu acile gittim ama içim hiç rahat değil özel de ki doktorum bebeği bile gördü bu doktor beş haftalık dedi kese de bişeyler var dedi beni çok korkuttu açıkcası yarın bir daha gitmeli miyim sizce ne yapayım çok hafif devam ediyo kahve akıntım :KK43:((((

Merhaba
Bu linke goz atar misiniz..
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-289248.html
Benzer durumda olan uyelerimizin yorumlari bulunuyor..

kızlar ultrason a göre 6+2 adetime göre 7+2 günlük hamileyim bugün hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk defa kahve çok az da pembe akıntım oldu acile gittim ama içim hiç rahat değil özel de ki doktorum bebeği bile gördü bu doktor beş haftalık dedi kese de bişeyler var dedi beni çok korkuttu açıkcası yarın bir daha gitmeli miyim sizce ne yapayım çok hafif devam ediyo kahve akıntım :KK43:((((
Kahve akintim son zmanda cok oldu bi ozel dr uma bide devletteki dr uma gittim 2side kahve akinti sorun degil kirmizi olursa hemen gel dediler. Beraberinde agrida onemli. Ayaklarini havaya dik yat biraz canm. Hamileligin dha yeni aslnda progestan fln verselermis keske...

Kahve akintim son zmanda cok oldu bi ozel dr uma bide devletteki dr uma gittim 2side kahve akinti sorun degil kirmizi olursa hemen gel dediler. Beraberinde agrida onemli. Ayaklarini havaya dik yat biraz canm. Hamileligin dha yeni aslnda progestan fln verselermis keske...
Canım benim şimdi geldim doktoradan akıntıyı takma dedi iğne yaptı Protestan verdi ağrım arada oluyo zaten ağrım olunca lekelenmeler başladı şimdi uzanıyorum Çarşamba uçağım vardı gitme dedi cuma göreyim seni öyle ondan sonra aklıma takılan tek bişey var benim dört gün önce ki kontrol de 5+5 demişti bugünde aynı tarih çıktı sizce bı sıkıntı mı var çok korkuyorum :((

Kendi doktorunuza gidin lütfen, acildeki doktor neden olduğunu söyledi mi yada ne dedi? Kahverengi olunca endişelenmeye gerek yok diyorlar. Ama bildiğim kadarıyla hareket etmeden sırt üstü uzanıp ayaklarınızın altına da yastık koyarak bu haftaları atlatın. Doktorunuz progestan ve iğne gibi ilaçlar verecektir muhtelemen. Dediğim gibi şu an lavabo dışında kalkmayın bence. İlişki filan olmamalı. Yarın da gidin kendi doktorunuza en ufak kanamada gitmek gerekiyor sonucta. İlk başlarda minicik bi leke için kendi doktoruma gittiğimde bunları tavsiye etti. Uzanarak üç ay geçirdim kanamam hiç olmadı o lekeden sonra ama ilaç vs sıkıntılı bi üç aydan sonra şimdi çok iyiyim işimi gücümü yapıyorum. Korkmayın ama ihmal de etmeyin
Canım çok sağol aynen yazdığın gibi oldu nolur dua edin ama yine de hayırlısı nasip ettiyse rabbim Allah'ın izniyle de bişey olmayacak inşallah inşallah herşey ondan :(((

Merhaba
Bu linke goz atar misiniz..
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-289248.html
Benzer durumda olan uyelerimizin yorumlari bulunuyor..
Canım okudum içim az da olsa rahatladı şimdi lekeyi unuttum ultrason da böyle çıkmasına takıldım vallahi dört gün büyğmeis gerekmez miydi cuma günü dedi ama ben gitmeyecem on Güne o zamana a kadar kalp atışı varsa şükür olmazsa onu düşünmek bile istemiyorum şu an :(((

Canım çok sağol aynen yazdığın gibi oldu nolur dua edin ama yine de hayırlısı nasip ettiyse rabbim Allah'ın izniyle de bişey olmayacak inşallah inşallah herşey ondan :KK43:((
İnşallah içini ferah tut ve asla hareket etme canım bu önemli kanamanın durması için. Korkutma kendini stres de cok etkiliyor gittin mi dr a

