Çok korkuyorum:(

Nasıl oldunuz merak ettim sizi, şiddetlenirse tekrar gidin lütfen doktorunuza
Tşk ederim daha iyiyim ama hep sırt üstü yatıyorum ağrım var arada girip çıkan sancı böyle oluyo aynı saniye geçiyo adette ki gibi değil anlamadım bende sırt üstü uzanmakta sırtım ağrıdı allahım şifa istiyorum razıyım bebek iyi olsun herşeye razıyım ama nasıl ne zaman geçecek çok merak ediyorum

Ay canımm ya çok merak ediyorum seni stress yapma uzan ayagının altına yastık koy dinlen haftasına takılma geri oluyormuş bebek büyüdükce yerini tutuyor uyumlu oluyor satla
Herşey Allah tan canım benim bekliyorum şu an sadece ama şu sancı beni öldürüdü resmen gelip gitmesi anlık lekelerde yine kahveye döndü bi iki defa açık gördüm çok çok korktum ümidimi bile kaybettim bebek gitti dedim ama bekliyorum duanızda eksik etmeyin bakalım nolcak :(

Tşk ederim daha iyiyim ama hep sırt üstü yatıyorum ağrım var arada girip çıkan sancı böyle oluyo aynı saniye geçiyo adette ki gibi değil anlamadım bende sırt üstü uzanmakta sırtım ağrıdı allahım şifa istiyorum razıyım bebek iyi olsun herşeye razıyım ama nasıl ne zaman geçecek çok merak ediyorum
Gececek inşallah Allah yardımcınız olsun. Ne durumdasınız dr a tekrar ne zaman gideceksiniz

Bir daha olur mu :KK43:(

Canım olacak diye birşeyde yok olmayacak diyede ama ilk düşüğünse doktora gerekli testleri yaptırmak istiyorum de genelde 3.düşükten sonra yapıyorlar ama sen yinede dene. Gerisi rabbime kalmış ol dedikten sonra olur

Yok bi daha hamile kalır öıyım canım ben yakacaklar parça yı aldılar 20 güne çıkacakmış

Yok bi daha hamile kalır öıyım canım ben yakacaklar parça yı aldılar 20 güne çıkacakmış

Canım tabiki kalırsın bak bizim burada vakıfbankasında çalışan bir bayan var 3 senedir bizim hemşireye iğne vurduruyordu artık tam olarak ne iğnesi bilmiyorum ama hamile kalamıyordu onu biliyordum. 2 gün önce doğum yaptı Allahtan ümit kesilmez En basit örnek yengeme %80 hamile kalamazsın dedi doktor yeğenim 3,5 yaşında ve çokta sağlıklı :) En basit örnek birtanede benden olsun 2 kere kimysal gebelik yaşadım biri geçen aydı şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür

Canım çok geçmiş olsun,seni neden kürtaja aldılar,kendiliğinden düşmesini beklemediler mi?ben de düşük yaptım 1 hafta önce,daha doktora gitmedim kanamam var,bana da kürtaj derler mi acaba

Canım çok geçmiş olsun,seni neden kürtaja aldılar,kendiliğinden düşmesini beklemediler mi?ben de düşük yaptım 1 hafta önce,daha doktora gitmedim kanamam var,bana da kürtaj derler mi acaba
Canım kendiliğinden düşerdi ama yine de parça kalırsa iltihap olur dediler tanıdık biri zaten hastanede ki arkaaaşım anestezi bile olmayacaktı ben istedim sancın Yok mu ben sancıdan öldüm ya rabbim kimseye vermesin Allah olana da sabır versin inşallah tekrar hamile kalırız inşallah :(

Canım tabiki kalırsın bak bizim burada vakıfbankasında çalışan bir bayan var 3 senedir bizim hemşireye iğne vurduruyordu artık tam olarak ne iğnesi bilmiyorum ama hamile kalamıyordu onu biliyordum. 2 gün önce doğum yaptı Allahtan ümit kesilmez En basit örnek yengeme %80 hamile kalamazsın dedi doktor yeğenim 3,5 yaşında ve çokta sağlıklı :) En basit örnek birtanede benden olsun 2 kere kimysal gebelik yaşadım biri geçen aydı şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür
Amin inşallah o duyguyu yaşarız inşallah canım tşk ederim rabbim verdi rabbim aldı o böyle emretti bakalım hayırlsııs Allah tan :(

Canım kendiliğinden düşerdi ama yine de parça kalırsa iltihap olur dediler tanıdık biri zaten hastanede ki arkaaaşım anestezi bile olmayacaktı ben istedim sancın Yok mu ben sancıdan öldüm ya rabbim kimseye vermesin Allah olana da sabır versin inşallah tekrar hamile kalırız inşallah :KK43:
Benim ilk gece çok sancım oldu,parça düştükten sonra sancım olmadı,ama kanamam devam ediyor,sana korunma ile ilgili bir şey söyledi mi doktor?tez Zamanda kavuşsaydık yavrulara :dua:

Bir de genel anestezi ile mi yapıldı kürtaj?ben öyle olsun isterim sanırım:KK43:

Bir de genel anestezi ile mi yapıldı kürtaj?ben öyle olsun isterim sanırım:KK43:
Canım anestezi ben istedim dayanamadım ağrıya onu haricinde 5 ay falan korunmamı söyledi rahim kendini toparlasın diye 20 gün ilişki Yok dedi inşallah nolur yine gelsin bebişleirmiz inşallah

Kendine eziyet etme sancım benim
Benim ilk gece çok sancım oldu,parça düştükten sonra sancım olmadı,ama kanamam devam ediyor,sana korunma ile ilgili bir şey söyledi mi doktor?tez Zamanda kavuşsaydık yavrulara :dua:
pazar günü başladı leke leke pazartesi gittim herşey normaldi eve geldim ben sancıdan yemek yiyemiyordum lavabo bile eziyetti düşün artık çok sancıdan ara ara giren ağrılar bugün acile gittim kese yerinden oynamış düşecek dedi istersen bekle dedi ama bir hafta bile sürer hayır dedim hemen alalım o zaman dayanamam üç güne dayanamadım ben :(

Back
X