Çok korkuyorum

Kac aylik hamilesinki gebe unutuyosun gobegin cikmadi mi daha :)
Bugün birşeyler aldım bebiş için,kız hediye mı olucak diye sorunca hayır kendi bebeğim için dedim,doğum yaptın mı diye sordu hayır hamileyim ben dedim :)) cinsiyeti belli oldu o yüzden almak istedim dedim kızın gözleri kocaman oldu :) şaşırıyorlar yani benim unutmam normal :))

Bugün birşeyler aldım bebiş için,kız hediye mı olucak diye sorunca hayır kendi bebeğim için dedim,doğum yaptın mı diye sordu hayır hamileyim ben dedim :)) cinsiyeti belli oldu o yüzden almak istedim dedim kızın gözleri kocaman oldu :) şaşırıyorlar yani benim unutmam normal :))
bna diolarki ilk gebelikte gobis cok cikmiyomus nekadar dogru bilmiyorm seninde ilk gebelignmi

Bnmde gobegim yoktu 7 ayda cikmaya basladi :) bde bn senin gebelik takvimine bktim mart 18 son regln sanirim bnmkide mart 2 de sen nasil 4 aylik oluyosun :anneadayı:

Son reglim haziran 18 benim :)
7 ay mı? :)) benim de çok çıkmaz gibime geliyor.. aslında belli olsun artık istiyorum ama yok :) inat çıktı :))

Evet benim de ilk gebeliğim..
Bilmiyorum annemin de çıkmamış 6 aydan sonra belli olmaya başlamış :) kıyafet derdi yok en azından :))

Ya bnde gobis ciksin hemen istiyodum ama gec cikti :) bnada diolardi gobegin hic yok die cok sinirim bozuluyodu bunu duyunca.uzuluyodumda esime nie bnm gobisim cikmiyo diyip duruyodum :) bnce bana denilen dogri ilk gebelikte gobis gec cikiyo.hareketini hissetim bebegin :)

Evet benim de ilk gebeliğim..
Bilmiyorum annemin de çıkmamış 6 aydan sonra belli olmaya başlamış :) kıyafet derdi yok en azından :))
Ama simdi masallah bi tepik atiyo canimi acitiyo sonra geriniyomu napiyo gobisimin bi kismi sivri oluyo cok guzel bi duygu ya :) senkide buyusun gozlerine inanamicaksin hareketleri gordukce

Ya bnde gobis ciksin hemen istiyodum ama gec cikti :) bnada diolardi gobegin hic yok die cok sinirim bozuluyodu bunu duyunca.uzuluyodumda esime nie bnm gobisim cikmiyo diyip duruyodum :) bnce bana denilen dogri ilk gebelikte gobis gec cikiyo.hareketini hissetim bebegin :)
Olabilir evet belki de ilk gebelikte böyledir :) bana da "belli olmaması çok kötü" diyenler oldu :) çok sinir bozucu :))
Bebeği hissetmeye başladım yeni yeni..

Ama simdi masallah bi tepik atiyo canimi acitiyo sonra geriniyomu napiyo gobisimin bi kismi sivri oluyo cok guzel bi duygu ya :) senkide buyusun gozlerine inanamicaksin hareketleri gordukce

Ay ne güzel yaa :) çok heyecanlı bir süreç ama bir o kadar da zor :)
Her geçen gün vücüdumda farklılıklar hissediyorum. Bazen isyan ediyorum ama değiyor :)

Back
X