İnşallah içini ferah tut ve asla hareket etme canım bu önemli kanamanın durması için. Korkutma kendini stres de cok etkiliyor gittin mi dr a
Gittim canım gittim şimdi evde uzanıyorum lekelenmem çok az a düştü ama bebeğim gelişmiyor mu acaba onun korkusunu yaşıyorum şu an ultrason da aynı çıkması kafama takıldı :(

Geç döllenmedir belki farklı bir sorun olsa doktorunuz söylerdi endişelenmeyin. Dinlenin muhakkak. Geçmiş olsun .:anneadayı:sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Ultrasonda da ilk senin son adet tarihine göre hesaplanıyor zaten. Doktor öu dedi ultrasona göre böyle böyle diye yoksa kağıtta mı yazıyor? Benim de bu haftalardayken bir hafta küçük gözüktüğü olmuştu birkaç kez.

Canım benim şimdi geldim doktoradan akıntıyı takma dedi iğne yaptı Protestan verdi ağrım arada oluyo zaten ağrım olunca lekelenmeler başladı şimdi uzanıyorum Çarşamba uçağım vardı gitme dedi cuma göreyim seni öyle ondan sonra aklıma takılan tek bişey var benim dört gün önce ki kontrol de 5+5 demişti bugünde aynı tarih çıktı sizce bı sıkıntı mı var çok korkuyorum :KK43:(
Olcume gore degisiyo cnim o. Banada bi dr buyuk soyluyo diger doktor kucuk soyluyo haftasini. Gebelik ilerleynce dha netlesir. Dr saglikli dediyse sknti yapma

Kızlar lavaboya gittim afedersiniz bitmiştir diye peçeteye sildim böyle pıhtılı açık kan geldi sonra yine duruldu şimdi düşük mü yapmış oldum ben çok tedirginim hastaneye de gitmek istemiyorum ne yapabilir ki artık iğne vurdu ilaç verdi sizce gitti mi bebeğim eşim çok üzüldü ama rabbimden hayırlısı duanızı eksik etmeyin :(

Kızlar lavaboya gittim afedersiniz bitmiştir diye peçeteye sildim böyle pıhtılı açık kan geldi sonra yine duruldu şimdi düşük mü yapmış oldum ben çok tedirginim hastaneye de gitmek istemiyorum ne yapabilir ki artık iğne vurdu ilaç verdi sizce gitti mi bebeğim eşim çok üzüldü ama rabbimden hayırlısı duanızı eksik etmeyin :KK43:
Nasıl oldun Canım her şey yolunda mı?

Gitmedim evdeyim akıntım az ama felaket sancım var gelip gelip gidiyor ha bire
Ay canımm ya çok merak ediyorum seni stress yapma uzan ayagının altına yastık koy dinlen haftasına takılma geri oluyormuş bebek büyüdükce yerini tutuyor uyumlu oluyor satla

Bisey olmaz canim bosuna korkma cunku bende adet oldum olacam diye beklerken qittim 5 haftalik olmusum ama acayip sancim vardi suan 21 haftaliqim hala sancilarim var normal yani bendende leke qelmisti yerlesme kanamasidir benim bebek kesede 9.hatada anca qoruldu merak etme :anneadayı:

Nasıl oldunuz merak ettim sizi, şiddetlenirse tekrar gidin lütfen doktorunuza

Bisey olmaz canim bosuna korkma cunku bende adet oldum olacam diye beklerken qittim 5 haftalik olmusum ama acayip sancim vardi suan 21 haftaliqim hala sancilarim var normal yani bendende leke qelmisti yerlesme kanamasidir benim bebek kesede 9.hatada anca qoruldu merak etme :anneadayı:
Tşk ederim dünden okuyorum benim de sancım gelip giden ağrılardan anlık saniye de olup geçiyo sadece sırt üstü yatabiliyorum lekelerim azaldı dün e göre dün bi ara kanla birlikte pıhtılı geldi sadece şu ağrı ne zaman geçecek doktora cuma gidecem kalp atışını duyarsam sıkıntı Yok dedi

Back
X